Son haftalar ve ağrılar :(

mineltk

Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2016
908
659
23
32
selam kızlar 34 haftalık hamileyim bel ve karın ağrılarım var bugünlerde ve rahmimde baskı agrı hissediyorum sizde yaşadınız mı normal agrılarım bunlar

ah canım bende aynı vaziyetteyim 29.haftamız ve belim kopuyo sanki sürekli uykum var ayaklarım davul ve cok agrıyor normal diyo doktor bol yürüyüş diyo ama yürümek bile eziyet gibi gliyor

ah canım bende aynı vaziyetteyim 29.haftamız ve belim kopuyo sanki sürekli uykum var ayaklarım davul ve cok agrıyor normal diyo doktor bol yürüyüş diyo ama yürümek bile eziyet gibi gliyor
İki adım atıyorum nefes nefeseyim yürüyüş iyi hoşta ayaklarım kopuyo sonra ay bir an önce vakit gelse doğsalar cok iyi olcak :))

İki adım atıyorum nefes nefeseyim yürüyüş iyi hoşta ayaklarım kopuyo sonra ay bir an önce vakit gelse doğsalar cok iyi olcak :))
bende öyle napalım allah sabır güc kuvvet versin cümlemize
çalışıyor musun.? masa başında sabit oturmaktan benim ayaklarım kopuyor resmen :(

bende öyle napalım allah sabır güc kuvvet versin cümlemize
çalışıyor musun.? masa başında sabit oturmaktan benim ayaklarım kopuyor resmen :KK43:
Hayır çalışmıyorum evdeyim .. sizin için daha zordur ne zaman izin alıcaksınız bir an önce dinlenmeye başlayın.

Hayır çalışmıyorum evdeyim .. sizin için daha zordur ne zaman izin alıcaksınız bir an önce dinlenmeye başlayın.
evet yavaş yavaş çalışıyorum işte işimi sevmesem katlanmazdım :) 32.haftada başlıyor gerçi yasal izin ama 35 e kadar uzatıcam inşallah temmuz sonu çıkmayı planlıyorum

Aynı sancıları çekiyorum ne gelen var ne giden 37+5 olduk bi cm bile açılmam olmamış o sancılara rağmen kasılmalarım bile çok yoğun. Ve haftalardır ağrılarım var . Ön sancılarmış Dr öyle diyor

Aynı sancıları çekiyorum ne gelen var ne giden 37+5 olduk bi cm bile açılmam olmamış o sancılara rağmen kasılmalarım bile çok yoğun. Ve haftalardır ağrılarım var . Ön sancılarmış Dr öyle diyor
rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin..çoğu gitti azı kaldı :)

Benimde ilk gebeliğim her agrı da acaba sancımı falan diyorum ay bide geçen gün düştüm :(

Aynen nasıl bi agrı neyle karşılaşacaz bilmiyoruz bindik bi alemete bakalım neler olcak :))
İlk gebelikte bişey bilmeyince oldu bittiye geliyor çünkü yaşadıkça öğreniyorsun ikincide tecrübelisin başına ne gelecek haberin var :)

Back
X