Doğuma Hazırlık Son isim anketi olsun inşallah :))

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Siz olsanız hangi ismi koyardıniz?

• Azra

• Hilâl

• Aslıhan

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Misk-i amber

❤07.06.2017❤《▪Hoşgeldin Begüm ▪》
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2015
1.050
1.282
83
Kızlar fikirlerinizi merakla bekliyorum ben Azra ismini düşünüyorum bakalım siz neler diyceksiniz :))

Hilal modası geçmeyen ve bebek, çocuk yetişkin hepsine uyan kibar bir isim bence :)

Azra..
Bu ismi ya hic begenmiyorlar ya da cok begeniyorlar.. Ben ve esim gibi..
Kizima Azra ismini cok istedim ama esime begendirtemedim..
Hilal ismini hiic sevmem..
Aslihan degil de Asli ismini severim ama yine de Azra

Azra..
Bu ismi ya hic begenmiyorlar ya da cok begeniyorlar.. Ben ve esim gibi..
Kizima Azra ismini cok istedim ama esime begendirtemedim..
Hilal ismini hiic sevmem..
Aslihan degil de Asli ismini severim ama yine de Azra
Bencede Azra

AZRA GÜZEL ANLAMLI AMA SÖYLENİŞİ KULAĞA BİRAZ KORKUTUCU(AZRAİLİ ANIMSATIYOR SANKİ)VE KABA GELİYOR SANKİ.

Aslı tek başına daha güzel kızlarda sonu han ve şah la biten isimleri sevmiyorum erkeksi duruyor bence. Azra ismi güzel olsada kaba ve azraili anımsatıyor. Hilal fazla modası geçmiş bence Ayça aynı anlamda galiba ve daha güzel düşünürseniz.

Canım aslı ismi resmi kurumda çalışırsa epey zor olacaktır. Aslı gibidir. Aslı arşivdedir aslını elden aldım vb kalıplardan dolayı alay konusu olabilir malesef. Dikkatini çekmek istedim azra ismi de güzel ama ben anlamından dolayı tercih etmezdim. Bebeğim kız olsaydı biz nehir koymayı düşünüyorduk. Çok zarif isimler var inci de güzel narin bir isim. İsim konusu zor allah yardımcın olsun :) allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…