Son dakika kararsizlik

tugsem_10

Minik dünyam...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
9.200
4.789
198
Bosanma asamasindayim.300tl nafaka 5000tl arabanin yarisi ev esyalarinin tumu icin anlasmayi dusunuyorum annem ve kardesime guvenmiyorum.kardesim beni istemiyor fakat.annemin zoruyla birsey demiyor gibi.basli basina sorun yumagi.4sene cekismeli icin idare edemez gibi.cekismeli icin kanitlarim vardi aldattigina dair. Sosyal medya yazismalari.kizim var 1 yasinda.5ay tek kurus vermedi kocam anasi icin dogurmusum gibi yapiyor kendini.cocugu 2 haftada bir alsa bosaninca sorumsuz nasil getirecek.zaten cocugu ali koymaya kalkarlarsa ceza aliyorlarmis ne gibi bir ceza.ve sikayeti nereye yapmak lazim.sartlar az farkindayim calistigim icin kendime nafaka istemedim zaten.bosanan yasli yakinim basin sikisinca bir hanen olsun diyor.
Bosanan hem cinslerimden yorum bekliyorum.bugun artik kesin karar vermek istiyorum.cekismeli mi anlasmali mi bitireyim

Anlaşmalı olsun bitsin gitsin.. Yıllarca yıpranmana değmez.. Çalışıyorsan da kendine bebeğine yetersin..
Aramizda kavga siddet yoktu karakolluk olmadik ama 5 sene icinde kocamdan koca olmadi olamadi.artik anladim biraz yarim akilli gibi bi tuhaf.Allah isime maasima bereket versin.kizima yeteyim kac 300 gidiyor bir ayda.diyorum ona para icin pesinde kosamam uc yuzun ustu icin.Ama kulagiyla degil baska taraflari ile dinlemeye devam ediyor.annemde 60 yasinda hir minnet bakiyor kizima kardesimde onun ustune dert gibi annemin

Aa
Calisiyormussunuz hic tenezul etmeyin birakin herseyi cikin cekisme sizi cok yipratir

Kardeşin kaç yaşında?

Umarım her şeyi yoluna sokarsınız, anneniz kendisi mi bakmak istemiyor yoksa kardeşinizin mi etkisi altında kalıyor. Annenizin de yaşı pek genç değil çünkü, vücut olarak bakmaya gücü olmayabilir.

Cekismeli bosanma icin maddi manevi guclu olmak gerekiyor ne yazik ki. Davalar bitmiyor,bitemiyor. Bence de anlasmali olsun. Calisiyormussunuz zaten. Cocugu daha kacirmamis etmemis,bastan pesin hukum vermeyin adama,zaten 1 yasindaki cocukla siz de beraber gitmelisiniz. Oyle cocugu alayim iki gun sonra getireyim diyemeyecek bir yas. Ya evde ya disarida yakininizda baskalari varken gorur cocugunu.

Bence de anlaşmalı boşanın bitsin gitsin.. hiç kendinizi hırpalamayın sizin maaşınız ikinize de yeter alim allah. Kardeşinizin sizi neden istemediğini anlayamadım öyle bir söz hakkı var mı onun çok ayıp böyle bir zamanda size destek olması gerekirdi.

Kucuk bebegin var 300 tl az degil mi
400 tl istedim o bana palavra salliyor ustu icin yine para veririm elden gibi.yemedim tabi de.birde buradaki hakimler sakiz parasi bagliyor.ayrica para vermedigi 5ayi alma ihtimalim varmis.
AaCalisiyormussunuz hic tenezul etmeyin birakin herseyi cikin cekisme sizi cok yipratir
insallah isim devamli olur 5 nerdeyse 5 senedir ozellesme de olan bi yerdeyim.300tl nafaka alirsam 500tl lik kiralik bir ev tutarim diye dusunuyorum.
Kardeşin kaç yaşında?
23 yasinda kendine yetemeyen okb li.ales e kpss ye hazirlanacak hatta hazirlanmamis hali de surekli agresif bi durtsen tiner gibi parlar yegeni ile ilgilenmez.yani annem yetistirdim diyor ama yetismis hali ile odun.bunlari bosa demiyorum ustunde emegim var 13 yas vardi aramizda bi nevi ben buyuttum bi yere kadar.oda saygisizlik horlama olarak odedi sagolsun

Kardeşinizi karşınıza alıp konuşun kaç yasinda insan anlamak zorunda. Açık açık yaşadığınız zorlukları anlatıp senden anlayış bekliyorum dediginizde yumusar diye düşünüyorum. Cekismeliyi de düşünmeyin bence, kendinizi yipratmayin.

