son çalışmam, Kurdele nakışı

tijeen

www.tijeence.blogspot.com
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2008
2.881
890
688
Diğer
Evettt sonunda bitti hihoyyyt bu çalışmam neredeyse bir ay sürdü
ön hazırlık desen çizimi ,renklerin ayarlanması uyumu falan filan derkennn işleme süsleme faslı veee bitti.:teytey:
umarım sizlerde beğenirsiniz ,sıparişi verenlerde :)
sehpa takımı olarak işledim ama masa ve konsol üzeride kullanılabilinir.

harika olmuşşşş maşallahhhhh
ellerine emeğine sağlık canımm yaa çok beğendimm..

ayy ellerine sağlık canım..çok güzellerr...renkler, desen bir harika olmuş..maaşaallahh..çok gzl bir çalışma çıkartmışsın canım...

senayda beğenmenize sevindim :)
bu çalışma çok yordu beni ama sanırım deydii :)

ay çok güzel olmuşşşşşşşşşşş, ticeeennnn benim aklım senin o tuvalet kağıtlığında kaldı yaaaa, çok pis canım çekti ondan biliyonmu, heves ettim ya bende öğrenmek istiom ama ne zaman senağlama

ibolya ,beğenmene sevindim canım :))
valla ben elimden geldiğince öğrenmek isteyene yardımcı oluyorum tatlım
kurdela nakışı bölümüne bir bak istersen :)

senayda beğenmenize sevindim :)
bu çalışma çok yordu beni ama sanırım deydii :)
kesinlikle değmiş canım..birde o örtülerin kenarlarındaki simli kısmıdamı sen yapıosun yoksa öyle simli örtü hazırmı alıosun merak ettim..çünkü onlarda ayrı bir hava katmış canım...CADIARZU

ibolya ,beğenmene sevindim canım :))
valla ben elimden geldiğince öğrenmek isteyene yardımcı oluyorum tatlım
kurdela nakışı bölümüne bir bak istersen :)

ah ticen ah önce ben elimdeki işleri bi bitiriiim yaaa, sersoydan hevese gelip mutfak perdesine niyetlendim, küçük bi pencerem var mutfakta ama 1 haftadır anca tepesinin trabzanını yapıyorum, benim sıpadan anca o kadar oluo senağlama ama elimdeki işleri bitiriiim hele malzemelerimi de aliiim senin başını ağrıtıciimmmm :jeyyar:

wooowww sendeki cevhere de hayran oldum canım :)
bi şu kurdele işine merak salmadım henüz çok dikkatli bakmıyorumo yüzden hevesim fazla kabarıp da evdeki ıvır zıvıra bir de kurdele öbeği eklemeyeyim diye :)
sen çok hoş yapmışsın elllerine sağlıkkka.s.

kumaş dokunurken simli dokunmuş canım ,bende hazır fisto aldım simlisimli onları diktim kenarına (sadece dikimi için 7küsür milyon isteyince kadın, tepem attı)

önceliğin annelik tabiii ,sıkma canını istediğin zaman yardıma hazırım tatlım :)

kiz, zaten bikac gundur sesin cikmadi bildim bi isler cevirdigini yerimseniben harika olmus, ugrastigina degmis gercekten sositososito incilere bittim ben :teytey: ellerin dert gormesin inssssssssssssss
alkisalkisalkis

beğenmene sevindim :) tşkler
ne zaman istersen ,ben buralardayım ,elimden geldiğince yardım ederim :)

kiz, zaten bikac gundur sesin cikmadi bildim bi isler cevirdigini yerimseniben harika olmus, ugrastigina degmis gercekten sositososito incilere bittim ben :teytey: ellerin dert gormesin inssssssssssssss
alkisalkisalkis

çok tşkler canım inş yaptığım kişide beğenir tek sıkıntım buydu ama yorumlar çok güzel geliyor sevinçliyimmmm

:1shok: :1shok: tijennnnnnnnnnnn
bu ne guzel bişey olmuş canım ya, ellerine emeğine sağlık
kimselere verme lutfen ben gelip alayım ayır kenara..
çok emek etmişsin belli, kıyılmaz ki buna ya.. yok yok ben gelip alayım çerçeveletip asayım en iyisi delikafadulden
benim salon takımı bıraktığım yerde duruyo daha bitiremedim :1no2:

çoooook tşkler canım beğenmene sevindim,
tatlım sen yaparsın elinden ne kurtulmuş ki becerikli hatunsun :)

ayy bayıldım bayıldımmm süper yaaaa alkisalkisalkis
hemde hiç kıskanmadım hıhhhh :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…