Son iki gündür ölü gibiyim :(

Misri

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
68
1
28
Hollanda
Arkadaslar son günlerde kafam çok karisik.. ve sizinle bunu paylasmak istiyorum ve fikirlerinizi almak istiyorum.

Ben 8-9 ay önce biriyle tanistim. Önce 7 ay boyunca sadece konustuk, aramizda hic bir duygusal birsey geçmedi. O bana asik oldu ve cok seviyor. Fakat ben ona karsi hic birsey hissetmiyorum. Yani ilgisi benim çok hosuma gidiyor ama fazla yok. Biz 1 ay önce tekrar bulustuk, ve o beni öptü.. Bende öpmesine karsi cikmadim ve cevap verdim. Sonra bir kaç defa birbirimize duygusal olarak yaklastik. Aslinda belkide onu sevmeye çalistim, fakat olmadi. Olmuyor.. yapamiyorum.. 2 gün önce, o bana geldi, ve o gece benimle kaldi. Beraber olmadik ama, o benim her yerime dokunde.. ve bu beni cok rahatsiz etti. Iki gündür kendimde degilim. Eve gittiginde, bir kac gün görüsmeyelim dedim. Tamam dedi.. Ve iki gündür ne aradi ne sordu. Aslinda aramamasina birsey demiyorum, cunku kendim söyledim ama yinede bilmiyorum... Aramayip bir sormasini isterdim. Düsünceleri benimle ciddi, bunu biliyorum, ve cok iyi bir insan. Ama sevemiyorum.. Dedigim gibi, verdigi ilgi cok hosuma gidiyor belkide.. Onun icin karsi koyamiyorum Kendimi. Ama bu durum beni çok rahatsiz ediyor. Kafami çok karistiriyor. Ona seni sevemiyorum demedim, ama sevmedigimi biliyor. Ama sanirim ona umut verdim, ama aslinda o umut bende yok. Onu üzmeden benden vazgeçmesini istiyorum, ama nasil yapacagimi bilmiyorum. Çünkü bana çok asik ve çok seviyor, çok deger veriyor. Ben üzülünce o daha çok üzülüyor.. Ama onu istemedigimden eminim.

Kendimdende nefret etmeye basladim neden böyle oldugumu.. Çünkü o bunu hakketmiyor.. Son iki gündür okadar çok kötüyüm ki, sanki dünyada degilim.. sanki yasamiyorm... Hersey bana cok agir geliyor..

Okadar çok kötü hissediyorum ki kendimi.. anlatamam.. Hic kimse ilede paylasamam :43:

Simdiden verdiginiz yorumdan, fikirden ve tavsiyeden cok tesekkür ederim. Allah böyle birseyi hic kimsenin basina getirmesin. Bu 3cü erkektir, bana dokunan ve okadar çooook rahatsiz oluyorum ki.. Ben aslinda evlendikten sonra esime dokunmak istiyorum, hep öyle diyorum kendime.. offf ama nedense yapamadim yine :( Çok kötü... :43::43::43::43:

İyi bir insan olduğu ve sana ilgi gösterdiği için kendini bazı şeylere zorlama bence

Her seven sevgisine karşılık bulacak diye bir kaide yok

Ya seversin ya sevmezsin sonrası yok

Ayrıca aranızda tensel çekim de yok. Bence de daha fazla umut verme:31:

Arkadaslar son günlerde kafam çok karisik.. ve sizinle bunu paylasmak istiyorum ve fikirlerinizi almak istiyorum.

