son bi haftam kaldı!

bence birşeylerin olması için çaba gösteren taraf sen olma.ozaten olmayacağını söylemiş gerek yok canım uzatmaya .

bence birşeylerin olması için çaba gösteren taraf sen olma.ozaten olmayacağını söylemiş gerek yok canım uzatmaya .

ama çooook seviyorum yaaa offf görüştüğümüz ortamlarda çok duygusal bakıyor ve gerçeken istemiş olsa diyorum bu son katıldımız ortamları ayaralayacanı zannetmiyorum

arkadasın dediklerine aynen katılıyorum seni sevmediğini söylemiş sen neden peşinden koşacaksın ki gördüğün yerde de selam bile verme yolunu değiştir burnu sürtünsün biraz

kzlar ben döndüm sizn söylediklerinizi uyguladım ilk bi kaç gün beni gördüğünde kaçıyordu daha sonraki günlerde hiç girmedi ama ne selamlaştık ne baktık uzaktan görüyorduk ama yakınındsn geçerken ikimizde tepki vermiyordu ama enson gelmeden önce ki akşam buluşalım gibilerinden mesj attılar arkadaşıyla sizi alalım diye bizde bi evde arkadşlarla toplanacaktık oraya gelin dedik. geldiler ve üzerinde benim ona hediye olarak aldığım kazak vardı çok şaşaırdım.ilk başta tokalaşmadık ev kalabalıktı bende aralardaydım ama tokalaşır diye beklediğimden ayakta kaldım daha sonra gece boyunca arada bakışmalarımız oldu konuşma hiç olmadı ama birbirimizin yaptığı espirilere gülüyorduk bende en son çıkarken bunun biraz pişmanlığını yaşasamda tokalaşmadan sadece görüşüz dedim gözlerine bakarak ve çıktım:)(

şimdi yorumları size kalmışşş

Ne yapmaya çalışıyor anlamadım.Seni üzmekten ve ümitlendirmekten zevk alıyor gibi.Sonra da köşesine çekiliyor.Bence çok ümitlenme eğer ayrıldığına pişmansa o gelir sana.Kendisi ayrılmış peşinden koşma.

bişey hissetse seninle konuşmak için can atardı bi fırsatını bulurdu artık onu unutup yoluna devam etmeye çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…