• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son çare ölüme gitmeye karar verdim

Mina sevde

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2016
420
435
18
32
cok kötüyüm çok dertliyim ne eşimle mutluyum ne ailesiyle.nerden tutsam nerden başlasam neyi anlatıp neyi anlatmasam hiç bilmiyorum.eşimle son beş gündür kavgalıyız değer vermeyen sevgisini belli etmeyen hayatta sadece kendi mutluluk ve huzurunu düşünen bi eş.işte o kadar bencil. Üç gece yanında yatmadım sonunda zar zor ikna etti gittim yattım ama teni tenime değdiği zaman ittirdim nefes alısverişi bile gıcık ediyordu.içimde ona karşı olan bütün haklarımı iyi niyetimi sevgimi bitirmişti. Derken derken üstüne olaylarla bağlar koptu.tek bağda hamile olmamdı zaten. Evet böyle bi adam dan bile isteyerek bi bebek yaptım kopsam kopamıyorum sevsem sevemiyorum.evladım bana umut olur beni sever destek olur dedim.yeni bi hayat kurmaktan korktum. Kanser hastası babama söylersem ona bişey olur sa diye korktum.. belki çaresizlik belki bencillik korktum.korktum korktum neden korktugumu bilmeden ama herşeyden korktum.ailesi zamanında bize iki üç kez ağır kötülük yaptı biz sustuk ana babadır dedik.sonra biraz telafi ettiler orta bulunsun dedik kırgınlık etmedik.ve biz ev almak istedik bi sene önce kredi çekip birazda onlardan borç isteyip bize para azaldı kendiniz biriktirin alın bizden beklemen dediler ama zengin ler. Sustuk bugün duydukki kaynım var nişanlı ama düğünü iki üç seneye olacak kızın durumu yok. Neyse araba alacakmıs 100 bin tly son model kredi çekmek istemiş annesi krediye faiz olur diye 80 i ben verim üstünü koy al o sekseni de bana arttırdıkça ödersin deimiş. Evet para onların borcu istediklerine verirler ama eşim evlat degilmiydi. Eşim pek seslenmedi sustu.kötü olmak istemedi ama kendisi sonra ağladı.bende eşime annene mesaj attım anne bize niye vermediniz borç bize YÖK dediniz siz bilirsiniz kötü niyetle yazmadım ama üzüldük dedim diye mesaj attım dedim. Ama atmamıstım amacım onu denemekti ve inandı telefon a bakmak istedi vermedim. Napacan kızdın mı dedim.evden giderim bi daha gelemm sonra da seni boşarım dedi bana.evet belki aramızda küçüçük baglar vardı tutan oda gitti.sinir krızı gecirdim gittim 30 tane felan hap yuttum. Çıktı gitti evden 30 dk sonra geldi kus çocuğa bişey olacak dedi. Kustum karnımdaki masum sucsuz günahsız için.anneme 15 saat uzaktayım. Biletimi al gidicem dedim elimde hiç para yok.otobüs durağına gidecek kadar bile . Bosanacam dedim bitti. Biletimi almıyor annenı babanı ara söyle ondan sonra diyor.inanmıyor boşamak istediğime gidebileceğime.ama babam çok hasta telefonda söylemek istemiyorum diyorum eve varınca yüz yüze daha kolay olur yok diyor. Anlamıyor musun boşancam diyorum evimde oturacak mısım. Ha bide onlar onun ana babasıymıs ne olursa olsun ben ve kendisi laf diyemezmiş. Normalde anacı babacı degil böyle konularda anacı oluyor.ama bizim sonumuz yok nolacak ki böyle nereye kadar .ben iyi kötü cocugumu dogurur bakarım bunları göze aldım korkmuyorum şimdi nasıl olacak napıcam nasıl devam etmeli bosamalı mı yoksa o lafları yutmalı mı böyle yapan kaynana kayın babaya ne demeli ne yapmalı nasıl davranmalı ben cididi ciddi bosanmak istiyorum ama nasıl olack ya bu korkularım ailemin durumu yok zor geciniyorlar küçük bi beldede oturuyorum ile 1 .30 saat uzak ta nasıl olack bu bıktım bıktım yoruldum

Allah yardimciniz olsun. Borc para alabileceginiz kimse yok mu? Ya da babaniza duyurmadan annenize soyleyin oncelikle. O size para gondersin gidin evinize. Babaniza da yuz yuze anlatirsiniz sakin bi sekilde.