Ben 8-9 ay önce biriyle tanistim. Önce 7 ay boyunca sadece konustuk, aramizda hic bir duygusal birsey geçmedi. O bana asik oldu ve cok seviyor. Fakat ben ona karsi hic birsey hissetmiyorum. Yani ilgisi benim çok hosuma gidiyor ama fazla yok. Biz 1 ay önce tekrar bulustuk, ve o beni öptü.. Bende öpmesine karsi cikmadim ve cevap verdim. Sonra bir kaç defa birbirimize duygusal olarak yaklastik. Aslinda belkide onu sevmeye çalistim, fakat olmadi. Olmuyor.. yapamiyorum.. 2 gün önce, o bana geldi, ve o gece benimle kaldi. Beraber olmadik ama, o benim her yerime dokunde.. ve bu beni cok rahatsiz etti. Iki gündür kendimde degilim. Eve gittiginde, bir kac gün görüsmeyelim dedim. Tamam dedi.. Ve iki gündür ne aradi ne sordu. Aslinda aramamasina birsey demiyorum, cunku kendim söyledim ama yinede bilmiyorum... Aramayip bir sormasini isterdim. Düsünceleri benimle ciddi, bunu biliyorum, ve cok iyi bir insan. Ama sevemiyorum.. Dedigim gibi, verdigi ilgi cok hosuma gidiyor belkide.. Onun icin karsi koyamiyorum Kendimi. Ama bu durum beni çok rahatsiz ediyor. Kafami çok karistiriyor. Ona seni sevemiyorum demedim, ama sevmedigimi biliyor. Ama sanirim ona umut verdim, ama aslinda o umut bende yok. Onu üzmeden benden vazgeçmesini istiyorum, ama nasil yapacagimi bilmiyorum. Çünkü bana çok asik ve çok seviyor, çok deger veriyor. Ben üzülünce o daha çok üzülüyor.. Ama onu istemedigimden eminim.

Kendimdende nefret etmeye basladim neden böyle oldugumu.. Çünkü o bunu hakketmiyor.. Son iki gündür okadar çok kötüyüm ki, sanki dünyada degilim.. sanki yasamiyorm... Hersey bana cok agir geliyor..

Okadar çok kötü hissediyorum ki kendimi.. anlatamam.. Hic kimse ilede paylasamam :43:

Simdiden verdiginiz yorumdan, fikirden ve tavsiyeden cok tesekkür ederim. Allah böyle birseyi hic kimsenin basina getirmesin. Bu 3cü erkektir, bana dokunan ve okadar çooook rahatsiz oluyorum ki.. Ben aslinda evlendikten sonra esime dokunmak istiyorum, hep öyle diyorum kendime.. offf ama nedense yapamadim yine :( Çok kötü... :43::43::43::43:

Kırmızı ile vurguladığım yerlere dikkat çekmek isterim. İlk defa böyle mesajı bölümlere ayırarak kırmızı ile vurguluyorum o yüzden çok heyecanlıyım. Her yerime dokundee. Demişsiniz. Neyse vazgeçtim buraya değinirsem toparlayamam mevzuyu. İkinci vurguya geçelim. Bana da dokundu çünkü ilk vurguladığım kısım.
-Çünkü bana çok aşık çünkü beni çok seviyor ay çünkü benim için ölür ölür gadasını aldığım.- Gibi yorumlara oldum olası gülerim. Zira bu yersiz ego benim tüylerimi şaha kaldırır. O ne özgüven o? Nereden biliyorsunuz çok aşık olduğunu? Tipik erkek modeli işte. Hatun ikna edilene dek "Senin gözünden akacak bir damla yaş için dünyayı yakarım ulen" modunda dolanırlar ortalıkta. Bir kısım hatunlar buna inanır kapılır. Sonra ikna edildiğinde "beni eskisi gibi sevmiooooo" diye ağlarlar. Bir kısım hatunlar da ki ben onları çok severim. "He canım he" der kendi hislerini sorgular karşısındakinden ziyade. Ve dahi kendi hislerinden başka hiç kimsenin hissinden bu kadar emin olmaz ikinci kategorideki hatunlar.

Üçüncü vurgu ise muhteşem temenniniz. Amin diyorum. Allah kimseye sırf ilgi gördüğü ve cinsel dürtülerine mani olamadığı için sevmediği bir adamla ilişki sürdürürken mevcut durumu kabullenip itiraf etmek yerine "Ay kırmadan nasıl ayrılsam" diyecek duruma düşürmesin. Böyle yersiz bir egoyu naif bir maskeyle örtmesin. Altını çiziyorum sorun yaşadıklarınız değil dürüst olmayışınız. Yahu deyin ki ilgi görmek hoşuma gidiyor, egom okşanıyor. Bana dokunması hoşuma gitti ve izin verdim. Ancak sevmiyorum. Bunu ona da kendinize de itiraf edin. Ancak "Ay bana çok aşııııkkk. Ay çok kötüyümmm, ay kıyamam nasıl desem ki dünyası yıkılır ayol" şeklinde ifade edince buram buram samimiyetsizlik kokar söyledikleriniz.

