B
busra_tuna
Ziyaretçi
- Konu Sahibi busra_tuna
Ağladım;Ne zordur ağlamak benim için bilirsin..Ve sen Hayatımda yer alan hiçlerden farklı ;tek var olan sen;susturmadın beni… kaç zaman olmuş ağlamayalı…unutmuşum adamakıllı..gözyaşlarım şaşkın…ne yana akacaklarını kestirememenin tedirginliğiyle gezinirken yanaklarımda sen;uzaktan da olsa ‘’ağla;içinden geldiği gibi..rahat bırak kendini’’dedin…kaçıncı desteğin bu,kaçıncı değer hissiyatın…ve benim bu değeri bile bile kaçıncı yüz çevirişim senden…
Çok fazla her şey…etrafım çok kalabalık….çok yalnızım…çok özledim seni…çok sıkıldım yaşamaktan…
Akıntıya karşı gereksiz bir çabayla kürek çekmek sadece hayat…ve bitmek bilmiyor çabalama isteği….
Yoruldum bitanem…karşı koyacak gücüm yok artık…ne teslimiyet derin bir nefes bırakmak kadar kolay,ve ne de direnmek sana rağmen imkansızlıklara…..Yağmur bekler gözlerim,ellerim ellerine dokunmayı….İliklerime işleyen soğuğa rağmen ;durup caddenin orta yerinde ,gökyüzüne bakabilmeyi diler kalbim…
Geç kalınmışlıkların acısı dokunur yüreğime….
Son bir kez saklayayım başımı göğsüne;kalbini ıslatsın gözyaşlarım..
Son kez dokunayım ellerinde hissettiğim yüreğine..son defa….
Çok fazla her şey…etrafım çok kalabalık….çok yalnızım…çok özledim seni…çok sıkıldım yaşamaktan…
Akıntıya karşı gereksiz bir çabayla kürek çekmek sadece hayat…ve bitmek bilmiyor çabalama isteği….
Yoruldum bitanem…karşı koyacak gücüm yok artık…ne teslimiyet derin bir nefes bırakmak kadar kolay,ve ne de direnmek sana rağmen imkansızlıklara…..Yağmur bekler gözlerim,ellerim ellerine dokunmayı….İliklerime işleyen soğuğa rağmen ;durup caddenin orta yerinde ,gökyüzüne bakabilmeyi diler kalbim…
Geç kalınmışlıkların acısı dokunur yüreğime….
Son bir kez saklayayım başımı göğsüne;kalbini ıslatsın gözyaşlarım..
Son kez dokunayım ellerinde hissettiğim yüreğine..son defa….