Son diyet günlüğüm ..artık bu iş bitmeli !!

Günaydın sevgili günlüğüm sabah tartıldım 72.7 olmuşum:) sözde hergün tartılmıcaktım kendime söz vermiştim ama dayanamıyorum.. Neyse yeni uyandım malum bugün tatil şimdi kahvaltı yapıcam mısır gevreği eşliğinde laylaylay hemen gitsin bu kilolar zayıf halimi merak ediyorum :)

Ayy ogle yemegin ne guzelmis tam ideal harikasin.
Bende 2 ogun yedim bugun ve suan cok acim sadece 8 gibi cekirdek citlemistim.
Kesmedi tabi hatta pasta vardi millet yerken baya gerildim bir an ama yemedim.
Kilo verme asamasinda sadece yuruyus iyi imis. Bende yuruyusu jillian ile falan destekliyordum ama sanki ust bacaklarim kalinlasti. Onun icin yapmicam simdi istedigim kiloya gelince pilates dusunuyorum .
Hadi hayirlisi
Ben de genelde iki öğün tüketip akşam cacık yogurt gb geçiştriyorum ama aynı senin gb açlıktan geberiyorum bizim evde de sucuklu kaşarlı tost imtihanım oldu nasıl canım çekti anlatamam zor tuttum kendimi yemedim neyse :) spor yuruyus yapıyorum ama bnm göbek bölgesinde sorun var mekik çekmem lazım ve sevmiyorum tam olarakta yapamıyorum bundan sonra yuruyus ve mekik çalışıcam.. Diyorum sporu bi gün yuruyus ve mekik bi gün zumba jullian şeklinde mi yapsam nasıl olur ?

Selam
Hareket olsunda hepsi olur, demek istediğim kilo verirken kas yapıcı hareketten uzak durmalı. Yoksa sıkılaşıp kalınlaşırız.
Videolar gördüm youtube da sadece karın için olan bölgesel yani. Bi bak istersen.

Ben de akşam 1 bardak tarçınlı süt içtim yoksa uyuyamayacaktım. Sabahta tok kalktım. Az ekmekli bir kahvaltı yaptım.
Bugün dışarda olacağım. Diyete devam...Yarın sabah tartılacağım. İnşallah biraz eksilmişimdir.

Ben de akşam 1 bardak tarçınlı süt içtim yoksa uyuyamayacaktım. Sabahta tok kalktım. Az ekmekli bir kahvaltı yaptım.
Bugün dışarda olacağım. Diyete devam...Yarın sabah tartılacağım. İnşallah biraz eksilmişimdir.
Sonucu mutlaka paylaş heyecanla beklıyorum ınanıyorumkı eksılmıstır gayet ıyı gıdıyorsun bence :KK9:

Sevgılı gunlugum bugun sabah mısır gevreği
Öğlen bı kase ayran ve zeytınyaglı fasulye
Aksam seftalı uzerıne tarcın serptım
Ara ogun bıraz beyaz leblebı
Ikıbucuk lıtre su
40 dk yuruyus ve 30 mekık çektim :)

Merhaba
Akşam 10 gibi geldim. Yine de 35 dk bi yürüyüş yaptım,
Sabah 65,8 kg çıktım. 1 kg eksilmiş. Gayet iyi 4 günde. Ölçülerimi de aldım ama paylaşmıyorum. 1 ay sonunda yine alacağım.
Belden ve göbekten incelmek istiyorum. Ordaki yağları eritmem gerek. Biraz daha kısmalı yemeği. Suyu daha çok...
Sabah zeytin ekmek -beyazdı-dil peynir 3 adet k.patates yedim. Bugün sebze takılacağım ve bol su. Yürüyüşüte çok olacak.

Sevgılı gunlugum bugun sabah mısır gevreği
Öğlen bı kase ayran ve zeytınyaglı fasulye
Aksam seftalı uzerıne tarcın serptım
Ara ogun bıraz beyaz leblebı
Ikıbucuk lıtre su
40 dk yuruyus ve 30 mekık çektim :)

Çok az yiyorsun, çok güzel gerçekten hayran kaldım. Bende iyice kısacağım artık. Olacak bu iş olacak.

