Son Durum...

voodoobebegi

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2014
732
121
133
Merhaba kızlar
Size güzel haberler vermek isterdim ama malesef haberlerim tatsız .
Mesaj attım Pazar müsaitim diye . Bu hafta hep iftara davetliyim bi araya sıkıştırırız dedi.
Kimi sıkıştırıyorsun araya ben sana demedim mi haftasonu diye dedim .
Cumartesi yada pazar dedin dedi .
Ve can alıcı nokta ; Zaten ne konuşacağımız belli aceleye gerek yok !!!
Ne konuşacağımız belli falan değil
dedim dalga geçer gibi .
Hayırdır sen antidepresana falan mı başladın sürekli gülüyorsun dedi
Bende bu dalga geçilecek en son konu haddini bil dedim
O kadar sıyırmadım kafayı dedim .
Cevap vermedi
4 senelik dostluğumuz . onca paylaşım . Birbirimizin gözünün içine baktığımız , birbirimizin acısıyla üzüldüğümüz , sevinciyle çılgın gibi mutlu olduğumuz
sabahlara kadar sohbet ettiğimiz geceler . birbirimize baktığımızda konuşmamıza bile gerek olmayan anlar . Bu adamı bu hale getiren ne 2 haftada...

İçim sızladı ...

Bana düşen yüzyüze buluştuğumuzda onurlu davranıp içimden geçeni açık açık söylediğim bir veda konuşması gerçekleştirmek ...

Bence boyle bir adam icin oyle bir konusmaya dahi gerek yok.ben anlamiyorum ya elde edene kadar canlari cikiyor elde ettikten sonrada yallah canim yoluna.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence boyle bir adam icin oyle bir konusmaya dahi gerek yok.ben anlamiyorum ya elde edene kadar canlari cikiyor elde ettikten sonrada yallah canim yoluna.

Aynen öyle . Söylenecek çok laf var ama mübarek gün terbiyem müsade etmiyor .
Tek yaptığım ilgimi üstünden çekmemekti . Eeee eşek ne anlar hoş laftan

mertçe karşına çıkıp konuşsun ..

Hah aynen öyle . Yüzü varsa gelsin söylesin .
Çerkesler sözünün eri oluyor ya onurları yaşamdan önemli oluyor .
Çıksın mertçe onurunu korusun !

Öncesi ile ilgili şeyleri bilmiyorum elbette,şu an sadece bu yazınıza dair fikrimi paylaşmak istedim.Anladığım kadarıyla uzun süreli bir beraberliğiniz varmış ve 2 haftadır bir değişim söz konusu.Uzun süreli ilişkilerde bazen sıkıntılı dönemler yaşanabiliyor.Hele ki iki tarafında maddi ya da manevi sorunları varsa bunalımlı dönemler yaşanabiliyor.Bazı sorunlar,sıkıntılar ister istemez ilişkiye yansıyabiliyor.Elbette erkek arkadaşınızın yapısını en iyi siz bilirsiniz.Daha önce de şu son günlerde gösterdiği tavırlara benzer davranışlar sergilediği olmuş muydu?Böyle davranmasının mutlaka bir nedeni vardır.Kendine özel,sizin hiç tahmin edemediğiniz bir sıkıntısı da olabilir.Ya da birşeylerden dolayı soğumuş olabilir.Bence hemen veda konuşmasına odaklanmayın.Zor elbette ama yargılayıcı bir tavır sergilemeden nabzını ölçmeye çalışın.Üzerine suçlayıcı bir tavırla giderseniz ters tepeceğini düşünüyorum ben.Sakin bir dille ne istediğini anlamaya çalışın bence.

Çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için .
Yıllardır yakinen tanışıyoruz sevgili oluşumuz çok uzak değil .
İşte benimle soğuk konuşmak , beni adam yerine koymamak yerine sıkıntılarım var biraz uzak kalalım dese bile razıyım yada yapamıyorum ben eksisonsuz artık bitirelim dese de razıyım .
Kalbine buz değmiş sanki . Böyle bir şey olamaz .
Yarın iftardan sonra görüşeceğiz . Bu çirkinlik bitsin artık dedim .
Tamam dedi bakalım ...

İnsanı en çok hiç beklemediği üzüyor , kırıyor işte böyle . İçim sızlıyor ama çare yok

Ne kadar saygısızmış. Bunda sonra tek bir adım bile atma derim ben.

Bunca senedir tanıdığım adam . Bana öte git demeyen , hiçbir tartışmamızda bana sesini bile yükseltmeyen adam nasıl bu hale geldi .
Ben çok uyanığım derim sözde . İnsan sarrafıyım derim . Ne kadar aptalmışım oysa ki . İnanamadım kendime .

