Son durum ve ben yine yalnız

anabelmontero

idare edemem anne !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
2.284
1.248
163
Selam hanimlar, gorusmeyeli iyisinizdir insallah
Hatırlarsanız benim bir lanet olası pislik sevdiceğim vardı, hani 5 ay ask acısını cekmistim,uzaktan mazlum mazlum izlemiştim, resimleriyle yatıp resimleriyle kalkmıştımda bana arkadas kalalım demişti onla olan gelişmeleri aktarıcam önce

Bu dangoloş benle muhabbet kurmaya başladı önce daha doğrusu ben başlattım ama o devam ettirdi,kendi de yazdı hatta resmen bir ara oldu flirt ettik bildiğiniz bana yemek yapacagını söyledi (konumuzla alakalı bişeydi,direk bunu söylemedi) güzel güzel konusuyoduk sonra birden iletişimi kesti. Velhasıl ben şunu düşündümki karakteri benim düşündüğüm kadar efendi,olgun değilmiş. Benim hareketlerinden çıkardığım benimle egosunu tatmin ediyo sadece, yeri geliyo canı istiyo benle konusuyo umut veriyo sonra yeri geliyo artık pişman mı oluyo noluyo selamı sabahı kesiyo. Bende artık eskisi kadar aşık değilim,sadece hoslantı var biraz (bide okadar aylarca hayal kurmusum,emek vermişim) artık kendime çeki düzen vermeye karar verdim, onu silicem hayatımdançünkü şuan kendimi kullanılmış gibi hissediyorum, bir ergenin ego tatmini yüzünden kendimi basitleştirmycem.sadece bunlardan kullanıldığını nasıl hissettin,belkide hiç tınmadı seni diyebilirsiniz ama bazı burdan bazı arkadaslarda biliyo bir gün ümit veriyo ertesi gün yok....
Neyse ne uzattın be chori derdin ne senin? Şöyleki çok yalnızım kızlar yaaa annem babam kardeşlerim vArlar ama yoklar, kac aydır bu olaylardan ve bazı baska olaylardan dolayı moralim bozuk ruh gibiyim ama evden bir allahın kulu yav noldu bu kıza demiyor sürekli evde herkes birbiriyle kavga ediyor okadar gerginki ortam, annemle babam zaten boşanmaya yer arıyor biz varız diye bosanmıyor,kardesler kucuklukten beri bu huzursuz ortamda yetistiği için sinir hastası gibi takılıyor, arkadaslarım deseniz dostum dediğim sayılı insan var onlarda birisi sınava hazırlanıyo ellemiyorum dikkati dağılmasın diye öbürü sehir dısında okuyo gorusemiyoruz öyle bi başıma kaldım kimsem yok resmen sonra vay chori senin aklın fikrin niye sevgili aramakta, aslında sevgiliden ziyade bir dost, yoldaş,sırdaş arıyorum,bana sevgisini verebilecek birini ariyorum
Of böyle yani kızlar sizle paylaşıyım dedim artık içimde tutamıyorum bunaldım, ay ben böyle bi kızmıydım ya enerjimi aldılar benden, salya sümük sıkıcı sıkıcı konular açıyorum artık

Ay o kadar yalnizimki yine bi bahane bulup konu actim, yazik bana beeee
beni uzmesinler

bende evlenmden önce kendimi hep yalnız hissederdim hep benimle ilgilenecek biri olsun isterdim kadınların içinde böyle bir his hep var sanırım...

Hemde nasıl, bide şimdi genciz güzeliz şimdi olmayacakta ne zaman olacak

kısmet anacım senin kısmetinde bekliyordur bi yerde ama dikkat et insan bu dönemlerde saçmalamaya meyilli oluyor yanlış kişiler girmesin hayatına

Beyler bu kızı yalnız bırakıyosunuz yazıyorum bunu burayaa tanrı sizi affetmeyecekkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…