Son beyaz eşyalarımızı da aldık

grafiker17

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2007
151
2
118
41
Çanakkale
Arkadaşlar son beyaz eşyalarımızı aldık kurtulduk... :lepi:
Buzdolabı ve LCD Tv mizi aldık haftasonu Samsung'dan. geriye ufak tefek şeyler kaldı...
Buzdolabı'nı 1.450'ye aldık (Nakit)
LCD Tv'mizi ise 1000 liraya aldık (Nakit)

Resimlerimizi ekliyorum umarım beğenirsiniz ve Samsung tv ve buzdolabı kullanan arkadaşlar varsa lütfen bana fikirlerini paylaşabilir mi?

Eklentiler

• $samsug tv.webp
    1,2 KB · Görüntüleme: 112
  • $samsung buzdolabı.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 191
Son düzenleme:
Birde annemlerde aynısını aldı gayet güzel daha ben kullanmaya başlamadım ama aynısını annemlerinde tvsi bozulunca almak zorunda kaldılar fiyatıda uygundu. Ondan güzel ben beğendim açıkcası görüntüsünü

güle güle kullan canım. buzdolabı inoks mu çok ii fiyatı

Inox değil gümüş renginde. Aslında bende inox istiyordum çünkü ocak fırın ve dablumbazım ınoxtu... fakat bulaşık makinam inox değil gümüş rengindeydi en azından onunla uyumlu olur bu buzdolabı diye aldım ama özellikleri gerçekten iyi samsung kataloğunu bulabilirseniz incelemenizi tavsiye ederim toplamda 492 litre hacmi var.

akannehir ya buzdolabını nerden aldın? Bende internetten bakıyorum ama 2.000 TL civarında bu buzdolabı hep

canım bizde lcd alcaz ..amcam almış bir lcd gözü yoran cinsten..görüntü kalitesi fln nasıl peki canım,gözleri yoran cinsten mi?
fiyatıda gayet iyi geldi cunku

bu arada güle gülle kullan canım eşyalarını.. Allah agız tadıyla kullanmayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…