Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki adım atıyorum nefes nefeseyim yürüyüş iyi hoşta ayaklarım kopuyo sonra ay bir an önce vakit gelse doğsalar cok iyi olcak :))ah canım bende aynı vaziyetteyim 29.haftamız ve belim kopuyo sanki sürekli uykum var ayaklarım davul ve cok agrıyor normal diyo doktor bol yürüyüş diyo ama yürümek bile eziyet gibi gliyor
bende öyle napalım allah sabır güc kuvvet versin cümlemizeİki adım atıyorum nefes nefeseyim yürüyüş iyi hoşta ayaklarım kopuyo sonra ay bir an önce vakit gelse doğsalar cok iyi olcak :))
Hayır çalışmıyorum evdeyim .. sizin için daha zordur ne zaman izin alıcaksınız bir an önce dinlenmeye başlayın.bende öyle napalım allah sabır güc kuvvet versin cümlemize
çalışıyor musun.? masa başında sabit oturmaktan benim ayaklarım kopuyor resmen![]()
evet yavaş yavaş çalışıyorum işte işimi sevmesem katlanmazdım :) 32.haftada başlıyor gerçi yasal izin ama 35 e kadar uzatıcam inşallah temmuz sonu çıkmayı planlıyorumHayır çalışmıyorum evdeyim .. sizin için daha zordur ne zaman izin alıcaksınız bir an önce dinlenmeye başlayın.
rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin..çoğu gitti azı kaldı :)Aynı sancıları çekiyorum ne gelen var ne giden 37+5 olduk bi cm bile açılmam olmamış o sancılara rağmen kasılmalarım bile çok yoğun. Ve haftalardır ağrılarım var . Ön sancılarmış Dr öyle diyor
Amin CANım Şen'de sağlıkla kucağına al inşlh. Gerçekten son haftalar geçmiyor yarabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin..çoğu gitti azı kaldı :)
bendede bi korku başladı normal istiyorum ama bakalm ilk bebeğim ee biraz tecrübesizlikte var yaniAmin CANım Şen'de sağlıkla kucağına al inşlh. Gerçekten son haftalar geçmiyor ya
Tecrübesizlik daha güzel canım başına ne gelecek bilmiyorsun :)bendede bi korku başladı normal istiyorum ama bakalm ilk bebeğim ee biraz tecrübesizlikte var yani![]()
Aynen nasıl bi agrı neyle karşılaşacaz bilmiyoruz bindik bi alemete bakalım neler olcak :))Tecrübesizlik daha güzel canım başına ne gelecek bilmiyorsun :)
İlk gebelikte bişey bilmeyince oldu bittiye geliyor çünkü yaşadıkça öğreniyorsun ikincide tecrübelisin başına ne gelecek haberin var :)Aynen nasıl bi agrı neyle karşılaşacaz bilmiyoruz bindik bi alemete bakalım neler olcak :))
Ay biz bi ilki atlatalım da :) sizin ikinci heralde :))İlk gebelikte bişey bilmeyince oldu bittiye geliyor çünkü yaşadıkça öğreniyorsun ikincide tecrübelisin başına ne gelecek haberin var :)
Aynen benim ikinci ilk gebeliğimde hastaneye uça uça gidiyordum ne olacak haberim Yok ya saf safAy biz bi ilki atlatalım da :) sizin ikinci heralde :))
İlk normaldi heralde nasıl geçti ??Aynen benim ikinci ilk gebeliğimde hastaneye uça uça gidiyordum ne olacak haberim Yok ya saf saf)))
Valla çok kolay doğurdum çok şükür. Ne oldu anlamadım bile 2 saat aktif sancı Doğum dikiş. 2 saatin sonunda odamda duş alıyordum bebişimi babası severkenİlk normaldi heralde nasıl geçti ??