Son diyet günlüğüm !

Oyy oyy oyy gitti gene benim diyet. 1 paket limonlu form- 200 kalori, 1 paket bitter çikolata 250 kalori 1 avuç fındık 100 kalori. Yani toplamda 500 kalori almış oldum. Ama inanın çok çok ihtiyacım vardı, beni kendime getirdi. Zaten ara öğün yapacaktım bunları ara öğün olarak geçeceğim. Akşam da dengelemeye çalışacağım. Ama yinede mutluyum çünkü eski ben olsam şimdiye kadar 5 günlük diyete bedel yemiştim.

oooo naptın sennnn canım keske yemeseydin ya bi tanede değil bşka şeylerde yemissin bide :)
kendini tutsaydın keşke cnm su fln ıcseydın en azından tok hissedip yemezdin onları
cıhkk cıhkk olmadıı bu:20::20:

oooo naptın sennnn canım keske yemeseydin ya bi tanede değil bşka şeylerde yemissin bide :)
kendini tutsaydın keşke cnm su fln ıcseydın en azından tok hissedip yemezdin onları
cıhkk cıhkk olmadıı bu:20::20:

Yok ya tutabileceğim gibi bir şey değildi bu. Yine en az şekilde atlattım diye mutluyum. Hem millet börekler tatlılar yiyor bir şey olmuyor. Ben çokta zararlı şeyler yemedim. Bir porsiyon patates kızartması bile bundan daha kalorili ve sağlıksız. Kendimi böyle düşünerek daha mutsuz edip iyice bozarım vala :50:

Yok ya tutabileceğim gibi bir şey değildi bu. Yine en az şekilde atlattım diye mutluyum. Hem millet börekler tatlılar yiyor bir şey olmuyor. Ben çokta zararlı şeyler yemedim. Bir porsiyon patates kızartması bile bundan daha kalorili ve sağlıksız. Kendimi böyle düşünerek daha mutsuz edip iyice bozarım vala :50:

ay cnm yaa sıkma canını boyle olunca ınsan kendini yemeye vuruyo biliyorum ama lütfen dikkat bak zayıflayınca ne kdr rahat olucaksın istediğin kıyaftlerı giyebilicksn bunları dusunn . ve diğer şeyleri kafana takmamaya çalış .

ay cnm yaa sıkma canını boyle olunca ınsan kendini yemeye vuruyo biliyorum ama lütfen dikkat bak zayıflayınca ne kdr rahat olucaksın istediğin kıyaftlerı giyebilicksn bunları dusunn . ve diğer şeyleri kafana takmamaya çalış .
Saol canım desteğin için yaa. Olay ne biliyor musun? Ben bu dönem mezunum. rehber öğretmen olacağım. bugün şubat ataması tarihleri açıklandı. 29 0cak 4 şubat arası tercih 6-7 şubat arası atama. Ama ben 8 şubatta mezun oluyorum. Düşün 4 günle kaçırıyorum atamayı. Ve bu sene bize alan sınavı getirdiler. İki kat çalışmam gerekecek kpssye. Bunu düzeltmeye uğraşıyorum acaip stres oldum. Bir ara ellerim tittre falan o derece:14: Atanamamam demek 7 ay kaybetmem, çok iyi olan puanımın boşa gitmesi ve tekrar sınava hazırlanmam gerek demek :14:

Saol canım desteğin için yaa. Olay ne biliyor musun? Ben bu dönem mezunum. rehber öğretmen olacağım. bugün şubat ataması tarihleri açıklandı. 29 0cak 4 şubat arası tercih 6-7 şubat arası atama. Ama ben 8 şubatta mezun oluyorum. Düşün 4 günle kaçırıyorum atamayı. Ve bu sene bize alan sınavı getirdiler. İki kat çalışmam gerekecek kpssye. Bunu düzeltmeye uğraşıyorum acaip stres oldum. Bir ara ellerim tittre falan o derece:14: Atanamamam demek 7 ay kaybetmem, çok iyi olan puanımın boşa gitmesi ve tekrar sınava hazırlanmam gerek demek :14:

ay cnm neyse olan olmuş bi hayır vardır senin için bir de böyle düşün cnm. artık taksanda geçti bi kere belli olmuş bundan sonra taksan sadce bunyen halsiz düşer.sen yapmak istediklerine odaklan ben bunu yapıcam dersen yaparsın hiç bi zaman ümit kesmek olmaz değil mi :)

