Askerde olan sevgılımle ılgılı bır konu acmıstım.. Ilgisiz bir nasılsın felan diye sormuyor diyee.. okumayanlar der belki askerdee anlayışlı olsana nasıll her zaman sorsun dıye ama olay farklı.. O her türlü mesaj çekebilen biri.. en son ayrılma kararı almıştım ama sabah mesaj gördüm şunu bil seni çok seviyorum yoğunluktan dolayı yazamadım felan filan şimdi ben sana soruyorum devam mı tamam mı diye pazartesıye kadar surecek dedi beraber atlatalım dedi devam ettim seviyorum çünkü.. Ama hiçbir şey değişmedi.. kaç kere arıyorum kaç mesaj cekiyorum sanki birşey yazmadım gibi sabay günaydın diyo sadece. Dün konuştuk zar zor yakaladım.. Söyledim içimdekileri zorla kımseyi tutmam hayatımda dedim o da zaten zorla bişi yaptıramazsın bana dedi ben de ya vardır ya yoktur dedi.. dün bitti bu yoğunluk dedi ben yine herşeyin eskisi gibi güzel geçicegini dusunurken olmadı.. Arkadası arkadasımdan hoslanmıstı telefon numarasını vermıs sevgılım aksam onlar konustu cocuk er ama konusuyo benimki çavuş komutan biliyo telefon kullandığını bir ıyı geceler demeden uyumuş.. dun aksam 8.30da en son konustuk bu saate kadar ne ben yazdım ne o hatta ben mesaj cekerım dayanamam diye arkadaşımda şu an telefonum.. Böyle bi durumdayım şu an ben ceksem cevap verirdi ama o zaten hiç çekmiyo napıyım kızlar son care ne yapmalıyım bitmeli mi sizce cunku hersey sozlerde bıtmıyo göstermesi lazım..