Son çare aşılma

Semra31

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2016
208
88
28
20 aylık evliyim .4 defa klomen 3 defa catlatma ignesi vuruldum.rahim filmi çektim çok şükür tüplerim açık çıktı ikiside geçen ay catlatma ignesi vuruldum ve sonuç hüsran. 2 tane 2.5 cm kist oluşmuş. Desolet verdi 3 gün oldu biteli. Şuan adet oldum.bundan sonra aşılama kaldı. Doğal yontemle hamile kalan varmı .yardimci olursaniz sevinirim

Bende klomenı 1 kez kullandım 5 cm kist oldu . Yasmın kullandım bende 20 gun boynca lekelenme oldu sizdede kıst varken oldumu bu durum.

Bende öyle birşey olmadı. Doktora gittim Erken menopöz başlamış. Ne yapacağım bilmiyorum. Çok kotu oldum .yumurta rezervim azalmaya başlamış.

Bende öyle birşey olmadı. Doktora gittim Erken menopöz başlamış. Ne yapacağım bilmiyorum. Çok kotu oldum .yumurta rezervim azalmaya başlamış.
Cok cok gecmiş olsun. Yasınız kaç? Hangı tetkıkler sonucu bu teshıs konuldu

Kusura bakma gec oldu biraz. 28 yaşındayım. Amh testi yapıldı ordan bu kanıya varildi
mrblar bende 29 yaşındayım test sonucum 1.67 çıktı moralim bozuldu bu ay çatlatma iğnesi kullandım .. doktorumda birşey demedi hiç açıklamada yapmadı ..

Yahu hazıt klomen yutmusun catlatma ıgnenı vurulmusun gdp asılatsaydın ya dırekt asılama sankı ck matah bıseymı bacım ben ıkı defa oldum aynen klomen kullanıysun catlatma ıgenenı olyosun spremlerı asagdan salıyrlar vucuduna bu kadar nrmal ılıskıden pek farkı yok hem asılama tedavısı ıcın gtseydın kıstın falan olusnazdı cunku yunurtalarını gun gun takıp edyrlar anında mudahalede bulunuyrlar kıst okusma sebebıde suymus zamansız bı yumurtan varsa ornegın adetının ucungunu o yumurta vucuttan atılmazsa kıst olyomus dktrlar yunurtayı grdugu an basıt bı hapla vucuttan atyrlar ne kıstın olyo ne de tehlıken ayrıca asılama son care degıl sonun baslangıcı bence son care tup cunku asılamanın nrmal ıkıskıden pek farkı yok mubarek gınlerde ınsallah Allah ısteyen herkese versın hayrlısıyla

Arkadaslar uzun sure girmedim siteye hamile kaldım fakat 9.gün düşük yaptim doktora gittim kimyasal gebelik dediler.test yapmak istediler fakat ramazanlik diye orucum u bozmadım.bu arada tedavi bırakmıştım. Doğal yolla olan bir durum .Rabbim zamanı gelince veriyorMuş mutluyum.:anneadayı::KK15: Rabbim isteyen herkese ennkisa zamanda versin.inşallah tekrar olur hu mutluluk uzun sürer :KK9:

Arkadaslar uzun sure girmedim siteye hamile kaldım fakat 9.gün düşük yaptim doktora gittim kimyasal gebelik dediler.test yapmak istediler fakat ramazanlik diye orucum u bozmadım.bu arada tedavi bırakmıştım. Doğal yolla olan bir durum .Rabbim zamanı gelince veriyorMuş mutluyum.:anneadayı::KK15: Rabbim isteyen herkese ennkisa zamanda versin.inşallah tekrar olur hu mutluluk uzun sürer :KK9:
Canım zaten sana tüp bebek demesi saçma benim yaşım 29 ve amh 0.94 du iki yıl.once şuan 0.79 bana bile tup demedi çünkü yumurtalar iğneye cevap verdi dusuk dozla 2 yumurtam oldu ama bu olayların ilk günü aşılamam olacaktı malesef olamadı. Sağlık olsun doktor kendiniz deneyin dedi. Sen keşke bi test yapsaydın nedenini öğrenirsin en azından bir sorun varsa tedavi olurdun.

Canım bana degerin 3.5 olmasi gerekiyor dedi. Sen nerde tedavi görüyorsun

Selam arkadaslar. Benim altı yasında oğlum var uc yıldır ıkıncı ıstıyorum olmuyor gecen ay klomen kullandım olmadı buay tekrar kullanıcam pazartesıyı baslıcam cuma kontrolüm var pazartesi aşılama yaptırcam sol tüp kapalıymış tutar inşallah bole olan varmı içinizde iyi aksamlar

Benimde sol tupum yok bende tedavideyim bakalim sali gunu rendevm var eger yumurtalar buyumusse asilama olucak

Benimde sol tupum yok bende tedavideyim bakalim sali gunu rendevm var eger yumurtalar buyumusse asilama olucak
Slm bende yarın adetım besinci gunu klomen kullanıcam cuma gunu kontrolüm var pazartesi salı yaparız dedi cok stres oluyor insan siz nasılsınız çatlatma iğnesi yapıldımı

Slm bende yarın adetım besinci gunu klomen kullanıcam cuma gunu kontrolüm var pazartesi salı yaparız dedi cok stres oluyor insan siz nasılsınız çatlatma iğnesi yapıldımı

Slm..
Ben hala gobekten igne vuruluyorum suan 4 yumurtam var sali gunu istenilen buyuklukte olursa ogun olucak insallah.
Evet cok strsli bi surec kafam allak bullak her duyguyu yasiyorum suan

Angel iğneye klomen bitincemi başladın Özel mi devletmi ben tahlilleri devlete yaptırdım aşılamayı özele gidiyorum

Back
X