Siz buraya "Ben bir adamla birlikteyim. Bana dokunması benimle ilgilenmesi hoşuma gidiyor ve bu yüzden dilediğimi yapıyorum. Bunu ona açık yüreklilikle söyledim. Ancak ne yapacağıma karar veremiyorum" diye yazmış olsaydınız, sizi içtenlikle tebrik eder ve "cinsellik yaşamak istiyorsanız yaşayın. Aşık olmanıza lüzum yok. İlgisi hoşuna gidiyorsa onunla flört edin. Aşık olmanıza lüzum yok." derdim. İnanın derdim. Ancak önce kendinize sonra da karşınızdaki kişiye dürüst olun.

Kırmızı ile vurguladığım yerlere dikkat çekmek isterim. İlk defa böyle mesajı bölümlere ayırarak kırmızı ile vurguluyorum o yüzden çok heyecanlıyım. Her yerime dokundee. Demişsiniz. Neyse vazgeçtim buraya değinirsem toparlayamam mevzuyu. İkinci vurguya geçelim. Bana da dokundu çünkü ilk vurguladığım kısım.
-Çünkü bana çok aşık çünkü beni çok seviyor ay çünkü benim için ölür ölür gadasını aldığım.- Gibi yorumlara oldum olası gülerim. Zira bu yersiz ego benim tüylerimi şaha kaldırır. O ne özgüven o? Nereden biliyorsunuz çok aşık olduğunu? Tipik erkek modeli işte. Hatun ikna edilene dek "Senin gözünden akacak bir damla yaş için dünyayı yakarım ulen" modunda dolanırlar ortalıkta. Bir kısım hatunlar buna inanır kapılır. Sonra ikna edildiğinde "beni eskisi gibi sevmiooooo" diye ağlarlar. Bir kısım hatunlar da ki ben onları çok severim. "He canım he" der kendi hislerini sorgular karşısındakinden ziyade. Ve dahi kendi hislerinden başka hiç kimsenin hissinden bu kadar emin olmaz ikinci kategorideki hatunlar.

Üçüncü vurgu ise muhteşem temenniniz. Amin diyorum. Allah kimseye sırf ilgi gördüğü ve cinsel dürtülerine mani olamadığı için sevmediği bir adamla ilişki sürdürürken mevcut durumu kabullenip itiraf etmek yerine "Ay kırmadan nasıl ayrılsam" diyecek duruma düşürmesin. Böyle yersiz bir egoyu naif bir maskeyle örtmesin. Altını çiziyorum sorun yaşadıklarınız değil dürüst olmayışınız. Yahu deyin ki ilgi görmek hoşuma gidiyor, egom okşanıyor. Bana dokunması hoşuma gitti ve izin verdim. Ancak sevmiyorum. Bunu ona da kendinize de itiraf edin. Ancak "Ay bana çok aşııııkkk. Ay çok kötüyümmm, ay kıyamam nasıl desem ki dünyası yıkılır ayol" şeklinde ifade edince buram buram samimiyetsizlik kokar söyledikleriniz.

Siz buraya "Ben bir adamla birlikteyim. Bana dokunması benimle ilgilenmesi hoşuma gidiyor ve bu yüzden dilediğimi yapıyorum. Bunu ona açık yüreklilikle söyledim. Ancak ne yapacağıma karar veremiyorum" diye yazmış olsaydınız, sizi içtenlikle tebrik eder ve "cinsellik yaşamak istiyorsanız yaşayın. Aşık olmanıza lüzum yok. İlgisi hoşuna gidiyorsa onunla flört edin. Aşık olmanıza lüzum yok." derdim. İnanın derdim. Ancak önce kendinize sonra da karşınızdaki kişiye dürüst olun.