Çok az yiyorsun, çok güzel gerçekten hayran kaldım. Bende

Bence kendıne haksızlık etme.. Senın yemegınde bı fazlalık gormuyorum gayet ıyı beslenıyorsun bence... Ben kısmazsam kılo veremıyorum mecbur yemıyorum yoksa canım neler cekıyor bı bılsen..nefsımle hep savas halındeyım ve bu ınsanı cok yoruyor... Emınım sen de aynı durumdasındır :( ayrıca tebrıkler 4 gunde 1 kılo super harıkasın verecegını bılıyordum ha gayret gıdecek bu kılolar :KK9:

Sevgılı gunlugum sabah tartıda -300 daha gıttı... Uyanır uyanmaz bu mutlulukla hemen bı 40 dk yurudum ... Bugun yıne ıkıbucuk litre suyumu ıcecegım suan 1.5tayım... Spor sonrası kepek ekmegıne tost yaptım yedım tanıkı mınnak :) ogle yemegı yemedım gec kaldıgım ıcın... Sımdı elma yogurt tarcın karısımı yedım.. Aksam corba salata yıyecegım ekmeksız ... Sonrasında da sopa hareketlerı mekık ve kol kaldı guncel suan 72.4 hadı bakalım zayıf halımı sabırsızlıkla beklıyorum :)

Sevgili günlüğüm sabah aceleyle cıktım kahvaltı yapamadım işe gec kaldım cunku :) oglen yogurt ve salata yedım yarım dılım de ekmek.. Aksam tost ve ayran su cok ıcemedık bugun bı ltre ıcebıldım.. Sabah uyandıgımda 71.8 olmustum cok mutluyum :) yarım saat yurudum ve mekık hareketlerı yaptım kol calıstım azcık sımdılık bukadar cok yorgunum yatıcam :)

Selam günlük
Nihayet gelebildim. Pazardan beri yoğundum biraz. Halsizlikte oldu nedense. Dün kötüydüm akşam 10 da yattım. Ondan bundan atıştırdım. Düzgün bir öğün yiyemedim. Sanırım yürürken çok terledim camda açıktı çarptı. Tutulmuş tüm kaslarım ağrıdı. Neyse ki bugün daha iyiyim. Hatta öğlen 1 e kadar 10.000 adım atmış bulunuyorum. Sadece 30 dakikası tempolu olsada iyi yani . Yağmur yağmazsa akşam üzeride yürüyüş var. Yağarsa evde belki.
Sabah domatesli kaşarlı tost yedim. Biraz domates biber zeytin. Henüz birşey yemedim. Canım istemiyor. 1 tane sütlü neskafe içtim şimdi çay içiyorum. Meyve- yoğurt ve salata-baklagil yiyeceğim sanırım.

selam arkadaşlar ne güzel gidiyorsunuz bende gaza geldim günlüğü okuyunca yarın sabah tartılıp aranıza katılabilir miyim

Selam günlük
Nihayet gelebildim. Pazardan beri yoğundum biraz. Halsizlikte oldu nedense. Dün kötüydüm akşam 10 da yattım. Ondan bundan atıştırdım. Düzgün bir öğün yiyemedim. Sanırım yürürken çok terledim camda açıktı çarptı. Tutulmuş tüm kaslarım ağrıdı. Neyse ki bugün daha iyiyim. Hatta öğlen 1 e kadar 10.000 adım atmış bulunuyorum. Sadece 30 dakikası tempolu olsada iyi yani . Yağmur yağmazsa akşam üzeride yürüyüş var. Yağarsa evde belki.
Sabah domatesli kaşarlı tost yedim. Biraz domates biber zeytin. Henüz birşey yemedim. Canım istemiyor. 1 tane sütlü neskafe içtim şimdi çay içiyorum. Meyve- yoğurt ve salata-baklagil yiyeceğim sanırım.
Ben de seni merak ettim ses cıkmayınca :) cok gecmıs olsun agrın varsa cok zorlama ters bısey olmasın ama daha ıyıyım demıssın cok sevındım :) gayet guzel gıdıyorsun beslenmen de sporunda cok guzel tartı gunun ne zaman ? Ben karar verdım artık haftada bır tartılıcam hergun tartılmak ıstemıyorum artık umarım tutarım kendımı :)

