• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son kat daire?

Selam kizlar. Ev almayi dusunuyoruz bugun bi ev baktim. 3+1 net 150 metrekare. Evi cook begendim. Hastaneye( esim hastanede calisiyir) avm ye yurume mesafesi yalniz ev son katta. Ustunde teras kati olan bi daire var. Evin mutfak ve salonu disindaki yerleri bu daire kapatiyor. Ama mutfak ve salonun ustu bos. Ev sahibi fayans yapmis zaten bi kismi kesinlikle sorun olmaz. Su da giderlerden akip gidiyor kalan kismida fayansla kapatacak. Ve yalitimi mantolamasi iyi gibi duruyirdu. Ama son kat olunca ister istemez itici geliyor. Sizce de oylemi?
Hep en üst katta oturmayı sevmişimdir. Şuandada o şekilde oturuyorum ve seviyorum

Himm kimi sorun olmadi diyo kimi de sikayetti baya. Bende baya kararsiz kaldim
Evle ilgili tabi bu. Eski evimiz sıradan bir kooperatif eviydi, üst katımızdakiler de en üstte sorun yaşamamışlardı. O yüzden belki de hiç düşünmeden aldık bu evi. Yalıtımı çok iyi.

Eskisehirde en ust katta oturdum dondum. 700 lira dogalgaz oduyorduk evde montla oturuyorduk nerdeyse. Antalyada 1 hafta en ust kat bir dairede kaldim. Sicaktan bayildim. Buyuk konusmayayim ama en alt kat ve en ust kat evde kalmak istemem birdaha.

150m2 ve 130bin mi?
Nerede bu ev yada kaç yıllık.
130 bin bedava bile diyemeyeceğim kadar ucuz.
Diğer türlü asansör varsa tek göz oda olsun en üst kat olsun.
Çünkü üst katınızda biri olup çilesini çekemektense,enüst katta müstakil gibi yaşamak en güzeli.

Son kati bedava verseler almayin..yazin buharlasip kisin donarsiniz kombiyi yuksek acip ara katlar 250 tl oderken sen 600 odersin isinmak icin..Catida gurultu hic bitmez tangir tungur enerjisi,borusu,asansorcusu vs hic durmaz

Offf bizimki gibi sorunlu insanlar olursa üst katında kesinlikle üst kat olsun aksada koksada dersin. Sırf bu yüzden taşınıyırum ve en üst kat bakıyorum

150m2 ve 130bin mi?
Nerede bu ev yada kaç yıllık.
130 bin bedava bile diyemeyeceğim kadar ucuz.
Diğer türlü asansör varsa tek göz oda olsun en üst kat olsun.
Çünkü üst katınızda biri olup çilesini çekemektense,enüst katta müstakil gibi yaşamak en güzeli.
Mardim canim. Sifir daire.

Offf bizimki gibi sorunlu insanlar olursa üst katında kesinlikle üst kat olsun aksada koksada dersin. Sırf bu yüzden taşınıyırum ve en üst kat bakıyorum
Suan oturdugim evin ustundekiler o kadar sorunluki. Tuvaletleri akiyo kac kere gittik kspiyo yapmiyolar. 4 cocuk gun boyu evde tepiniyo. Copu suyu hep balkonumda. 24 saat hali cirpiyo kadin

Evle ilgili tabi bu. Eski evimiz sıradan bir kooperatif eviydi, üst katımızdakiler de en üstte sorun yaşamamışlardı. O yüzden belki de hiç düşünmeden aldık bu evi. Yalıtımı çok iyi.
Bu evde 2 yildir bos. Ama tek bi rutubet kuf akitmaz izi yoktu. Ve nerdeyse son bir aydir her gun yagmur yagiyo burda

Evin yarısının üstünde teras kat varmış zaten tam en üst kat sayılmaz bence .bana kalırsa almalısın.

Fiyat olarak cok uygunmus ama ust kat ne kadar mantolama olsada soguk olacaktir. Kisin sical gectigi bir sehirde yasiyorsaniz sikinti yok

Aynen öyle bir evde oturdum. Kışın bir şekilde ısıttık ama yazın evde zor durduk. Pek tavsiye etmem yani.

Canim bunun yalitimi tam. Ev cok yakin arkadasimin babasinin ondan alcaz. Yani arkadasimada sordum. Orda son katta oturan akrablari varmis bi sorun yasamamis 2 yildir
e guzel o zaman. Sen kimsenin lafina bakma. İcine siniyorsa hayirli olsun =)

Back
X