Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar kiloyu takip etmek de güzel ama keşke menü verseniz birlikte varsa hatalarınıza da bakardık. Eğer yeni başladıysanız ilk günler icin 3 günde 200 gr çok az1 mayıs 86.500
Merhaba tesekkür ederim :)Merhabalar kiloyu takip etmek de güzel ama keşke menü verseniz birlikte varsa hatalarınıza da bakardık. Eğer yeni başladıysanız ilk günler icin 3 günde 200 gr çok azbir yerlerde hata var bence. Belki yemek paylaşmak stres olusturuyordur sizde o yüzden paylaşmak istemiyorsunuzdur ama bence istediğiniz bedene kavuşmak için biraz zorluğa katlanmak gerek.
tesekkurlerDiyet yöntemin peki ? Tebrik ederim
ilk hafta hızlı gider vücut şaşırır duraksama yaşarsan menünüünü bir tık arttır 1 günlüğüne sonra 2 tık aşağı çek yediklerini snra eski düzene dön hızlı verirsin yinetesekkurler
Sabah yumurta domates salatalik zeytin kayisi incir ceviz 1 dilim ekmek peynir yesillik filan. Saat iki gibi yogurt sebze yemegi 6 da corba bazen salata et.
Esnetebiliyorum zamani ve ceşiti ölcuye dikkat ediyrum
Ilk hizli gitti ama bu hafta ne olur bilmem :)
Evet şasirtma yaparimilk hafta hızlı gider vücut şaşırır duraksama yaşarsan menünüünü bir tık arttır 1 günlüğüne sonra 2 tık aşağı çek yediklerini snra eski düzene dön hızlı verirsin yine
olsun regliden sonrada birden gidecek kilo regliye takılma benceEvet şasirtma yaparim
Simdi tartildim -400 :)
Gece 3 e kadae ayaktaydim. Dün gündüzde islerim vardi carsida da cok dolandim. Bunlarda yarina öbür güne filan yansır. Bu hafta beslenme değisti kilo verdim diye regl hala olamadim çok geriliyorum geciktiği için. . Olsam ödemde gidecek çünkü yüzüm şiş.![]()
Kilo alimi ve verimi regl tarihlerini degistirir bunu biliyorum ama insan yine de korkuyor. Ben gebelikten korkuyorum normal sislikten degilolsun regliden sonrada birden gidecek kilo regliye takılma bence
neden korkuyorsun korunmuyor musun ?Kilo alimi ve verimi regl tarihlerini degistirir bunu biliyorum ama insan yine de korkuyor. Ben gebelikten korkuyorum normal sislikten degil
neden korkuyorsun korunmuyor musun ?
gelecek olanın zamanı ise yapacak birşey yok kuzum boş şüphede olabilirKorunuyoruz ama binde bir suphesi yeter neyse bekliyim az daha sabirla![]()
InşaAllah bişey yoktur :)gelecek olanın zamanı ise yapacak birşey yok kuzum boş şüphede olabilir