Ama herseyden once caniniza kiymayi dusunmeyin karninizda masum bi bebek var. Ölmek bi cözüm degil kesinlikle.

Sakin kalmaya calisin bebeginiz icin...

Valla normal değilsin ne demek ilaç içtim hamileyim oha ya anne olacaksın kendine dikkat etmen gerekirken bu ne bencillik .
Şahane kime isterse verirler eşim evlat değilmi demişsin sanane o anası babası o dert etsin sen teselli edeceğine yaptığına bak yaş kaç bilmiyorum ama esin üzülürken ona destek olmazsan yanında durma bencede .
Borç yiyen keseden yer vermez diğer oğluna yapar yada yakar bisi yapar bunun muhasebesi en son sana düşer. Kendine gel .
Kusura bakma bebeğine doğmadan üzüldüm. İlerde cinnet geçirir zarar verirsin senaryosu yazdım. Allah doğru yola getirsin . Amin .

Kim bilir bebeğene ne zarar verdin o haplarla pesss kimse size para vermek zorunda değil ha haksızlık etti dersiniz o kadar.
Ayrıca benim annemide para yüzünden arasa eşim ortalık karışır sizemi düşüyor bize para vermediniz demek.
Saçma sapan şeyler yüzünden ölmek istiyorsun hoş olmekte istemiyorsun eşin ailesiyle kavga etsin istiyorsun bence.

