Son iki gündür ölü gibiyim :(

herkes adamın kıza aşık olma kısmına takılmış anlamadım, burayı okuyan da zannedecek ki yeryüzünde sadece kadınlar aşık oluyor, erkekler aşk diye bişey yaşamazlar !!!

seni sevdiğini sanmıyorum çünkü seni seven biri senin onu sevmediğini bile bile o kadar ileri gitmez anlamadığım şey madem sevmiyosun nden izin veriyosun birbiriyle alakasız şeyler

bir kaç kötü tecrübeme dayanarak sunu dıyebilirim... erkekelr hep böyle coook guzel rol yaparlar ölürler biterler elde edene kadar...kanmayalım bunlara! çiçege, böceğe, iki güzel söze... sonra kız baglanınca o adam başkalasım geçirir.. tanıyamazsın... he seven böyle olmayan adamlarda var tabı ama oylelerı basta dokunmaya korkar be canım... büyük konusmayayım ben yıne de ... buyuk konustugum herseyı tecrube ettım nasılsa... ama bundan sonrakı ılıskıelrım de gözüm daha acık olacak inşallah...sen de uzulme onun için.. erkekelr için zerre kadar merhamet yok içimde...sende de olmasın ...

Eğer kendi duygularına önem vermeyip başkaları üzülmesin diye bazı şeylere karşılık verirsen iki gün sonra burda açacağın konunun başlığı geleceğim karardı napıcam ben yardım edinn olur ben sana söyleyim.onun için sevmediğin birisiyle sırf bana çok değer veriyor beni çok seviyor belki ilerde bende onu severim diye konuşmaya devam etme derim ben.

bır de o basta sevmeyıp, ilgisi hosuna gıden insanla ya bı deneyeyım dıye cıkınca bakıyosun kı o ılgıye ıhtıyacın var zamanla ılgı hosuna gıdıyo sevıyosun ve baglanıyosun ... ama boyle coook coook ılgıyle gelen bir gun pat dıye gıdınce ne oldugunu anlamıyorsun... zaten birşey abartılıysa kıllanmak gerekıyor sanırım... :S

Valla mesaji okurken , sasirdim !!
nasil bir özguven patlamasi yasiyosun SEN ?

Sana cok asik , cok seviyor , vs .. vs.. Erkek milleti bu
O san cok ASIK olan adam varya eger oyle bisey olsaydi
sen arama dedigin halde aramadan duramazdi..
O sana cok.ASIK olan adam en azindan bir mesaj yazardi..

her yerime dokundu diyosun ya , asik.olmadigin
Ve sevmedigin biriyle nasil bu denli bir yaklasimda
Bulunuyosun onuda anliyamadim hayir asik olmadigim
Birinin bana dokunmasi benim midemi bulandirir sahsen
Ayrica neden kendine gelemiyosun ikigundur ?
sen zaten bu adami sevmiyosunki aramamasida ayriyeten
Dert olmus sana.. sen ne istedigini bilmiyosun duygularin karman corban olmus .

Evet sorma... gerçektende bana ne olmus bilmiyorum.. Kendimde degilim sanki.. Bütün vucudum uyusmus sanki.. Çok tuhaf birsey..

Sanırım bir boşluğa düşmüşsün ve adamın ilgisi sana güzel gelmiş sonrada haline kendince üzülüp sevmediğin halde bir takım fedakarlıklar yapmaya çalışmışsın bedeninden, manevi yönden. Canım allaşkına hiçbir erkek için bunu yapma. Emin ol o şuan umursamıyordur bile. Evet umursamıyordur diyorum çünkü seni gerçekten seven adam bişeyler yaşayıp "2 gün beni arama" dediğinde afallar, oturur anlamaya çözmeye çalışır meseleyi tamam diyip aramamazlık yapmaz. Birde adam seni zaten aramamış tamam diyip kestirip atmış sen hala üstüne "seni sevmiyorum" diye msj atıyorsun. Noldu biliyor musun? adam telefonu aldı, msjı açtı, yazdığını okudu ve büyük ihtimalle kendi kendine şöyle dedi;
"-çokta umrumdaydı"

Bu kadar kendimden emin yazmamın sebebi 4 yıldır tanıdığım, kardeş gibi olduğum, aileminde tanıdığı bir arkadaşım var, erkek. Bana her defasında şunu der; "misscoffee bir adam bir kızla beraber olabilmek için, köpek gibi aşık rolüde yapar, her dk msjda atar, kıskançlıktan aşktan ölür gibi de davranır ama elde edip istediğini aldıktan sonra 1 kere aramaz. Ha belki arar ama aramasında ki tek sebep "tekrar elde etmek" tir. Bu kadar basit. Bu adamları iyi ayırt et !"