Buralardayım günlükcüm meraklanma hiç. Çok yoğunum sınavlar falan. Bitsin tam gaz döneceğim. Diyet mi? Diyet biraz sıkıntıda ama elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum.:52:

Bugün gittim kendime etek aldım. Normalde etek giymeyi çok severim ama malum kilodan giyemiyorumdum. Eteğin 40 bedenini denedim çok hafif sıktı. Bende gittim 38 beden aldım motivasyon olsun diye. O eteği giyip dolaşacağım günleri iple çekiyorum :52:

Sırada akşam yemeğimm..:52:
1 kase hellili salata 2 ymk kaşığı yoğurt. Akşamları hafif geçmek lazım

Ohhh 09.00 da kahvaltımı da yaptımm. 1 haşlanmış yumurta, biraz beyaz peynir, 1.5 dlm çavdar ekmeği, yarım salatalık, 1 tutam maydanoz ve 3 zeytinnn. Şimdi çok zorlu bir sınava gireceğim :18:Hepinize güzel günlerr:27:

canım topikleri okurken gözüm ilişti.bu atamalarda hangi bölümden ne kadar alınacağı belli oldumu acaba.senin bu konu hakkında bilgin var gibi gözüküyor

canım topikleri okurken gözüm ilişti.bu atamalarda hangi bölümden ne kadar alınacağı belli oldumu acaba.senin bu konu hakkında bilgin var gibi gözüküyor

Daha belli değil canım. Ayın 24ünden sonra belli olacak. İnternette bir sürü liste dolaşıyor ama hiç biri resmi değil. :50:

Öğle yemeğim 2 kepçe mercimek çorbası ve 1 dilim fıstıklı elma pestili idi :52:

Bugün ilginç bir gündü. Arkadaşım ille sana kek yapıcam diye tutturunca akşam yemeği yemekten vazgeçtim ve keke sakladım. 1,5 dilim kek yedim. 1 kuru kayısı, yarım portakal, 6 yer fıstığı, yarım ceviz ve 3 fındık yedim. 1 ısırık karışık pizza ve bir bardakta sahlep var :27: Ben anlamadım bugün nasıl bir gündü vala siz yorum yapın :53:

Az önce hayatımda yediğim en lezzetli ıspanağı yedim. Hemde bizzat kendim yapmıştım vala. Hiç tuz falanda atmadım niye bu kadar lezzetli oldu anlamadım :52: 3 yemek kaşığı yoğurtla onu yedim. Yarın sabah tartılıp şu sıkıntılı geçen 1 haftanın bilançosunu görmek istiyorum :50::50:

Iyi gidiyorsn cnm Tebrikler:46: benimde yarın tartı günüm bakalım sonuç ne olacak :26:

Meraba canım ya bende kaç kere senin gibi konu açtım ama bir türlü veremedim.
Geçen sene tam 67 kilodan 59a kadar düşmüştüm. Şuan 60-61 civarıyım ama yeter artık.
Kilo vermek istiyorum ben cidden.
Hazır yarı yıl tatiliyken versem iyi olur.
Okuldakileri şaşırtmak istiyorum en azından 55 olarak okula gitmek istiyorum.
Oda olmasa bile en kötü ihtimal martın başına kadar 52 kilo olmak istiyorum.

Meraba canım ya bende kaç kere senin gibi konu açtım ama bir türlü veremedim.
Geçen sene tam 67 kilodan 59a kadar düşmüştüm. Şuan 60-61 civarıyım ama yeter artık.
Kilo vermek istiyorum ben cidden.
Hazır yarı yıl tatiliyken versem iyi olur.
Okuldakileri şaşırtmak istiyorum en azından 55 olarak okula gitmek istiyorum.
Oda olmasa bile en kötü ihtimal martın başına kadar 52 kilo olmak istiyorum.

Vermen gereken kilon çok olmadığı için biraz yavaş gidebilir kiloların ama yaklaşık 2 ayda 8 kilo verebilirsin bence

Başlangıç: 82
Geçen hafta:77
Bu hafta 78.4

Aferim bana. 1 haftada 1.4 kilo almışım. 3 günlük sapıtmanın sonucu 1.4 olmamalıydı:14: Neyse bugün yeniden başladım bu sefer çok daha dikkatli olacağım :15:

Umarım verebilirim canım. Ben dün midemi bozduğum için bugün sabah uyanamadım
öğle arası bir tabak yayla çorbası ve çok küçük bi dilim ekmek yiyebildim.

Back
X