Son dakika kararsizlik

Calısan bırı oldugunuz ıcın hafta sonu degıl hafta ıcı verın bebegınızı , yarın obur ugun kalmalı alırlar sana vakıt kalmaz cocugunla. Calısacaksın kısıtlı vaktın olacak 1 yasında bebek anca 1-2 saat maxımum gorusebılır tek basına gıdecekse

300 lira nedir kıyafet parası eder anca el kadar şort 35 lira. 500 den aşağı kabul etmeyin veriyorsa kızına veriyor

hakkınızda hayırlısı olsun, madem çalışıyormuşsunuz anlaşmalı olsun bir an önce kurtulun.
Allah Yardımcınız Olsun

Sonucda eşinize ömrümüz den birşeyler verdiniz oda sizi bundan sonraki hayatinizda ne gerekse maddi olarak vermeli eşinizin maddi durumu nasıl bilmiyorum ama mağdur olmayacani şekilde fazlasıyla alın çoğunuz için de bunu böyle yapmalisiniz

300 tl nafaka hiç bir şeye yetmez.
Ayrıca yıldan yıla nafaka artırımı maddesi mutlaka koyulsun.
Arkadaşım koydurmamış aptal gibi yıllardır 200 lıraya muhtac ve hıc degısmeyecek düşün.

Allah bu devirde insanı kardeşine bile muhtaç etmesin. 40 kat elin yapmadığını yaparlar. Allah'ım size güç kuvvet versin. Eminim yolunuz açık olacaktır...

Not: Üstte Rojnn tavsiyesini dikkate alın. Nafaka arttırımı olayını kesinlikle isteyin. Ayrıca çekişmeliden korkuyor hissi vermeyin. Gerekirse çekişmeli gider elinde ne varsa alırım benzeri blörfler işe yarayabilir..

Bence de 300₺ nafaka çok az. Ben olsam arabanın tamamını da isterdim madem ailesinin durumu iyi onun için çok farketmez.

300 lira nedir kıyafet parası eder anca el kadar şort 35 lira. 500 den aşağı kabul etmeyin veriyorsa kızına veriyor
300 tl nafaka hiç bir şeye yetmez.
Ayrıca yıldan yıla nafaka artırımı maddesi mutlaka koyulsun.
Arkadaşım koydurmamış aptal gibi yıllardır 200 lıraya muhtac ve hıc degısmeyecek düşün.
Bence de 300₺ nafaka çok az. Ben olsam arabanın tamamını da isterdim madem ailesinin durumu iyi onun için çok farketmez.
Ayrintilar icin avukatimla gorustum.yalnizannemde kaldigim aylarin toplam parasini istemeyi unuttum.avukatim aradi 5bini ayarla dedi ben hakime filan soylenir diye dusunuyordum.zaten 300 den 1500 tl yapiyor.zenginde iste haram zengini bunu anladim bende kendime degil cocugima istiyorum.avukat kabul etmez bu adam ded 300u zor veriyor dedi cekismeliye doner pek umutlanma dedi.hicbir hakkim helal degil arabamizin icinde sıkıssınlar.bir aile buyugumun dedigi gibi. Mutlulugun esintisi gecmesin onlarin hayatinda.
Baskalarina da hicbirseye para vermedi diye kotulemis dedikodular geldi kulagima.araba doseme parasi cocugun giysi parasi. Bez parasi havadan geldi heralde utanmazlar.

sahibinden.com a arabanın model ve markasını bakın
oradan ikinci el fiyatları görürsnüüz
ayrıca arabanın yarısı haricinde tazminat alabilirsiniz

ben anlaşmalı boşanma taraftarı değilim
eğer minicik çocukla ortada bıraltıysa ki aldatma şeklinde bırakmış
şeyinin keyfine çocuğum ve benim huzurumu bozduysa
elimden geleni ardıma koymazdım

bence avukat ile görüşüp daha fazla ne alabilirsiniz ona bakın
siz ispat edecek birşeyiniz olmasada telefon dökümü istediğinizde ortaya çıkıyor

Benim her talebim anlaşmazlık onun her bedavadan kaçma girşimini lütuf gibi sundu yine aynı aslında da.ben kurtulmak istiyorum ondan.400 istemek.ve 300tlden bana 5 kuruş vermediği 5ayın parası 1500 neden ayrıcalık ya.ben bunların haramdan korktuğunu zannetmiyorum ve sonrasında koşarak evlenecek yada evlendirilecek sonra yaşayacakları tüm saçmalıklar onları baglar da hak mı bu.

