Son diyet günlüğüm !

Umarım verebilirim canım. Ben dün midemi bozduğum için bugün sabah uyanamadım
öğle arası bir tabak yayla çorbası ve çok küçük bi dilim ekmek yiyebildim.

Ayy geçmiş olsunn bol bol sıvı tüket :34:

11 kg verdim :46: cnm 80 kg ile başlamıştım iki ay olacak 4 gun sonra falan

Oyyy oyyy harikasın valla. Bende 82 ile başlamıştım yaz başında düne kadar 78,4 olmuşum. Ama ben çoook alıp verdim :14: Seen neler yapıyorsun anlatsanaaaa nasıl gitti bu kilolarr böyle çabucakk :52:

Günaydın günlüğüm. Dün inanılmaz kaçamaklı bir gündü ama bak buraya dikkat kaçamaklıydı diyorum bozdum demiyorum. Şimdi toparladım biraz. Kahvaltı yapacağım. Kahvaltım dünle aynı.
1,5 dlm çavdar ekmeği
1 büyük domates
yarım salatalık
3 zeytin
1 dlm beyaz peynir
1 dlm hellim
yeşil çay :52:

Bende öyle bi ara 85 kg görmüştüm.:17: Sonra kasimda diyete başladım işte ilk defa uzun bi diyet yapıyorum daha önce bir yada iki gün sürüyordu anca :1:
Bn geç uyandgm icin cnm iki öğün yapiom öğle yemegi yerine elma ceviz flan yiyorum.
Ilk baslarda günde 1 saat yürüyüş yapıyordum ama bi kac haftadan beri ewde kendimce bişiler yapıyorm.
Öyle cok da dikkat etmiyorum ewde pisen yemeklerden yiyorum. Benim en büyük avantajim ekmegi kesmek kahvaltı dışında yemiyorm onceden cok yerdim beyaz ekmek bide :1:

Güzel günlüğüm, cici günlüğüm nasılsın? Ben iyiyim vala. Diyette iyi. Nete pek giremiyorum menümü paylaşamıyorum ama şu aralar pek sıkıntım yok. Sabah kahvaltı yapamadım sınava yetişmem gerekiyordu. 1 bardak sütle 1 muz yedim. Öğle yemeğinde de koca bir bardak ayran, 1 tabak patatesli nohut yemeği ve 2 çatal pilav yedim. :56:

Günaydın günlüğüm. 11.30 da klasik kahvaltımı yaptım.
1 dilm çavdar ekmeği
yarım domates
1 salatalık
3 zeytin
1 dlm helli
1 dlm beyaz peynir
maydanoz
yeşilçay

Dün biraz abarttım tatlıyı. Tam 3 dilim brownie yedim ama off ne browniydi beee hayatımda yediğim en lezzetli brownie idi hiç pişman değilim. Bugün biraz tutayım bari ağzımı. Bol bol yoğurt tüketeyim bugün

Kötü besleniyorum çok kötüüü. Sabah her şey güzel, mis gibi kahvaltımı yaptım.
1 etimek
3 zeytin
yarım domates-salatalık-maydanoz
2 ymk kaşığı keten tohumlu yoğurt
yeşil çay
1 dlm hellim

ara: 3 tane fındık

Öğle: 3 ymk kaşığı yulaf ezmesi, yarım bardak süt, 1 ymk kaşığı kuru meyve ve badem parçaları

ara: 1 sahlep, 1 bardak çay

akşam: 1 bardak süt, 3 ymk kaşığı buğday gevreği, 1 dilim brownie.

2.5 litre su, biraz yürüyüş, 25 mekik...:50:
Hele bir pazartesi gelsin, hele bi tartılayım kendime o zaman çeki düzen vereceğim. Pazartesi sabahı 76.3 kilo olmam lazım:18:

Günaydın günlükcüğüm. Bugün pazar. Ben çokça geç uyandım. Tam suyumu içerken arkadaşım hadi kahvaltıya gidelim diye aradı :52: bende kahvaltıda abartmamak için 2.5 yemek kaşığı yoğurta biraz keten tohumu katıp yedim. Keten tohumunun çok faydasını görüyorum ben. Bizim burada kahvaltılar çok abartı oluyor . Kızartmalarrr yumurtalı ekmeklerrr napcam bilmiyorum alırsam dayanamamda yerim. Yarın tartılma günüm son günüme bu şekilde girmek istemiyorum. Dur hele sana gelişmeleri yazarım :34:

İyi yedim ama hah.
Öğle yemeğinde diyet tavuk diye bir menü yedim. İçinde ızgara tavuk, haşlanmış sebze, fırın patates ve yeşil salata var
Akşam yemeğimde de tavuk şiş, haşlanmış sebze ve 1 ymk kaşığı pilav yedim. Buraya kadar neyse diyebilirim ama sonrasında yediğim yarım dilim ekmek kadayıfı hiç hoş olmadı :50: Ama bugün bütün gün yürüdüm. 5-6 km yol yürümüşümdür. Yediğim şeylerde pek ağır değildi ama nedense bir pişmanlık var içimde. Yarın sabah tartılıp göreceğim ne kadar pişman olmam gerektiğini:52: Herkese iyi gecelerr

Günaydın herkese sabah uyandım ve ilk iş olarak tartıldım. 76.4 kilo çıktım. Yani 1 haftada tam 2 kilo vermişim. Bence süper bir rakam. Hatta bu kadar yemeye harika bir rakam :52: Bu hafta biraz daha dikkat etmeye çalışacağım, her hafta 2 kilo versem bana yeter de artar bile
Başlangıç: 82
Geçen hafta :78.4
Bu hafta: 76.4

Güzel günlükcüm günaydınn. Kendimi daha bi hafif hissediyorum sabahları uyanınca. Karnımda ki o boşluğu ve açlığı seviyorum. burda nefis bi hava var. Son günlerimin tadını çıkarmak için dışarıya çıkacağım birazdan ama meraklanma yemeğe her daim dikkat edeceğim. Ayrıca bu günden sonra sana ziyaretlerim biraz aksayabilir çünkü mezuniyet işlemlerimle uğraşacağım. Kendine çok ciciş bakk haftaya kilo vermiş olarak görüşmek üzere

Not: ayyy şöyle 74 sayısını görsem tartıdaa :52:

Back
X