Tesekkür ederim mesajin için.. Belkide bir yerlerde haklisin.. Fakat içinde olmadigin için, disardan böyle derin yapmak, sanirim biraz daha kolaydir.. Yaptigimin hatanin farkindayim.. Çok daha önce söylemeliydim.. ve ben en çok suan kendimi geç kaldim hissi tasiyorum.. Haklisin, ilk baslarda erkekler böyle.. Ve sonra, dogru evet, neden bizi üzüyor diyoruz..
Ama asil sorun, simdi ne yapacam :( Nasil diyecem ona.. Ne diyecem? Kendimi ona karsi sanki belirli bir sorumlulugum var diye düsünüyorum.. Mesaj mi çekeyim? Arayim mi? Yüz yüze mi diyeyim... Ve ne diyeyim.. sevecem sandim, ama olmadi.. ben bunu nasil derim :( Birisi benim yüzümden üzülürse kendimi çok kötü hissediyorum.. dayanamiyorum ve onun dedigini yapiyorum :(

Sagol mesajin için tekrar..

o aşkların hepsi palavra canım yok öle bi aşk kalmamış bitmiş benden söylemesi. boşuna kendini yıpratma bırak karşı taraf üzülsün biraz sorgulasın kendisini. diyosunki onu sevmediğimi oda hissediyo biliyo, bilıyo ama sana dokunmaktanda geri kalmıyo. o düşünüoymu kendisini ben umutlanırmıyım üzülrmüyüm acaba diye düşünüyomu. düşünse, senn ona karşı duygularını bilse sana dokunmaz. kendisini düşünmeyen anı yaşayan biri için sende üzülüp düşünme​

Hem sevmiyosun hemde heyyerine dokunmasina izin veriyosun!
Hem eşim dokunsun diyosun ve sana dokunan 3. erkek !!!!!

O üzülmesin diye devam ettiriyorsun ama sen üzülüyorsun.Bence açıkça söyle seni sevmeye çalıştım ama olmadı bana dokunduğunda da hiçbirşey hissetmedim ilerde ikimizde mutsuz olacağımıza ayrılalım diye söyle

Tesekkür ederim mesajin için.. Belkide bir yerlerde haklisin.. Fakat içinde olmadigin için, disardan böyle derin yapmak, sanirim biraz daha kolaydir.. Yaptigimin hatanin farkindayim.. Çok daha önce söylemeliydim.. ve ben en çok suan kendimi geç kaldim hissi tasiyorum.. Haklisin, ilk baslarda erkekler böyle.. Ve sonra, dogru evet, neden bizi üzüyor diyoruz..
Ama asil sorun, simdi ne yapacam :( Nasil diyecem ona.. Ne diyecem? Kendimi ona karsi sanki belirli bir sorumlulugum var diye düsünüyorum.. Mesaj mi çekeyim? Arayim mi? Yüz yüze mi diyeyim... Ve ne diyeyim.. sevecem sandim, ama olmadi.. ben bunu nasil derim :( Birisi benim yüzümden üzülürse kendimi çok kötü hissediyorum.. dayanamiyorum ve onun dedigini yapiyorum :(

Sagol mesajin için tekrar..

ya yapma Allah askina. bu kadar seviyorsa direkt faydalanmak yerine bekleseydi?? sabretseydi.
hayir senin sevmedigini biliyor ve buna ragmen istifade ediyor.
erkeklere gram acimiyorum, ve onlarin "mukemmel ve oscarlik" seviyor rollerine burundugunu cook iyi biliyorum.
hic bir sey icin gec degil, zararin neresinden donulse kardir.
adamakilli istemiyorum diyeceksin nesi zor? bu iliskiyi devam ettirmek zorunda degilsin,
o adama acimak yerine, kendine bi insana sirf aci cektirmeyeyim diye nasil saygisizca davraniyorsun ona bak once.
dokunmalar falan. birak gitsin arkadas :34:.

simdi adam sizi cok seviyor, belli ki sizin de sevilmeye ihtiyaciniz var ama maalesef ki bu size çekici gelmeyen bi adam tarafindan olunca yalnizca sevilmek mutlu etmiyor. Sanirim baska alternatif de yok ki bu adamla sonuna kadar denemissiniz.