cok kötüyüm çok dertliyim ne eşimle mutluyum ne ailesiyle.nerden tutsam nerden başlasam neyi anlatıp neyi anlatmasam hiç bilmiyorum.eşimle son beş gündür kavgalıyız değer vermeyen sevgisini belli etmeyen hayatta sadece kendi mutluluk ve huzurunu düşünen bi eş.işte o kadar bencil. Üç gece yanında yatmadım sonunda zar zor ikna etti gittim yattım ama teni tenime değdiği zaman ittirdim nefes alısverişi bile gıcık ediyordu.içimde ona karşı olan bütün haklarımı iyi niyetimi sevgimi bitirmişti. Derken derken üstüne olaylarla bağlar koptu.tek bağda hamile olmamdı zaten. Evet böyle bi adam dan bile isteyerek bi bebek yaptım kopsam kopamıyorum sevsem sevemiyorum.evladım bana umut olur beni sever destek olur dedim.yeni bi hayat kurmaktan korktum. Kanser hastası babama söylersem ona bişey olur sa diye korktum.. belki çaresizlik belki bencillik korktum.korktum korktum neden korktugumu bilmeden ama herşeyden korktum.ailesi zamanında bize iki üç kez ağır kötülük yaptı biz sustuk ana babadır dedik.sonra biraz telafi ettiler orta bulunsun dedik kırgınlık etmedik.ve biz ev almak istedik bi sene önce kredi çekip birazda onlardan borç isteyip bize para azaldı kendiniz biriktirin alın bizden beklemen dediler ama zengin ler. Sustuk bugün duydukki kaynım var nişanlı ama düğünü iki üç seneye olacak kızın durumu yok. Neyse araba alacakmıs 100 bin tly son model kredi çekmek istemiş annesi krediye faiz olur diye 80 i ben verim üstünü koy al o sekseni de bana arttırdıkça ödersin deimiş. Evet para onların borcu istediklerine verirler ama eşim evlat degilmiydi. Eşim pek seslenmedi sustu.kötü olmak istemedi ama kendisi sonra ağladı.bende eşime annene mesaj attım anne bize niye vermediniz borç bize YÖK dediniz siz bilirsiniz kötü niyetle yazmadım ama üzüldük dedim diye mesaj attım dedim. Ama atmamıstım amacım onu denemekti ve inandı telefon a bakmak istedi vermedim. Napacan kızdın mı dedim.evden giderim bi daha gelemm sonra da seni boşarım dedi bana.evet belki aramızda küçüçük baglar vardı tutan oda gitti.sinir krızı gecirdim gittim 30 tane felan hap yuttum. Çıktı gitti evden 30 dk sonra geldi kus çocuğa bişey olacak dedi. Kustum karnımdaki masum sucsuz günahsız için.anneme 15 saat uzaktayım. Biletimi al gidicem dedim elimde hiç para yok.otobüs durağına gidecek kadar bile . Bosanacam dedim bitti. Biletimi almıyor annenı babanı ara söyle ondan sonra diyor.inanmıyor boşamak istediğime gidebileceğime.ama babam çok hasta telefonda söylemek istemiyorum diyorum eve varınca yüz yüze daha kolay olur yok diyor. Anlamıyor musun boşancam diyorum evimde oturacak mısım. Ha bide onlar onun ana babasıymıs ne olursa olsun ben ve kendisi laf diyemezmiş. Normalde anacı babacı degil böyle konularda anacı oluyor.ama bizim sonumuz yok nolacak ki böyle nereye kadar .ben iyi kötü cocugumu dogurur bakarım bunları göze aldım korkmuyorum şimdi nasıl olacak napıcam nasıl devam etmeli bosamalı mı yoksa o lafları yutmalı mı böyle yapan kaynana kayın babaya ne demeli ne yapmalı nasıl davranmalı ben cididi ciddi bosanmak istiyorum ama nasıl olack ya bu korkularım ailemin durumu yok zor geciniyorlar küçük bi beldede oturuyorum ile 1 .30 saat uzak ta nasıl olack bu bıktım bıktım yoruldum
Sana yazık degılmı aılene yazık madem degmıyor yaptıklarına umarsz kendını uzme aılenıde suan hormonlarında tetıklıyor senı guzelce yola getır kendıne zarar vererek degıl baban duysa nolur adam darbe yemıs gıbı olur oturun guzelce konusun baktın ınanmıyor sende ona gore bır takım bırseyler yaparsın ama kendıne aılene zarar yapıcak bırsey degıl sende onda ders ver guzelce ılla evden gtmek ıstıyrsan guvendıgın yakınına gıt ama anlatma tabı sonra aranz ıyı olunca oyle hatrlanmak ıstemezsn aılenın kulagına gıder

Allah yardımcınız olsun amin .
Madem iyice soğudun başka çıkar yol görmüyorsun boşan
,insanlar evlenirler hayatları çekilmeyecek kadar zor durum olmuşsa boşanmak tek çaredir ,Yeni başlangıç için geç kalmış değilsiniz ne ilk boşanan siz olacaksınız nede son hakkında hayırlısı olsun

Size degil kaynina borc verdiler diye isi karninda ki bebegi oldurmeye vardirmissin. Insallah zarar gormemistir ictigin haplardan. Allahim akil fikir
Belki de bu dünya sizin gibi insanlar yüzünden ilerlemiyor. Mesajın başını okuyuyorsunuz önceden küs oldugumuzu ayrı yattıgımızı bu olayın kopma noktası oldugunu.benim o ilacı bebegimi degil kendim ölmek için içtiğimi evet belki arada oda gidecekti bu felaket ve o varken bınu yaptıgım için pişman olup kustugumu felan bunları okuyorsunuz tek cıkrdıgınız sonuç borç için bebeğimi öldürmek mi

Belki de bu dünya sizin gibi insanlar yüzünden ilerlemiyor. Mesajın başını okuyuyorsunuz önceden küs oldugumuzu ayrı yattıgımızı bu olayın kopma noktası oldugunu.benim o ilacı bebegimi degil kendim ölmek için içtiğimi evet belki arada oda gidecekti bu felaket ve o varken bınu yaptıgım için pişman olup kustugumu felan bunları okuyorsunuz tek cıkrdıgınız sonuç borç için bebeğimi öldürmek mi
Evet evet biz yanlış okuyoruz. Sizin bebeği öldürmek için haklı sebepleriniz var doğru.

