Son Durum...

Altını üstünü ben bilmem arkadaşım.
Boynunu koklayamadığım,saçlarımı öpmeyen adam sevgilim değildir net!
İstediğim saatte arayabiliyorsam kız arkadaşı olmayan,bol boş vakti olan biridir bana göre.
Gerçi ben onun ilişkiye hazır ya da nazır olmasını beklemezdim...

Çok çok haklısınız . Yorumlar o kadar iki uçluydu ki bende her zamanki gibi işime geleni algıladım .
Kaç 6 gün perişan oldum . Biraz da ego devreye giriyor tabi . Ben beğenilmeyecek bir kadın mıyım .
Daha 1 hafta önce olmuyorsa zorlamayalım dediğimde ne demek zorlamayalım zorlayacağız kaçmak yok diyen adamın bu hale gelişi .
Bu benim suçum dedim hep düzelteyim derken iyice bozdum .
Tabii aynen dediğiniz gibi yapacağım bende .
En son bunları lisedeyken yaşadım ben

Haklısınız .
4 sene boyunca yeterince ezildim
Bari vedam asil olsun

Haklısınız .
4 sene boyunca yeterince ezildim
Bari vedam asil olsun

Estağfurullah!
Ezilmek,asalet aklıma gelmedi gerçekten.
Sadece adı konulmamış ilişkilerden ben pek hoşlanmıyorum o yüzden kendi sevmediğim bir şeyi de başkasına tavsiye edemem...

Bence biraz sende takıntılısın sürekli beni arasın beni düşünsün peşimden koşsun diyorsun .erkekler böyle kadınlardan cabuk sıkılır senden sıkılmış artık.kendinde söylemişsin sürekli vır vır dır dır.. Bırak ilgilenmesin beklentiye girme faxla erkeklerin ilgisini cekecek şey henüz keşfetmedikleri şeydir.
sense kendini apacık dökmüşsün ortaya .azıcık kacıp azıcık gizemli olmayı, kendimizle barışık olmayı,O olmasada mutlu olmayı öğrenebilsek bizim peşimizden ayrılmazlar.
Evet olmuyor bende hatalıyım galiba hatalarımdan ders cıkardım ama ayrılalım de.bırak zamana bırak

bakın sudecet de yazmış size ben olsam gitmem diye...bence de gitmeyin zira Zaten ne konuşacağımız belli aceleye gerek yok demiş size... bence ayağına gidip bu muhabbete maruz kalmayın ...zaten adam kafasında bitirmiş ...msj atın arayın ama ayağına gitmeyin lütfen...zaten kötü günler geçirdiği için uzaklaştıysa hayatından çıktığınızda kendi kendine kalır ve sizinle ilgili düşüncelerini ya da sizin ondaki yerinizi daha net değerlendirir aynısı sizin için de geçerli....

Estağfurullah!
Ezilmek,asalet aklıma gelmedi gerçekten.
Sadece adı konulmamış ilişkilerden ben pek hoşlanmıyorum o yüzden kendi sevmediğim bir şeyi de başkasına tavsiye edemem...

Bunların hepsi bana ders oldu . Bu saatten sonra erkek sinek bile görmek istemiyorum etrafımda ...
Şimdiki aklım olsaydı deyip deyip hayıflanıyorum

Sevse istese bak ben bunalıyorum yapma etme derdi . Demek ki sevgisinde bir sıkıntı var 10 gündür bu adam böyle perişan etti beni
Bu mübarek gün gözümden akan her damlanın hesabını sorarım hem bu dünyada hem ahirette

Yüzünü gördüğümde yalan söyleyip söylemediğini daha net anlarım sanırım hem o yüzden hemde dimdik durup konuşacağımı konuşup aynı şekilde o masadan kalkmak istiyorum . Son halimi bu şekilde hatırlasın istiyorum

o kadar kolay mıymış 4 yılı silip atmak araya sıkıştırırız falan . bence beklet beklet gitme buda senin intikamın olsun

o kadar kolay mıymış 4 yılı silip atmak araya sıkıştırırız falan . bence beklet beklet gitme buda senin intikamın olsun

