sürekli okuyoruz bu askere gidecekken ayrılan tartışan çiftleri. sana olan tavrına göre bnce aramalısın.gidince zaten o seni arayacak ama sonkez bi görüşmekte iyidir
bence yüzyüze görüşmeniz lazım canım. öyle telefonda esip gürmeleyle olmaz bu işler. askere gidicek seni özlicek arıyacak. sonra sen yine emin olamıcaksın. askerden gelicek yine ayrılalım lafları edebilir. yüzyüze oturup konuşun birbirinize olan sevginizi tartın, konuşmakla bişey kaybetmezsin. asıl tartışmalarınızın kaynağı da önemli tabi.
evet doğru söylüyorsun ben öyle düşünmemiştim,beni aradığında acaba yalnız kalmasın diye mi arar da diyebilirim ilerde,doğru...:44: çok kırıldım anlatamam neler neler dedi ama sinirleri çok bozuk ondan dedi ama bazı şeyler var ki özür dilense bile yerine konmuyor,ne demek istediğimi anladın canım :2:
peki ne düşünüyorsun hemen aramalı mıyım,yoksa bi gün daha beklemeli miyim?şimdi gidecek olan o olduğu için benden bi haber bekliyor haklı olarak:26:
bencede ara..askerlik bu kime ne olacagı belli olmaz..
hiç olmazsa bi arkadaş olarak görüşün ve helalleşin..
açtıgın konuları sen kapatamazsın cnm.bence arama sen bekliceksin onu okadar zaman onun sana daha yakın durması lazım bu bnm fikrim tabii sora bekliceğin okdar zamana yanma gelince ayrılırsa neysearkadşalar ben bişey sorucam ya açtığımız konuları nasıl kapatabiliyoruz bana bi yardımcı olurmusnz
yaa canım haklısın da arkadaş olarak bakabilcek mi bana :) iki seven insan nasıl arkadaşça ayrılabilir bilemiyorum valla çok kararsız kaldımevet arıyacağım da tedirginim açar mı diye:26:
yok cnm yanlış anladım sanırım.arkadaş olarak görüşün demek istemedim hiç olmazsa ddm.yani mutlaka görüşün işte....
çok sevindim canım.sevginizle tüm sorunları aşarsınız.hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?