- 4 Şubat 2016
- 420
- 435
- 18
- 32
- Konu Sahibi Mina sevde
cok kötüyüm çok dertliyim ne eşimle mutluyum ne ailesiyle.nerden tutsam nerden başlasam neyi anlatıp neyi anlatmasam hiç bilmiyorum.eşimle son beş gündür kavgalıyız değer vermeyen sevgisini belli etmeyen hayatta sadece kendi mutluluk ve huzurunu düşünen bi eş.işte o kadar bencil. Üç gece yanında yatmadım sonunda zar zor ikna etti gittim yattım ama teni tenime değdiği zaman ittirdim nefes alısverişi bile gıcık ediyordu.içimde ona karşı olan bütün haklarımı iyi niyetimi sevgimi bitirmişti. Derken derken üstüne olaylarla bağlar koptu.tek bağda hamile olmamdı zaten. Evet böyle bi adam dan bile isteyerek bi bebek yaptım kopsam kopamıyorum sevsem sevemiyorum.evladım bana umut olur beni sever destek olur dedim.yeni bi hayat kurmaktan korktum. Kanser hastası babama söylersem ona bişey olur sa diye korktum.. belki çaresizlik belki bencillik korktum.korktum korktum neden korktugumu bilmeden ama herşeyden korktum.ailesi zamanında bize iki üç kez ağır kötülük yaptı biz sustuk ana babadır dedik.sonra biraz telafi ettiler orta bulunsun dedik kırgınlık etmedik.ve biz ev almak istedik bi sene önce kredi çekip birazda onlardan borç isteyip bize para azaldı kendiniz biriktirin alın bizden beklemen dediler ama zengin ler. Sustuk bugün duydukki kaynım var nişanlı ama düğünü iki üç seneye olacak kızın durumu yok. Neyse araba alacakmıs 100 bin tly son model kredi çekmek istemiş annesi krediye faiz olur diye 80 i ben verim üstünü koy al o sekseni de bana arttırdıkça ödersin deimiş. Evet para onların borcu istediklerine verirler ama eşim evlat degilmiydi. Eşim pek seslenmedi sustu.kötü olmak istemedi ama kendisi sonra ağladı.bende eşime annene mesaj attım anne bize niye vermediniz borç bize YÖK dediniz siz bilirsiniz kötü niyetle yazmadım ama üzüldük dedim diye mesaj attım dedim. Ama atmamıstım amacım onu denemekti ve inandı telefon a bakmak istedi vermedim. Napacan kızdın mı dedim.evden giderim bi daha gelemm sonra da seni boşarım dedi bana.evet belki aramızda küçüçük baglar vardı tutan oda gitti.sinir krızı gecirdim gittim 30 tane felan hap yuttum. Çıktı gitti evden 30 dk sonra geldi kus çocuğa bişey olacak dedi. Kustum karnımdaki masum sucsuz günahsız için.anneme 15 saat uzaktayım. Biletimi al gidicem dedim elimde hiç para yok.otobüs durağına gidecek kadar bile . Bosanacam dedim bitti. Biletimi almıyor annenı babanı ara söyle ondan sonra diyor.inanmıyor boşamak istediğime gidebileceğime.ama babam çok hasta telefonda söylemek istemiyorum diyorum eve varınca yüz yüze daha kolay olur yok diyor. Anlamıyor musun boşancam diyorum evimde oturacak mısım. Ha bide onlar onun ana babasıymıs ne olursa olsun ben ve kendisi laf diyemezmiş. Normalde anacı babacı degil böyle konularda anacı oluyor.ama bizim sonumuz yok nolacak ki böyle nereye kadar .ben iyi kötü cocugumu dogurur bakarım bunları göze aldım korkmuyorum şimdi nasıl olacak napıcam nasıl devam etmeli bosamalı mı yoksa o lafları yutmalı mı böyle yapan kaynana kayın babaya ne demeli ne yapmalı nasıl davranmalı ben cididi ciddi bosanmak istiyorum ama nasıl olack ya bu korkularım ailemin durumu yok zor geciniyorlar küçük bi beldede oturuyorum ile 1 .30 saat uzak ta nasıl olack bu bıktım bıktım yoruldum