Karşımda konuşsun istiyorum mertçe çıksın derdi neyse anlatsın istiyorum bu böyle olmaz . Oyuncak mıyım ben . 1 haftada hemde ...

Haklısın, kaçak dövüşen insan kadar sinsisi yok.

Haklısın, kaçak dövüşen insan kadar sinsisi yok.

Vursun elini masaya ben sana aşık oldum derken , her anında yanındayım , canındayım derken şerefsizdim yalancıydım desin .
Yemin ederim içim soğuyacak .

Kaç yaşında statü sahibi insanım yaşadıklarıma bakın yahu

yerinde olsam o son görüşmeye dahi gitmem
bugüne kadar fazlasıyla zaman bile harcamışşsınız böyle ukala birine

yerinde olsam o son görüşmeye dahi gitmem
bugüne kadar fazlasıyla zaman bile harcamışşsınız böyle ukala birine

İnsan böyle dua eder mi bilmiyorum ama inşallah gerçekten çok önemli bir sıkıntısı vardır inşallah bu hali bu hareketleri beni kendinden uzaklaştırmak içindir .
İnşallah yarın bana başka şeyler söyler .
Söyler ki kalbindeki güvensizlikle son kere Ya Bismillah deyip güvenen ben bir kez daha yanılmam

hakkında hayırlısı olsun inşallah. ama son görüşmeyi yapıp gözlerinin içine bakıp bişiler anlayabilirsin.. bence yüzyüze konuşmak kafandaki soru işaretlerine çözüm olabilir..

01-07-2014, 14:09 da Ayrılmak mı istiyorsun dedim . Bilmiyorum dedi demişsiniz...yapacağınız net : sizin hakkınızda ayrılma noktasında asla demeyen biri için yapacağınız tek şey onun belirsizliğini Sona erdirmek .....yani en kısa zamanda AYRILMAK ! diye yazmıştım benim yorumlarımı pek önemsememiştiniz çünkü acı ama gerçekti..... siz pembe yorumlara aldanmıştınız hep

Kaç senelik olursa olsun,aranızdaki ilişki yıpranmışsa çabalamak anlamsız.
Hele ki tek taraflı çaba boşunadır daima.
Üzmek istemem,kırmak istemem ama adam şimdi bu kadar saygısızca davranıyor sen uzattıkça kalbini de incitecek bence.

hakkında hayırlısı olsun inşallah. ama son görüşmeyi yapıp gözlerinin içine bakıp bişiler anlayabilirsin.. bence yüzyüze konuşmak kafandaki soru işaretlerine çözüm olabilir..

İnşallah .. Çok teşekkür ederim .

İnsan inanmak istemiyor işte hep o yapmaz dediklerimiz yapmadı mı en büyük kötülüğü

Bunca yıllık dostluğun bu hale gelmesi o kadar üzücü ki .
Bir kumardı kaybettik . İçimden bir ses hala başka bir şey var diyor ama .

Zaten ben öyle dostluktan sevgiliye geçişi anlamam.
Sevgili en iyi dostun olabilir ama en iyi dostun sevgilin olamaz bana göre...

İnsan inanmak istemiyor işte hep o yapmaz dediklerimiz yapmadı mı en büyük kötülüğü

çok doğru canım ama burda yazılanlar da o yollardan geçenlerin deneyimleri olduğu için önemli işte.... hayatta her şeyi deneyimleyip yaşayamazsın bazı şeyleri de başkalarının hayatlarından gözlemleyip kendine çeki düzen verimelisin ki kk bu noktada gerçekten çok büyük bir nimet.......bu yol hem ekonomiktir hem de daha az zarar verir sana ....zira son çok belliydi ama sen inanmak istemeyerek sana bu sonu açık şekilde dile getirenlere kulak tıkayarak kendini 6 gün boyunca ve belki de daha günlerce yiyip bitirdin/ bitireceksin...bence buluşursanız o dile getirmese de bitti de ve hemen yanından ayrıl ve asla bir daha arama onu...aşkından ölsen de gururun çok çok daha önemli bunu onu unuttuğunda çok daha iyi anlayacaksın ve iyi ki kendimi düşürmemişim iyi ki bana yakışanı yapıp kendimi çekmişim diyeceksin....

Zaten ben öyle dostluktan sevgiliye geçişi anlamam.
Sevgili en iyi dostun olabilir ama en iyi dostun sevgilin olamaz bana göre...

Şöyle sevgililiğin bir tık altı arkadaşlığın bir üstü
Saat kaç olursa olsun telefonun diğer ucundaki sestik biz .
Seneler önce bir gün ilişkiye hazır olursam arayacağım ilk kadın sensin diyen adam . Gerçekten arayan hakkını veren bir adam .
Son 1 haftada bu kadar değişen bir adam ...
Aklım almıyor

keske onceki konunuzu da en azindan linkleseydiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…