Adam zaten basta çekici gelmemis bu adami opmeniz bile yanlis ama hadi diyelim ten uyumu var mi yok mu ona baktiniz son çare. E o da yokmus hiçbir şekilde hosunuza gitmemis opusme. Sonra ne diye basbasa kalirsiniz. Hadi kaldiniz adam size dokunmaya basladi ve sizde tik yok. Durdursaniza adami neden terlemedeen sevisenler sinifina sokuyosunuz kendinizi? baska bir sey diyecektim de yanlis anlasilmak istemiyorum simdi.
Hani alkolu olursunuz sabah pisman olursunuz anlarim. Ya da ustte bir bayan da demis cinsellik anlaminda tatmin olmak için bunu yasadiginizi soyleseniz yine anlarim ama su durumda olayi bu kadar ileri goturmeniz gercekten fazla olmus.

Bence beni nasil unutur diye dusunmekten once kendi davranislarinizi biraz sorgulamaniz daha iyi olacak. O nasil olsa unutur bi sekilde

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir dram daha karşımızda. :D
Sevgili konu sahibi sen iyi misin ya?
İstemiyorsan git. Bu ne hüzün(!), bu ne keder(!)?
Ayrıca bana çok aşık beni çok seviyor kısmı için, bundan bu denli emin olmak için çok erken.
Biraz uyanık ol. İlk defa mı sevildin, ilgi gördün de bu kadar büyüttün bunu gözünde?
Bu nasıl tavırdır, şaştım kaldım! :O
Hayatı bu kadar zorlaştırmasan iyi edersin kendin için.
Rahat ol. Kafan karışmış biraz , olur öyle şeyler.
Görüşme sevmediğin biriyle; seni rahatsız ediyorsa yani.:44:

Valla mesaji okurken , sasirdim !!
nasil bir özguven patlamasi yasiyosun SEN ?

Sana cok asik , cok seviyor , vs .. vs.. Erkek milleti bu
O san cok ASIK olan adam varya eger oyle bisey olsaydi
sen arama dedigin halde aramadan duramazdi..
O sana cok.ASIK olan adam en azindan bir mesaj yazardi..

her yerime dokundu diyosun ya , asik.olmadigin
Ve sevmedigin biriyle nasil bu denli bir yaklasimda
Bulunuyosun onuda anliyamadim hayir asik olmadigim
Birinin bana dokunmasi benim midemi bulandirir sahsen
Ayrica neden kendine gelemiyosun ikigundur ?
sen zaten bu adami sevmiyosunki aramamasida ayriyeten
Dert olmus sana.. sen ne istedigini bilmiyosun duygularin karman corban olmus .

Konudan anladigim kadariyla bu kisiyle hala adi konulmus bir beraberliginiz yok. 1 aydir yakinlasmalar varmis ve yatakta sonuclanmis. Yalniz kendinizle o kadar cok celisiyorsunuz ki durumuz cok vahim gorundu gozume. Oncelikle sevmediginiz bi adamla yataga giriyorsunuz, daha once 2 kisiyle daha ayni seyi yapmissiniz ve sonrada ben aslinda esimle yapmak isterdim gibi bir cumle kuruyorsunuz. Lutfen.. Bu cumleyi ilk denemenizden sonra bir daha kurmamaniz gerekirdi.

Anlamadigim sey illa ki o kisinin duygularina karsilik vermek zorunda misiniz? Neden kendinizi bu kadar zorluyorsunuz? zorla guzellik olmaz..

Ayrica sizi cok sevdigi ve asik oldugu konusunda cok emin olmayin. Sizi cok isteyip, arzuladigi dogru olabilir. Erkeklerin genel ozelligidir yataga atana kadar asik olmak. bana kalirsa arama teklifinizin ustune atlayip, sizi hic arayip sormamasi sevgisinden suphe ettirecek bir davranis. Oyle ki seven erkek dayanamaz arar. Hele ki yatagina kadar girmis oldugu kadinin onun elleri arasindan gidebilecegi ihtimaline dayanamaz. Hayatta kendiniz disinda kimseye guvenmeyin. Hele sizi elde etme asamasinda olan bi adama, asla.

