Son diyet günlüğüm ..artık bu iş bitmeli !!

Bu arada benim arkadaşta 2 doğum yaptı. Hala tahta gibi. Hiç tatlı yemez kendisi, kurabiye hiç yemedi hatta börek bile yemedi. Bilinçli yapmıyor, sevmiyor,canı çekmiyor. Galiba zayıf olmanın sırrı bu arkadaşlar.

Evet zaten kararım o yonde yapmak ıstedıgım ıkı sey var bırıncısı zayıflamak ıkıncısı atanmak ve bunlara ulasmak ıcın cabalıcam..evlenmeyı suan erteledım olmayınca olmuyor zaten ıstedıgın kadar iste ... Ayy ben olsam o boreklerden kurabıyelerden ne yerdım ama :) off cok canım cektı neyseee ıyıkı evde yok yıksa suan gotururdum valla :) ehehehe şaka bı yana bugun odul gunun olsun ben de 68e dustugumde odul gunu yapcam cnm fecı hamburger ıstıyor o gun hemen gıdıp yıcem valla son ıkıbucuk kılo ama sankı ınadıma yavas gıdıyor :) yarın dıyete spora devam ona gore ayrıca yarın tartı gunun umarım guzel haberler verırsın :)

Sadece 65.0 ...800 gr vermisim bu hafta. Durmak yok yola devam

süpersinnnnn tebrık ederımmm :) ben dun gece uyanıp yemek yedım herhalde kendıme nazar degırdım sabah uyandım aynıyım kılo vermemısım... ıkı gundur aynı cıkıyorum zaten 70.8 ama bugun yenıden sıkı bı sekılde basladım...durmak yok yola devammm hadı bakalım :D 69ları gormek ıstıyorum artık :(

Dün çok yediğimden bugün canım istemiyor. Alıştı vücut bu fikre artık. Şimdi daha kolay olacak. Özellikle ekmekten uzaklaştım seviniyorum buna.

Ekmek yemiyorum dogru pilav makarna da yok ama ben kurabiye yiyorum. Evde olunca yiyorum ne olacak böyle.
Yok ya böyle doğaçlama olmayacak bu is. Bir liste mi takip etsem bilemedim ki. Karatay gibi ya da herhangi biri. Motivasyon um cok dusuk bugun.

Ekmek yemiyorum dogru pilav makarna da yok ama ben kurabiye yiyorum. Evde olunca yiyorum ne olacak böyle.
Yok ya böyle doğaçlama olmayacak bu is. Bir liste mi takip etsem bilemedim ki. Karatay gibi ya da herhangi biri. Motivasyon um cok dusuk bugun.
Ben de kafama gore takılıyorum bazen dıyorum lıste mı takıp etsem ama onda da kasılıyorum sıkıyor benı... Bılmıyoruk napcam... Dort gundur kıtlendım kılom 70.8-70.7 cıkıp duruyor delı olcammm..spora yuklendım kas mı olusuyor yada korumaya mı gırdı vucut anlamadım cok canım sıkılıyor okdr dıkkat edıyırum spor yapıyorum nıye dort gundur kaldı boyle :(

Spora yüklenmekle de olmuyor. Bunu anlamış bulunuyorum. Nitekim nerden baksan Mayıstan beri yürüyorum. Ramazanda bile durmadım oruçlu oruçlu saatlerce yürüdüm başkası olsa 10 kg falan verirdi. İş beslenmede bitiyor farkındayım.Ama galiba vücudumu tanımıyorum. Proteini mi daha az yoksa karbonhidratı hiç mi emin değilim hala. Yağa tuza dikkat etmem mesela. Zeytinyağını bol bol kullanırım her şeye. Peynir dersen yağlı ezine ya da dil yerim. Yani herhalde bunları bir gözden geçirip neyin yanlış olduğunu bulmak gerek.
Karataya sorarsan yağdan korkmayın diyor. Bilmiyorum kafam karıştı. Biz zannettik ki herşeyden azcık yeyince olacak. Ama illa abarttığın bir şey çıkıyor.