selam arkadaşlar ne güzel gidiyorsunuz bende gaza geldim günlüğü okuyunca yarın sabah tartılıp aranıza katılabilir miyim
Motıve edebıldıysek senı ne mutlu :) tabıkı gel buyur sen de katıl bıze tek basına cok zor oluyor dıyet ama burda dertleserek fıkır paylasarAk motıve olarak daha kolay gecıyor gunler gelll sen de gelll katıl hadı bıze :)

Sevgılı gunluk sabah tartıldım 71.8 cıktım yıne .. Yarın tartı gunum basladıgımda 73.8 dim yarın sabahı merakla beklıyorum ve bı karar aldım bundan sonra her gun değil haftada bır tartı gunumde tartılıcam ... Bugun ne yedım
Sabah haslanmıs yumurta peynır salatalık
Öğlen tavuk yogurt
Aksam seftalı tarcınlı
Ikıbucuk lıtres su ıctım mekık ve kol calıstım heryerım agırıyor sanırım bırazsan yatıcam :)

Merhaba
Benim bugün çok saçma oldu .Evde var diye beyaz ekmek yiyorum dünde yemiştim. Sabah kızarmış ekmek ve peynir domates,
öğlen çeyrek simit üçgen peynir, biraz önce de 1 kase yoğurt 1 dilim kepekli ekmek-aldım sonunda- ve epeyce üzüm yedim. Saçmasapan oldu plansız. Akşam yine balık var.Çarşambaları öyledir bizde. Artık zamanı geliyor balığı haftada ikiye çıkaracağım.
Yani arkadaşlar böyle plansız olmuyor. Artık ne yiyeceğimi birgün önceden ayarlamaya çalışacağım .
Pazar günü ikinci kez tartıya çıkacağım. Benim günüm pazar.Şu önümdeki 3 günü iyi değerlendirmem lazım. Yoksa tartıda eksiyi görmem zor gibi.

Sevgılı gunluk sabah tartıldım 71.8 cıktım yıne .. Yarın tartı gunum basladıgımda 73.8 dim yarın sabahı merakla beklıyorum ve bı karar aldım bundan sonra her gun değil haftada bır tartı gunumde tartılıcam ... Bugun ne yedım
Sabah haslanmıs yumurta peynır salatalık
Öğlen tavuk yogurt
Aksam seftalı tarcınlı
Ikıbucuk lıtres su ıctım mekık ve kol calıstım heryerım agırıyor sanırım bırazsan yatıcam :)

Hiç ekmek yok mu? Çok güzel tebrikler. Böyel devam et .
Bende haftada bir tartılıyorum canım. Pazar benimki. Hergün tartılmak beni olumlu etkilemiyor. O yüzden sabrediyorum.

Haftada 1 kg eksilsem ne mutlu olurum. Ama şimdiye dek başaramadım hiç. Bu kadar uzun süre kararlı olamamıştım, ondandır. Hipotroidi var gerçi bende ilaç kullanıyorum. Metobalizmayı yavaşlatan bir hastalık. Bu nodüller için üç öğün yemekten önce dereotu yemeye başladım. Dereotu ile zayıflayanlar var forumlarda ama bana iştah kesici bir etkisi olmadı.

Hazirandan beri çalışmıyorum ayrıldım işten. İki oğlum var, okul çağında. Çalışırken olmuyordu şimdi düzenli spor yapacağımı sanıyorum. Az yemeyi bırakmadan düzenli spor ile olacak, acelem yok. Sonraki hedefimde sigaradan kurtulmak.
Bu seneyi böyle geçireceğim daha çok kendimle ve ailemle ilgilenerek.

Back
X