Avukatimi aradim madem dedim bi kerede 5 ay vermedigi 300tlyi bir kerede vermezse. Parca parca versin dedim.300tl tefe tufe dahil esyalar ve 5000 tl sozde arabanin yarisi.
Avukat bana diyor bamkadaki parandan bahsediyor.o parayi bosanmadan cok cok once cektim ve 5 ayi onla gecirdi kizim ameliyatimi onla oldum.ben anlamiyorum avukat mi beni ikna ediyor kocam mi avukati.kocamin Allah bir dedigine de inanmiyorum

aldatma için deliliniz varsa çocuk için aylık 500tl nafaka, kendiniz için 50.000 tazminat ve ev eşyalarını alın...

Çekilmeli boşanma sürecinde birisi olarak söylüyorum öyle kolay değil,zor süreç ve uzun 2 yıldır uğraşıyorum az kaldı bitecek,ama benim ki bambaşka bir olaydı şiddet vardı oyunlar paraları kaçırma daha neler neler. O gasp ettiği için ben bu yolu seçtim zerre korkmadım şimdi bile diyorumki adalet tecelli etsin ben Allah’a sonrada adalete bıraktım ne olacaksa olsun.ama anlaşma durumunuz varsa karşı taraf haklarınızı veriyorsa boşanın kurtulun kısa zamanda önünüze bakın.Ama baktınız işi yokuşa sürüyor hiç korkmayın haklarınızı alın

avukatın uzar demesine bakmayın
avukatınızı değiştirebilirsiniz hatta bence
hangi şehirde isiniz bilmiyorum ama istanbul avrupa yakasında bir tanıdığın boşanma işini çok güzel halleden bayan bir avukat vardı isterseniz isim numara öğrene bilirim

Tesekkur ederim ama bir ilcedeyim.soZde tuttugum avukatin uzmanlik alani bu alan

Neden nafaka almayacaksinız ki .Bu çocuk ikinizin.Nedense toplumumuzda çocuğa anne bakar diye bir durum var.Dinimiz de çocuk babanın sorumluluğundadir maddi manevi.Bu yüzden boşanmış babaların çoğu tabiri caizse başlarindan savıyorlar çocukları bütün yükü kadinlara kalıyor.Tabii çocuğunuzu bırakacak değilsiniz yanlış anlamayın ama erkekler boşandıktan sonra daha rahatlar her yönden ve büyük bir haksızlık...Ben az da olsa çocuğumun rizki diye alırdım parayi.Ayrıca zaten hakkınız bu para.

Eşin biliyor mu çekişmeli boşanamayacağını? Avukatın eşinle konuşsun. Elimizde kanıtlar var çekişmeli olursa herşeyini alırız diye korkutsun. Ya nafakayı arttır ya da arabayı direkt al. Çocuğunla ev arayacaksın vs iyi bir yerde oturmalısınız. Bence ev eşyalarının da tamamını al, kullanmayacaklarını satarsın oradan da gelirin olur.

Bir anlık heves için yuvasını dağıtmadan önce düşünseymiş pis adam. Çekişmeli boşan demiyorum ama kafamı kızdırma çekişmeli boşanırım tehdidini mulaka kullan. Bebekli kadını 300 tl arabanın yarısı evin yarısına ikna etmiş paşa paşa gidecek. Şehzadeye bak....

Ben onu diyorum 5 ay boyunca hiç para vermedi yazık bedava seviyor ancak.beni böyle magdur edip mutlu yuva mı kuracak.sanki nafaka ile ben zenginleyeceğim büyüyünce anlamayacak mı babasının onu ucuza kapattıgını
Huzurun h si uğramasın ne ona ne sülalesine.sanki 5 ay vermediği nafakayı isteyince rezidans dikeceğim. Biliyor anlaşmalıyı.zaten para vermiyorsa hiç merak etmesinler diyorum.

Kızına kıyafet almış bıraktı kapıma sonra avukatına gitçem dedi ne ondan ne avukatımdan ses yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…