- 16 Aralık 2011
- 13.790
- 13.668
- 498
- Konu Sahibi anabelmontero
-
karşılıklı duygularmızCanım benim ya senin hakkınıda nası ödiycem bilmiyorum, şuan daha kötü değilsem senin sayende valla
Hahahaha ay tam sorunlarımı çözecek şey "çocuk bakmak" wuhuuuŞermin hangi sehirdesin sen?
Bak buralarda olsaydin, benim minigimi bazen sana birakirdim. Sen ona bakardin, ben gecelere akardim..
Ay tam sana yazarken bişey olduuu msj atıyorum sanakarşılıklı duygularmız
eheehe bekliyorumAy tam sana yazarken bişey olduuu msj atıyorum sana
Mesela 20 yıl sürmese dimiBazen yalnızlık iyidir de çok uzun surmese iyi olur dimi
Kizim cok usludur valla. Etrafindaki korkunc cocuklardan degil.Hahahaha ay tam sorunlarımı çözecek şey "çocuk bakmak" wuhuuu
Çok tatlısınız yaaa güldürdünüz beni
Kesinlikle katılıyorum sana 20 yi geçtim 2 yıl bile çokMesela 20 yıl sürmese dimi
Kizim cok usludur valla. Etrafindaki korkunc cocuklardan degil.
Tek yapacağın kaka yaptiginda altini temizlemek.
Oyun olarak da puzzle. Dök önüne, o yapsin sen alkışla. Alkış olmayinca yapmiyo
Çoktandır aşefçiler carsisina gitmedim. Sicak sicak kunefe yemedim. Muharrem ustada ciger yemedim on gözlü köprüye nazır.Sen napıcan bu sırada pekii
Ohhhh maşallah planlarda yapılmışÇoktandır aşefçiler carsisina gitmedim. Sicak sicak kunefe yemedim. Muharrem ustada ciger yemedim on gözlü köprüye nazır.
Bence sen yalnızlıgın tadını çıkar. Bir de bakarsın yalnız degilsin artık )))). İnşallah
Kucugu bile 33 yasinda yaw. Hem o misscherryblossom'un.Ohhhh maşallah planlarda yapılmış
İnsan bi derki gel chori seni kardeşime yapiyim, ne biliyim tanıdığım çok iyi bir arkadasım var tam senlik gelin 2 muhabbet edin der, gel kızıma bak bende muharrem ustada künefe yiyim diye teklif mi olur be
İnşallah öyle biri çıkar karşına ki 20 yıllık yalnizligima değdi iyiki çıktın karşıma dersin.
Kucugu bile 33 yasinda yaw. Hem o misscherryblossom'un.
Kaynim var ama küçük. Etrafima bakinayim, bulurum belkim :))
Yalniz diger konuda bi vatandas dogulular cok kaka insanlar demiş. Napak kanka inanak mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?