- Emoji Skoru
- 1.538
- Puanlar
- 48
Hı hııı:))) oda doğruuuNapiim boşuna umutlandırmak hoş olmadı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hı hııı:))) oda doğruuuNapiim boşuna umutlandırmak hoş olmadı![]()

Ya inanamıyorum. Madem kaldırılmamış ne diye ortalığı ayağa kaldırdılar. Kandırıldım. Hayallerimle oynandı.
Valla ben anneme zorla derya baykal izlettiriyorum. Sırf evlilik programlarını izlemesin diye..
Kaldırılmadıysa buna sevinecek teyzeleri düşünün, biri benim annem mesela :))))
Kesin kaldirilmis sevinebilirsin:))Ya inanamıyorum. Madem kaldırılmamış ne diye ortalığı ayağa kaldırdılar. Kandırıldım. Hayallerimle oynandı.
Benim annemle aramızda km'ler var, hıı tamam der açar yineValla ben anneme zorla derya baykal izlettiriyorum. Sırf evlilik programlarını izlemesin diye..
Yehhuuuuu sonunda o yapmacık ve kavgacı kadın ve erkeklerden kurtuldum.Kesin kaldirilmis sevinebilirsin:))
Doğru yine kendi bildiğini okurlar. Benim babaannem hanife delisi ya dedemi de alıştırmış adam aç televizyonu Hanife ne yaptı diyormuş.Benim annemle aramızda km'ler var, hıı tamam der açar yine![]()
Doğru yine kendi bildiğini okurlar. Benim babaannem hanife delisi ya dedemi de alıştırmış adam aç televizyonu Hanife ne yaptı diyormuş.
Evet zuhal topaldaymış. Evimizde televizyon bozuktu. Babaannem telefonda diyor ki sizin evde televizyon bozuk ben hanifeyi izleyip öyle gelicem.
Hanife evlilik programından mı?
Evet zuhal topaldaymış. Evimizde televizyon bozuktu. Babaannem telefonda diyor ki sizin evde televizyon bozuk ben hanifeyi izleyip öyle gelicem.