Hala başka bir şey var diyorum ısrarla inatla .
İnanmak istemiyorum bu yüzden bu kadar görüşmek isteme takıntım
Çıldırıcak gibi oluyorum

Çıldırıcak gibi oluyorum

anlayabiliyorum seni ama belki de bişey olmuştur dediğin gibi. konuş istersen belki düzelir . çoğu ilişkide sorunlar olur kimseninki sorunsuz değil birinin alttan alması çabalaması lazım . iinanıyorsan ilişkinize alttan alan sen ol canım :)

Daha 1 hafta önce uykusundan sıçrayarak uyanıp beni kucaklayan adam .
Lütfen başka bir şey olsun . Lütfen lütfen lütfen

gitmeyin, araya sıkıştırılmak ne demek, hiç mi hatırınız gönülünüz yok.
ne konuşucağınız da belliymiş adam kafasında sorunu çözmüş, sonuca ulaşmış.
ne sorunu olursa olsun, sizi kaybetmek istemese böyle davranmaz. bütün hafta iftara davetliyim, araya sıkıştırırız ne saçma bahanedir. bir tek size vakit bulamıyor demektir.
kendinize bunları yaptırmayın.

Çıldırıcak gibi oluyorum

Niye durumu zorlaştırıyoruz kadınlar olarak beynimizi yöneten biziz bence ızdırabı yasatan kendimize kendimizix.Olaya biraz sizin üzerinizden tüm hemcinslerime söylüyorum .
Kendine itiraf edemediğimiz tüm şüpheleri tüm olasılıkları sesli olarak dile getir ve olağan karşıla
şöyle ki ;evet baskası vardı belki de evet benden vazgecti yada sıkıldı.baska biriyle görüşsün gitsin görüşsün evet bunu kendi kendine de söyle içini yiyip bitirmesin düşünceler.ölmezsin kimse ölmez. Bırakalım şu adamları biraz artık kendimize cektirdiğimiz ızdırapları bırakalım ya bırakıverin salıverin su adamları ölmeyiz.inatla üstüne gitmeyin düzelteceğibizi sanmayın .defteri dürüp sıkıntılarınızı hatalarınızı dürüp onun eline verin.sen de hataylıydın bende deyin sonra asla asla yanına gitmeyin.çünkü resmen ayrılığı suratına tokat gibi yapıştırmak istiyor , hayır sen o tokatı yapıştır ona manen.ve gitme konuşacak sey belliysr gelmeme gerek yok zaten işim var Allaha emanet ol de
Oh be bende cok doluyum galiba kusura bakmayın

Yuzume bakmaya bile cesareti yok .
Yarin dedim gorusucez konusucaz bu cirkinlik yeter dedim . Iftardan sonra gorusucez ,

ayyy kıyamam sana :2:

Dua edin bana

Estagfurullah . Sizin soyledikleriniz harfiyen uygulamak istedigim seyler ama olmuyor .
Istemiyorsa da sevmiyorsa da gozumun icine baka baka soylesin .
Aciyacaksa acisin 1 kere acisin sonra keske gitseydim demeyeyim
Ama dua ediyorum bende sabahtan beri hayirlisi degilse gorusmeyelim diye.
Goruselim neler oluyo talebini ben dile getirdim .
Belki baska bir seydir .
Direk duyarsam o zaman idrak edecegim . O zaman kanata kanata alisacagim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

2 haftada :-( benim sevgilimi 2 gunde ne değiştirdi ki 9 senelik iliskim bitti.... :'''''(

Son düzenleme:
2 haftada :-( benim sevgilimi 2 gunde ne değiştirdi ki 9 senelik iliskim bitti.... :'''''(

Bu adamlara neler oluyo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…