Bugün yine azimle başladım. 1 saat yürüyüp geldim. Evde yine oturamam işlerim var. Okullar açıldı küçük oğlum bire başladı. Biraz onun stresi de var sanki ben başladım öyle bir kasıyorum. Geçen haftadan beri okulun etrafında dolanıp duruyorum.
Neyse mucize diyetleri de telefonuma indirdim. En yapılacak olanını seçtim. Adı da göbek eriten diyet, bugünkü menü şöyle;

sabah 50 gr yağsız peynir 1 dilim kızarmış ekmek,domates salatalık sınırsız.(Buna uydum) Peynir yağlı idi.Şekersiz çay.
öğlen 3-4 kaşık istenilen bir sebze yemeği ve yağsız salata
akşam 1/2 tavuk göğsü ve bolca yağsız salata(Tavukta aldım haşlarım birazdan.)
Kaçamak yapmadan 7 gün uygulayacağım deneme babında. Bakalım ne olacak.

2.günü de yazıyorum yorgunkalp arkadaşım belki denersin diye.
Sabah 1.ile aynı
Öğlen 1 porsiyon çorba mercimek hariç ve salata tabi yağsız
Akşam 1/2 tavuk göğsü ve salata istediğin kadar

evet çok kısıtlı bir diyet ama disipline olmak için uygulamaya çalışacağım.

İyi gidiyorum bugün, acıktıkça su içiyorum. Bir de yeşil çaya yükleneceğim. Sanki tokluk sağlıyor.
Birazdan tavuk yiyip bugünü kapatıyorum hayırlısıyla.

Selam
Sabahta aynı şekilde kahvaltımı yaptım. İlave olarak sadece 3 zeytin yedim.
Öğlen çorba ve salata akşamda tavuk yerine balık olacak. Hafifledim sanki, iyi hissediyorum kendimi.
Yaklaşık 1 saat dışarda yürüyüp geldim. Temizliğe başladım zaten, hiç oturmak yok bana...

Cok canım sıkkın bı haftadır kılo vermememın durdugu yetmezmıs gb bı de 300 gram almışım bu sabah bı cıktım 71.1 ..70.8 ıdı butun gun cnım sıkkın bısey yemedım eve geldım tartıldım 71.3 kafamın tası attı gıttım bı lokantaya soyledım mezelerı ızgara tavukları bıberlı ekmeklerı yedım yedım yedım catlayana kadar yedım eve geldım tartıldım 71.9 ıste olay bu valla cok sınırlıyım bu nedır yaaa ben nerde yanlıs yapıyorum kafayı yıcemmm neden durdu bu kılo vermem :((( dıyetını dıkkate alıcammmm yarın yenıden devammmm artık bu ıs bıtmelı :(

Cok canım sıkkın bı haftadır kılo vermememın durdugu yetmezmıs gb bı de 300 gram almışım bu sabah bı cıktım 71.1 ..70.8 ıdı butun gun cnım sıkkın bısey yemedım eve geldım tartıldım 71.3 kafamın tası attı gıttım bı lokantaya soyledım mezelerı ızgara tavukları bıberlı ekmeklerı yedım yedım yedım catlayana kadar yedım eve geldım tartıldım 71.9 ıste olay bu valla cok sınırlıyım bu nedır yaaa ben nerde yanlıs yapıyorum kafayı yıcemmm neden durdu bu kılo vermem :KK43:(( dıyetını dıkkate alıcammmm yarın yenıden devammmm artık bu ıs bıtmelı :KK43:

İyi yapmışsın oh afiyet olsun. Ne birgünde kilo alınır ne de verilir unutmayalım. Uzun bir yol bu. Motivasyonun düştüğü anlar bunlar. Önemli olan, olan oldu artık deyip bırakmamak...devam yani hedefe varana kadar, ne kadar sürerse sürsün.Kararlılık şart.
Sürekli tartılmak bence sinir bozucu. Tartılsanda dikkate almamalısın. Çünkü herşeye bağlı olarak değişir gramsal oynamalar, kıyafet sıvı ...ben saatin bile etkili olduğunu düşünüyorum. Haftada birgün sabah tuvaletten sonra aç ve hep aynı tartıda aynı kıyafetle tartıl canım. Ben böyle yapıyorum. Diğer günler meraktan çıksamda tartıya dikkate almıyorum.