Bence de boşanın.çocuk doğduktan sonra da velayetini babaya verin.daha doğmadan verdiğiniz zarar bu ise doğduktan sonra cinnet anını düşünmek bile istemiyorum.
Ek: evlat kayıran aile mi daha kötü ,yoksa para yüzünden bebeğinin hayatını tehlikeye atan mı daha kötü bir düşünün???

Yuh yani , ana onun baba onun,
Yapmamışlarsa oğluna yapmamışlar sana ne oluyorki bukadar bunalım takılıp faturayı karnındaki Mahsuma ödetmetmeye çalışıyorsun.
Senin sorunun bu mevzu değil,eşini sevememen Aslında. Hem bu çocuk bana umut olurdu diyorsun hemde zarar vermeye çalışıyorsun .
Ayrılacaksanda otur konuş ve ayrıl bunalımlara girip bebeğe zarar vermeden,

Lütfen Allaha sığın her karanlık gecenin sonrası sabahtir bunu unutma.

Senin sıkıntılı günlerinin de sabahı olacak ama sabır . Evladın için annen için baban için kendin için.bu sabir illa kal boşanma demek değil her şartta sabir

İsyan ettikçe dertler çoğalır , ağırlaşır.

Sakin ol hamilesin karnında Allahın emaneti var, temkinli ol sağlıklı dusun hiç biseyin sonu değil boşanmak istersen boşanirsin, yada eşinle sakin şekilde konuşursun ama önce şu psikolojiden siyril lutfen

Aslında esin fe bu kardeşine borç para olayına morali bozulmuştur ama sen destek olmadığın icin onları savunur pozisyona geçmiş belli ki fevri olma anlatım birbirinizi karşılıklı ya evlat gelecek dünyaya hangi sorun bu güzelliği bozabilir ki oturun sakin kafayla konusun bu evlilik için ne yapabiliriz bu evladın hiç bir söz hakkı yok onu siz istediniz yazık değil mi?

Valla normal değilsin ne demek ilaç içtim hamileyim oha ya anne olacaksın kendine dikkat etmen gerekirken bu ne bencillik .
Şahane kime isterse verirler eşim evlat değilmi demişsin sanane o anası babası o dert etsin sen teselli edeceğine yaptığına bak yaş kaç bilmiyorum ama esin üzülürken ona destek olmazsan yanında durma bencede .
Borç yiyen keseden yer vermez diğer oğluna yapar yada yakar bisi yapar bunun muhasebesi en son sana düşer. Kendine gel .
Kusura bakma bebeğine doğmadan üzüldüm. İlerde cinnet geçirir zarar verirsin senaryosu yazdım. Allah doğru yola getirsin . Amin .
Aynı şey senin basına gelse açacağın konu aynı kocamı anlattım o kadar bencilliğini karaktersizliğini ona laf yok bize borç vermeme leri zoruma gitti demek bana düşmüyor demi.onun bi mesaj attım dedim diye evden giderim bosarım demesi normal ama sizin taktıgınız istediğine para verir size ne.çok şahane düşene bi tekme de siz vurun zaten. Yardım etmek ayağa kaldırmak zor olsa gerek. Sonra bu ülke neden gelişmiyor diyorlar zor gelişir bu ülke zor

Lisede mantik dersi okudun mu sen ? Hani x=>y falan . Kusmussun ayri yatmissin da kopmussun kocandan. Eee? Arada bebek de gidicekti diyo bi de :) dunya benim gibiler yuzunden ilerlemiyosa senin mantigindakilerle nereye gidiyo gayet trajikomik. Kocanla derdin varsa bosanirsin. Nokta. Karninda cocugunla intihar etmezsin. O ictigin ilaclarin ne kadari kana karisti. Ne kadarindan etkilendi Allah bilir ama senin hala derdin bu degil.

Back
X