Son evre over ca

karmi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2007
1
0
53
Annem 62 yaşında.2 doğum yaptı. Sigara, içki hiç içmedi. Şekeri, tansiyonu yok. Grip bile 10 yılda bir olur. Kasım ayında öksürük ve karın şişliği başladı. Doktor öksürük ilacı vermiş sadece.15 gün sonra bayılmış sokakta,geçici felç vs. 1 hafta yatıp eve çıktı. Felç geçti. Bu hastalar genelde bayılarak doktora giderlermiş ve son evrede olduğu anlaşılırmış. Karın şişliği için öksürüktendir demişler.1 ay sonra kadın doğuma görün demişler,ultrasonda bişey çıkmamış.10 gün sonra bir cerraha gitmiş,o da over ca diye şüphelenip yeniden kadın doğuma git demiş. ca 125 sonucu 600 çıkmış.Ve bunun üzerine over ca dan şüphelenilmiş.Kemoterapi öncesi değer ise 5200. Sonuçta kemoterapiye başladı. 2 kür aldı henüz.Saç dökülmesi dışında hiçbir sorun yok.Yorgunluk ve biraz inlemesi var.15 kilo verdi bu 3 ay içinde.Biopsi alınmadığı için nerden başadı bilinemedi.Genel bir kemoterapi yapıldı. Kurnaz bir doktor hemen ameliyat edelim,dünyada böyledir bu dedi.Oysa başka hiç kimse ameliyat önermedi.Ege'de profesör olan Mustafa Coşan Terek'e gittik geçen hafta. Kemoterapiyi 6 kür alın,sonra gelin ameliyat için konuşalım dedi. Durum şu. Yumurtalık kanseri.Karaciğer kapsül dışı sıçramış az bir şey. Karın içindeki sıvıda yayılma var. Kanser olmamak için gerekli durumlar,yiyecekler vs var ya,annem hepsini yapıyor zaten,sıfır risk neredeyse.Ama neyse olmuş.Allahtan geldi,yapıcak bir şey yoktu.Pek çok literatür okudum,doktorla konuştum.Dünyada son evrede kurtulan yok.O sebeple sormak istiyorum.Aranızda son evrede over ca olan bir yakını olup kurtulan var mı ? Bir mucize var mı? Baktığım pek çok sitede herkes soru sormuş,forum sayfası vs açmış.Şu tedavideyiz,şu kürdeyiz demiş.Ama sonra süper kurtulduk diyen yok.Yapılabilecek bir şey var mı duadan başka diye sormak istedim.

Cnm çok geçmiş olsun,Allah şifa versin inşl. Bende bu problemle uğraşıyorum bir süredir gerçi bnmki daha kanserleşmemiş hücreler ama çok doktor gezdim. Sanırım istanbul da diilsiniz ama bnm son doktorun Prof. Süleyman Engin akhan sitesine bakarsan mail ve cep teli var. Çok ama çok şeker bir insan bu sorularını mail olarak atarsan veya ararsan sana içtenlikle Cvp verecektir.