Erkek gözüyle bir yorum sana. Malesef genelde böyleler canım.

Yorumun için çok tesekkür ederim.. Evet, belkide dedigin gibi, bir bosluktayim.. Ama yinede her ne olursa olsun böyle olmamaliydi.. Bana hiç güzel gelmedi açikçasi.. Cidden rahatsizda oluyordum.. Ama neden ona hayir diyemedim, bende bilmiyorum.. Bana mesaj yazdi bir kaç saat önce, dedi konusalim mi? Hayir dedim, birdaha görüsmek istemiyorum.. Biraz yazdi, ne olursa olsun seninleyim diye.. Ama ben istemiyorum dedim.. Zaten istemedigimi biliyorum, o zor gelmiyor.. Zor gelen sey, nasil olduda kendime karsi o saygisizligi yaptim.. Sagol birazda olsa, bana destek oldun, güzel arkadasim..

Yorumun için çok tesekkür ederim.. Evet, belkide dedigin gibi, bir bosluktayim.. Ama yinede her ne olursa olsun böyle olmamaliydi.. Bana hiç güzel gelmedi açikçasi.. Cidden rahatsizda oluyordum.. Ama neden ona hayir diyemedim, bende bilmiyorum.. Bana mesaj yazdi bir kaç saat önce, dedi konusalim mi? Hayir dedim, birdaha görüsmek istemiyorum.. Biraz yazdi, ne olursa olsun seninleyim diye.. Ama ben istemiyorum dedim.. Zaten istemedigimi biliyorum, o zor gelmiyor.. Zor gelen sey, nasil olduda kendime karsi o saygisizligi yaptim.. Sagol birazda olsa, bana destek oldun, güzel arkadasim..

O an hislerim öyle gelişti karşı koyamadım de kendi kendine ve unutmaya çalış canım bu kadar dert etme. Sonuçta ne evlisin nede bir sevgilin var ortada kimseye yapılan bir saygısızlık yok. Sonradan iyice soğumuşsun ve istemediğini de söylemişsin. Yüklenme bence artık kendine zaten bunu yaşadığın için bir daha yeterince sevmeden bu tarz bişey yapıcağını sanmıyorum ben. O kişiylede bidaha asla görüşme bana göre. Rica ederim bu arada :42:

O an hislerim öyle gelişti karşı koyamadım de kendi kendine ve unutmaya çalış canım bu kadar dert etme. Sonuçta ne evlisin nede bir sevgilin var ortada kimseye yapılan bir saygısızlık yok. Sonradan iyice soğumuşsun ve istemediğini de söylemişsin. Yüklenme bence artık kendine zaten bunu yaşadığın için bir daha yeterince sevmeden bu tarz bişey yapıcağını sanmıyorum ben. O kişiylede bidaha asla görüşme bana göre. Rica ederim bu arada :42:

Tesekkür ederim, inan sayende kendimi biraz daha iyi hissediyorum.. Allah senden razi olsun. Inshallah yapmam, bu bana büyük bir ders oldu.. Nasil oldu hala anlayamadim.. O anki piskolojiyle oldu.. Evet, görüsmicem.. Çok sagol.. Senin icin yapabilecegim birsey varsa, ne olur söyle..

Tesekkür ederim, inan sayende kendimi biraz daha iyi hissediyorum.. Allah senden razi olsun. Inshallah yapmam, bu bana büyük bir ders oldu.. Nasil oldu hala anlayamadim.. O anki piskolojiyle oldu.. Evet, görüsmicem.. Çok sagol.. Senin icin yapabilecegim birsey varsa, ne olur söyle..

Sende çok sağol :) yardımcı olabildiysem ne mutlu, o bana yeter :21: İnş bundan sonra herşey istediğin gibi olur..

Son düzenleme:
Back
X