Dün iyi geçti gibi ama akşam üstü çok acıktım bir avuç badem yedim. Yemekte balık vardı çok az yiyebildim o nedenle, bol salata tabi.
Badem ekleyecem galiba ben bu diyete müthiş tok tutuyor.
Sabah kahvaltım aynı yağsız peynir(pınar aldım) ekmek kızarmış sadece 1 zeytin yedim bir de 1 çay kaşığı salça sürdüm ekmeğe. Domates salatalık (yağsız ve tuzsuz)Şekerli bir şey ve hamur iki gündür yemedim. Dün canım istedi 5-6 tane üzüm yedim. Belki tek meyve ekleyebilirim, duruma bakacaz artık.
Bugün 3.gün de yani öğlen 3 köfte ve salata(yağsız) ve akşam sadece salata var. Biraz zor ama hayırlısı diyelim.

Öğle yemeğinde köfte ile çiğ sebze yedim veeee hiç doymadım. Üstüne tek şekerli kahve içtim.Normalde şekersiz içerim ama şeker cekti canim. Aksamda yani 4.30 gibi salata ile 4 kasik gibi taze fasulye yedim. Simdi de cekirdek ve cay . Yorgunluk atiyorum yürüyüş yapmadim ama hic durmadim sil supur ... kollarim agriyor inanki.

Öğle yemeğinde köfte ile çiğ sebze yedim veeee hiç doymadım. Üstüne tek şekerli kahve içtim.Normalde şekersiz içerim ama şeker cekti canim. Aksamda yani 4.30 gibi salata ile 4 kasik gibi taze fasulye yedim. Simdi de cekirdek ve cay . Yorgunluk atiyorum yürüyüş yapmadim ama hic durmadim sil supur ... kollarim agriyor inanki.
Süper gidiyorsun canım tebrık ederım senı...yemegını de baya baya azalttın harıkasın...ben de bozdum baya :))) cnm cok sıkıldı ama canımı sıkmıyorum kaldıgım yerden devam edıcem.... Dıyete de sporada :)) bu arada dıyet arayısına gırdım ama bellı bı lıstaya baglı kalabılırmıyım bılmıyorum demıstım ya kasılıyorum...bu fırumda ayca kayanın lıstelerı vardı yapalım mı o dıyetı sence bı goz atarmısın sence kılo verdırırmı sankı cok yıyosın yaaa ;)

Süper gidiyorsun canım tebrık ederım senı...yemegını de baya baya azalttın harıkasın...ben de bozdum baya :))) cnm cok sıkıldı ama canımı sıkmıyorum kaldıgım yerden devam edıcem.... Dıyete de sporada :)) bu arada dıyet arayısına gırdım ama bellı bı lıstaya baglı kalabılırmıyım bılmıyorum demıstım ya kasılıyorum...bu fırumda ayca kayanın lıstelerı vardı yapalım mı o dıyetı sence bı goz atarmısın sence kılo verdırırmı sankı cok yıyosın yaaa :KK66:

Ben bu diyeti basit olduğu için seçtim. Teferruatla bende uğraşamam. Yok 6 öğün ye yok 2 saatte bir şunları ye.
Ona göz atarım ama kalabalık listeleri sevmiyorum.

Mesela bu 4. günde
sabah menüde 1 haşlanmış yumurta 1 dl.kızarmış ekm.ve domates salatalık vardı -ben çok az peynir 2 zeytin ve pişmiş domates yedim.-
Buna rağmen öğlen 1 e kadar acıkmıyorum idare edebiliyorum yani. Öğlen 3-4 kaşık sebze yemeği ve salata vardı.
Akşam çorba ve salata olması gerekiyor ama ben yemiycem. Çünkü 4 gibi badem ve 2 kare bitter yedim.
Bugünde yürüyüş yapmadım zaten yapamam.Bittim. Şükür işler bugün bitti. Artık yarın devam yürüyüşe.

Ben de kilo verdim, şimdiden alma korkusu başladı bile. Yeşil çaya devam etmek lazım. Tatlıyı nasıl ayarlamak gerekiyor sizce... Hiç yememek mümkün değil ki. Bir de önümüz kış, hava soğursa yürüyüş olayı da güme gidecek :S

Back
X