Son bir şans verilir mi?

Kızlar benim konuyu biliyorsunuz.Ayrılmayı düşünüyorum ve pazartesi avukattan bilgi alacağım. Beyfendi 2 kez aradı , açmadım sizce şans vermemekte haklı mıyım ?
Eşiniz bir hanzo kadına asla değer veren bir yapıda değil, bence düzelmez...

Ben boşanmak istiyorum
O zaman uzatma olay sadece es ailesi olsa düzelir belki, ev işi düzelir belki. Şimdi bile hatalarım oldu gel konuşalım yerine abartiyorsun diyen bir adamla olmaz. Annenize giderken yol parası isteyen adamla, geber o zaman diyen adamla çocuk buyutulmez. Eğer boşanmaya kararliysaniz avukat bulun. Detayları onunla konuşun. Adamla da çok muhattap olmayın. Yok boşanmak istemiyorsanız sizi suclamadigi hatalarını kabul etmeye başladığı noktada çift terapisi alın.

O zaman uzatma olay sadece es ailesi olsa düzelir belki, ev işi düzelir belki. Şimdi bile hatalarım oldu gel konuşalım yerine abartiyorsun diyen bir adamla olmaz. Annenize giderken yol parası isteyen adamla, geber o zaman diyen adamla çocuk buyutulmez. Eğer boşanmaya kararliysaniz avukat bulun. Detayları onunla konuşun. Adamla da çok muhattap olmayın. Yok boşanmak istemiyorsanız sizi suclamadigi hatalarını kabul etmeye başladığı noktada çift terapisi alın.
Değişebileceği çok yönleri yok

Gebertirim seni diyor

Bana ilk attığı mesaj pikap hazırladım eşyalarını getiriyorum ayarlayalım dedi .Ben seni çekemiyorum dedi ne güzel iş kolaylaştı derken , blöf yapıyormuş.Ben yanlış yaptım özür dilerim felan yok zaten .

Back
X