- 19 Ağustos 2014
- 8
- 0
- 1
- 41
- Konu Sahibi sonay deniz
-
ayrılıgı kabul ettiniz mi?Evet konustum. Her seyde her konuda kendisi ve ailesi haklı. Beni hic bir konuda haklı çıkarmıyor. Zaten ayrılmak istediginide dile getirdi
imkanınız varsa boşanın zira şimdi alttan almanız tüm yaşantınız boyunca boyun eğmek olarak geri dönecekEvet konustum. Her seyde her konuda kendisi ve ailesi haklı. Beni hic bir konuda haklı çıkarmıyor. Zaten ayrılmak istediginide dile getirdi
inan çok üzüldüm...eşin çaresiz olduğunu bildiği için böle yapıyor...allah merhametli insanlarla karşılaştırsınŞöyle bir gercekte ortada 2 tane 11 ve 6 yaşta olan cocuğum var 12 yıllık evliyim. Bu zamana kadar hiç bir yerde calişmadım. Hiç bir vasfım yok. Ailem desen onlarda benle çocuklarimı istemiyor. Durumun varsa ayrılmaya, ayril öylese diyorlar ama bizden yardım bekleme biz zaten kendimize yetyoruz diyorlar. Iki çocuğumu alip cekip gitsem nereye kime gidecem. Kime sıgarım. Kendi öz aileme sıgamazken. O yuzden. Caresizim. Ve mecburum. Esimde onun yaninda mecburiyetten ve çaresizlikten kaldığimı biliyor
Birincisi hep soylenen bu iste, evlendiginiz insan size omur boyu bakacak diye bir kural yok, boyle bir yanilgi var kadinlarimizda, evlendim aldim kendimi garantiye, esim erkek degil mi bakar bana...Sürekli bir yerlere gitmekten bahsediyorum çünkü. Ben başka şehirliyim ve esim başka şehirli ve onun ailesine yakın bir yerde duruyoruz. Beni bu evde tutmazlar. Zaten baştan ailene git dendi bana. Nafakaya gelince. Eßim kusura bakama senin karnıni doyurmak icin calışmıyorum ben dedi. Benden birsey alamazsın dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?