nafaka az mı çok mu da ilk ölçüt gelir ve giderlerdir

maaşları yazmadan yaşına göre az mı çok mu diye değerlendirilmez ki

geçen lise sona gidene 200 tl verdi mahkeme mesela

bir başkası 600 ile anlaştı o 750 istiyordu adam bu kadar verdi

bir başka tanıdığım yıllık 50.000 okul parasını verir bir de kirayı öderim diyor mesela

özetle bitsin diyorsan 300 fena değil 1 yaş çocuğu için şartlar değiştikçe artırma davası açmak da mümkün

kalmaya adamla gitmeye vs de çok takma o babası, senden sonra o da hayatında olmalı

görüşmeyi de yaş aralığına göre düzenleme yapabilir mesela 3 yaşına kadar saatli, 2 ila 4 arası gibi, 3 yaşından okul çağına kadar tüm gün 10-17 arası, sonra da yatılı şeklinde iki haftada bir Cumartesi 10-Pazar 17 gibi

Eğer özel sektör de çalışıyorsanız nafaka miktarını tekrar gözden geçirin. Devlet memuruysaniz allahindan bulsun deyin salin gitsin. Bence de anlaşmalı bosanin
memur degilim fakat baska carem kalmadi kanunlar bizden yana sozde ama aile durumlari pek oyle olmuyor.
Umarım her şeyi yoluna sokarsınız, anneniz kendisi mi bakmak istemiyor yoksa kardeşinizin mi etkisi altında kalıyor. Annenizin de yaşı pek genç değil çünkü, vücut olarak bakmaya gücü olmayabilir.
annemin zorgucu yetiyor.bunun ustune kardesim bebek gibi ilgi bekliyor.moralini bozuyor
bende oyle dusunuyorum bi ilkokula gidene kadar basinda olmam lazim.kaynana iste calisiyor.aslinda onlarda ugrasacak pek insan yok da sirf koz icin mi cocuk diyorlar acaba 5 aydir dedesi babanesi aramadi merak etmedi.
Ayip da iste Allah buyuk bu isler parayla degil sirayla.ameliyatima gecmis olsun bile demedi ustelik okulu haziranda bitecek.

bende oyle dusunuyorum bi ilkokula gidene kadar basinda olmam lazim.kaynana iste calisiyor.aslinda onlarda ugrasacak pek insan yok da sirf koz icin mi cocuk diyorlar acaba 5 aydir dedesi babanesi aramadi merak etmedi.
Bilemeyiz tabi. Dede babaanne olayina cok takilmayin,cocugunuzun babasini gormeye ihtiyaci var sadece. O da sizin gozetiminizde saatli sekilde olur. O arada onlar da gelir gorurlerse ne ala. Yoksa da calisan kadinsiniz babaanne dede pesinde kosacak haliniz yok.

yok hic zannetmiyorum
Asgari ucret 2000 dortte biri 500 olmaliydi ama 300 veriyor.sozde tefe tufeye baglicaz artacak seneden seneye.benim maasimin her ay vergisi artiyor en fazla 300tl fazla oliyorum vergiler ile eriyor maasim.diyorum ne harammis parasi bu adamin.elimdeki kizima gidiyor.Allah daha cok bereket versin.ayrica onlarin maddi durumu iyi.varyemezler.

Bende oyle dusunuyorum.alirlar da geri birakmaya usenirler cok severler islerini cocuk oyuncagina cevirmeyi insanlari magdur etmeyi o yuzden nereye kime sikayet edilecek bilmek istiyorum bi ceza alirsalar akillari baslarina gelir.

Bende oyle dusunuyorum.alirlar da geri birakmaya usenirler cok severler islerini cocuk oyuncagina cevirmeyi insanlari magdur etmeyi o yuzden nereye kime sikayet edilecek bilmek istiyorum bi ceza alirsalar akillari baslarina gelir.
Avukatiniz vardir ,anlasmali bosanma protokolune eklenebilir bir durum olabilir bu gorusme gunleri. Zaten saatlik gorusulur dedigim gibi.

Anlaşma protokolunde arabanın yarısı 5000 demek istiyor. Da arabanın alınış tarihindeki değerine göre ikiye bölünmezmi mesela 12bin se 6000 olmaz mı?bana. Hakim senin çocukla kaldığın. 5 ay için o 300tlleri toplar sana verdirir diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…