Gram bisey hssetmedigniz biriyle yakinlasma konusuna girmiyorum kendi tercihiniz.
Bu adam size ck asik cok seviyo size gore.bence kendinizi kandirmayin.gorusmeyelim bi sure dediginizde ilgisini bicak gibi kesen adamla ask adam ayni kisi mi?bence olamaz.
Ayrilsaniz hic tinlamaz merak etmeyin.kasmayin bosuna kendinizi nasil ayrilicam ben diye.

Bilemem ama bu adam bana daha cok sizle fiziksel biseyler yasamk icn asktan bahsediyor gbi geldi. Eger oyle olmasaydi daha birayda kendisine bisey hissetmeyen birine yakinlasmamasi grrekirdi diye dusunuyorm yanilabilirm anck bnce boyle.

Çok tesekkür ederim :(
Sabah mesaj attım.. Sevemiyorum seni diye.. Henüz okumamış..
Lütfen bana bukadar sert çıkmayın arkadaşlar :( hepiniz hemen hemen aynısını diyorsunuz ve sanırım haklısınızda ama benim tesseliye okadar çok ihtiyacım var ki.. Yanımda olan şuan hiç kimse yok.. Ve kendimi okadar cok kötü hissediyorum ki, anlatamam size :(
Ve ben asla zevk duymadım hiç birşeyden, daha çok rahatsız oldum.. Yalnış olduğunu söyledim :(
Offf.... :(

adam sizi değil siz adamı kullanıyorsunuz resmen. kadınlar için bir gurur kaynağı olabilirsiniz :1: tarihte ilk:nazar:

Sanırım bir boşluğa düşmüşsün ve adamın ilgisi sana güzel gelmiş sonrada haline kendince üzülüp sevmediğin halde bir takım fedakarlıklar yapmaya çalışmışsın bedeninden, manevi yönden. Canım allaşkına hiçbir erkek için bunu yapma. Emin ol o şuan umursamıyordur bile. Evet umursamıyordur diyorum çünkü seni gerçekten seven adam bişeyler yaşayıp "2 gün beni arama" dediğinde afallar, oturur anlamaya çözmeye çalışır meseleyi tamam diyip aramamazlık yapmaz. Birde adam seni zaten aramamış tamam diyip kestirip atmış sen hala üstüne "seni sevmiyorum" diye msj atıyorsun. Noldu biliyor musun? adam telefonu aldı, msjı açtı, yazdığını okudu ve büyük ihtimalle kendi kendine şöyle dedi;
"-çokta umrumdaydı"

Bu kadar kendimden emin yazmamın sebebi 4 yıldır tanıdığım, kardeş gibi olduğum, aileminde tanıdığı bir arkadaşım var, erkek. Bana her defasında şunu der; "misscoffee bir adam bir kızla beraber olabilmek için, köpek gibi aşık rolüde yapar, her dk msjda atar, kıskançlıktan aşktan ölür gibi de davranır ama elde edip istediğini aldıktan sonra 1 kere aramaz. Ha belki arar ama aramasında ki tek sebep "tekrar elde etmek" tir. Bu kadar basit. Bu adamları iyi ayırt et !"

Erkek gözüyle bir yorum sana. Malesef genelde böyleler canım.

Son düzenleme:
Sevmek emek ister oyle lap diye bin seviyorlarla olmaz
Seveninde sevgininde kendinden emin bir durusu vardir bence seni sevmiyor sen oyle zannediyorsun
Erkek mantigi biraz gariptir eglenilecek ve evlenilecek yonde kadinlari ayirirlar.bu Nasil bir adamki ne oldu niye atamiyorum demeden söz dinliyor aramiyor
Bosver gitsin canim

bence insan sevmediği biriyle değil yakınlaşmak görüşmek bile istemez,boşluktasınız sanırım o yüzden bi şans tanımışsınız
o kişide sandığınız kadar sevmiyo bence sevse ilk fırsatta yakınlaşmaya çalışmak yerine kalbinizi kazanmaya çalışırdı

Back
X