Son deneme

sbeden

Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
10.890
20.100
598
Yeniden başladım

28 eylül 88.000

29 eylül 87.400

30 eylül 86.800
1 ekim
2 ekim
3 ekim
4 ekim
5 ekim
6 ekim
7 ekim
8 ekim
9 ekim
10 ekim

Son düzenleme:
Merhabalar kiloyu takip etmek de güzel ama keşke menü verseniz birlikte varsa hatalarınıza da bakardık. Eğer yeni başladıysanız ilk günler icin 3 günde 200 gr çok az :( bir yerlerde hata var bence. Belki yemek paylaşmak stres olusturuyordur sizde o yüzden paylaşmak istemiyorsunuzdur ama bence istediğiniz bedene kavuşmak için biraz zorluğa katlanmak gerek.

Merhabalar kiloyu takip etmek de güzel ama keşke menü verseniz birlikte varsa hatalarınıza da bakardık. Eğer yeni başladıysanız ilk günler icin 3 günde 200 gr çok az :KK43: bir yerlerde hata var bence. Belki yemek paylaşmak stres olusturuyordur sizde o yüzden paylaşmak istemiyorsunuzdur ama bence istediğiniz bedene kavuşmak için biraz zorluğa katlanmak gerek.
Merhaba tesekkür ederim :)
Ilk 3 günde 800 gram verdim. 26 nisanda basladim.
Toplamda 6 günde 1400 gram verdim. Yeni değilim yillardir uğraşıyorum. 10 veririm 15 alirim, 15 veririm 10 alirim. Kisir döngü oldu. Artik dikkat edicem. Dengelemeyi elden birakmadan bazen canimin istediklerimide yicem..dengeleme önemli. Kati bir diyet degil bilincli secimler yapiyorum saate dikkat ediyorum bu sefer olur diye umuyorum :) son 2 günde 200 gram vermemin sebebi ödem olabilir regl olmak uzereyim.

Diyet yöntemin peki ? Tebrik ederim
tesekkurler
Sabah yumurta domates salatalik zeytin kayisi incir ceviz 1 dilim ekmek peynir yesillik filan. Saat iki gibi yogurt sebze yemegi 6 da corba bazen salata et.

Esnetebiliyorum zamani ve ceşiti ölcuye dikkat ediyrum
Ilk hizli gitti ama bu hafta ne olur bilmem :)

tesekkurler
Sabah yumurta domates salatalik zeytin kayisi incir ceviz 1 dilim ekmek peynir yesillik filan. Saat iki gibi yogurt sebze yemegi 6 da corba bazen salata et.

Esnetebiliyorum zamani ve ceşiti ölcuye dikkat ediyrum
Ilk hizli gitti ama bu hafta ne olur bilmem :)
ilk hafta hızlı gider vücut şaşırır duraksama yaşarsan menünüünü bir tık arttır 1 günlüğüne sonra 2 tık aşağı çek yediklerini snra eski düzene dön hızlı verirsin yine

ilk hafta hızlı gider vücut şaşırır duraksama yaşarsan menünüünü bir tık arttır 1 günlüğüne sonra 2 tık aşağı çek yediklerini snra eski düzene dön hızlı verirsin yine
Evet şasirtma yaparim
Simdi tartildim -400 :)
Gece 3 e kadae ayaktaydim. Dün gündüzde islerim vardi carsida da cok dolandim. Bunlarda yarina öbür güne filan yansır. Bu hafta beslenme değisti kilo verdim diye regl hala olamadim çok geriliyorum geciktiği için. . Olsam ödemde gidecek çünkü yüzüm şiş. :(

Evet şasirtma yaparim
Simdi tartildim -400 :)
Gece 3 e kadae ayaktaydim. Dün gündüzde islerim vardi carsida da cok dolandim. Bunlarda yarina öbür güne filan yansır. Bu hafta beslenme değisti kilo verdim diye regl hala olamadim çok geriliyorum geciktiği için. . Olsam ödemde gidecek çünkü yüzüm şiş. :KK43:
olsun regliden sonrada birden gidecek kilo regliye takılma bence

Back
X