son çalışmam, Kurdele nakışı

Hayatımda gördüğüm en güzel kurdele işi :) hiç abartmıyorum ben bu kadar zevkli bir çalışma görmedim daha... İşçiliğin güzelliği ayrı, renk seçimin apayrı güzel :) orda sanki bir sipariş lafı duydum

gerçekten harikA OLMUŞ. HELE RENKLER ÇOK GÜZEL. BAYILDIM. BU ıŞı ÇOKKKKK SEVıYORUM YAAA.

bende bayıldım süpeeeeer olmuş

harika olmuşlar ellerine sağlık.sanki hiç el değmemiş gibi.iyi günlerde kullan canım

canım çok güzel olmuş ellerine sağlık

gerçekten harikA OLMUŞ. HELE RENKLER ÇOK GÜZEL. BAYILDIM. BU İŞİ ÇOKKKKK SEVİYORUM YAAA.

kızlar çoook tşkler ,gecen yaz spariş olarak çalışmıştım bunları ,sahibide çok beğenmişti
sizlerinde beğenmenize sevindim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

çok güzel olmuş da yaprak desenleriniz daha gerçekçi olsa iyi olurmuş biraz basit kaçmış ama genel olarak çok güzel görünüyor

hoş olmuş ama bence kurdele nakışı ipek kurdele ile daha zengin duruyor denediniz mi bilmiyorum ama yapraklarda organize kurdele pek hoş olmuyor bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

çok beğendim çok uğraştırıcı bir şey ellerinize sağlık.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…