Son kezde olsa aramalımıyım?

ernesta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2011
136
0
46
Diğer
merhaba kızlar,benim 1.5 yıllık bi ilişkim var fakat erkek arkadasım bu hafta asker ve son aylarda aşırı tartışıyorduk ve en sonunda koptuk,gerçi tam anlamıyla koptuk mu bilemiyorum ama bir durumda çok kararsızım sizlerle paylaşmak istiyorum,lütfen eleştiri yapacaksanız saygı çercevesinde olsun çünkü okuyorum da insanlar birbirlerini gereksiz yere çok kırıyorlar,birbirimizi kırmadan,saygı çerçevesinde olsun yorumlarımız...

Dediğim gibi çok kavga ediyorduk,onunla ayrı şehirlerde yaşamamızı sürdürüyoruz,son kavgamızda ipler koptu gibi çok kırdık birbirimizi çok da ağladım,üzüldüm..ve beni aramamasını artık herşeyin bittiğini söyledi ama ben pes etmedim çünkü kızgındı sadece bana beni sevdigini biliyordum.işte bugun bulundugum şehire geldiler ailesiyle gidecegi yer buradan 2 saat uzaklıkta bize.akrabalarında kalıcaklar ve dün gece ve ondan önceki gece msj attım ne zaman teslim olucaksın falan ne zaman geliceksiniz diye anında cevap verdi bana..buraya kadar güzel de hafta sonunki konuşmalarımızda işte görüşürsek son kez olucak istemiyorum seni,kırmak istemiyorum deyip duruyordu.ben anlam veremez oldum şimdi ben onu aramalı mıyım hadi görüşelim diye,ya da beni istemediği için geri mi durmalıyım?asker oldugu için çok taktı kafasına bazı şeyleri yani normalinden fazla...böyle olunca da olaylar çok büyüdü... aramalıyım gibi geliyor soz kez de olsa diyorum ama...

sürekli okuyoruz bu askere gidecekken ayrılan tartışan çiftleri. sana olan tavrına göre bnce aramalısın.gidince zaten o seni arayacak ama sonkez bi görüşmekte iyidir

Özel mesajlarınızı kapatmış olduğunuz için buraya yazmak zorunda kaldım,konu başlığınız içeriği yansıtmadığı için değiştirilid,lütfen içerik anlatan başlıklar seçiniz.

bence yüzyüze görüşmeniz lazım canım. öyle telefonda esip gürmeleyle olmaz bu işler. askere gidicek seni özlicek arıyacak. sonra sen yine emin olamıcaksın. askerden gelicek yine ayrılalım lafları edebilir. yüzyüze oturup konuşun birbirinize olan sevginizi tartın, konuşmakla bişey kaybetmezsin. asıl tartışmalarınızın kaynağı da önemli tabi.

evet doğru söylüyorsun ben öyle düşünmemiştim,beni aradığında acaba yalnız kalmasın diye mi arar da diyebilirim ilerde,doğru...:44: çok kırıldım anlatamam neler neler dedi ama sinirleri çok bozuk ondan dedi ama bazı şeyler var ki özür dilense bile yerine konmuyor,ne demek istediğimi anladın canım :2:

peki ne düşünüyorsun hemen aramalı mıyım,yoksa bi gün daha beklemeli miyim?şimdi gidecek olan o olduğu için benden bi haber bekliyor haklı olarak:26:

bence ara canım, bi konuşalım gitmeden de, onca zamanın hatrı var sonuçta.

bencede ara..askerlik bu kime ne olacagı belli olmaz..
hiç olmazsa bi arkadaş olarak görüşün ve helalleşin..

bencede ara..askerlik bu kime ne olacagı belli olmaz..
hiç olmazsa bi arkadaş olarak görüşün ve helalleşin..

yaa canım haklısın da arkadaş olarak bakabilcek mi bana :) iki seven insan nasıl arkadaşça ayrılabilir bilemiyorum valla çok kararsız kaldım evet arıyacağım da tedirginim açar mı diye:26:

açtıgın konuları sen kapatamazsın cnm.
site yöneticilerine bildirmen lazım..

yaa canım haklısın da arkadaş olarak bakabilcek mi bana :) iki seven insan nasıl arkadaşça ayrılabilir bilemiyorum valla çok kararsız kaldım evet arıyacağım da tedirginim açar mı diye:26:

yok cnm yanlış anladım sanırım.arkadaş olarak görüşün demek istemedim hiç olmazsa ddm.yani mutlaka görüşün işte....

yok cnm yanlış anladım sanırım.arkadaş olarak görüşün demek istemedim hiç olmazsa ddm.yani mutlaka görüşün işte....

şimdi msj yolladım daha gelmemişler,yoldalarmış...şimdi sordum arkadaş olarak mı görüşelim diye ağzını aradım bişey demedi ne zaman görüşelim diyor ((

Neler söyledi ki sana, saygısızlık mı etti:26:

kızlarr herkese merhabaa

bugun erkek arkadasımla buluştuk,konuştuk.ilk buluşma biraz sinir bozucu geçti ama sonradan dayanamadım o bile dedi bana sarılmak istiyorsun biliyorum dedi gülümsedi :) sonra dayanamadı sarıldık falan öptü beni ama hatasını da kabul etti şimdi bütün yaşadıgımız kavgaları olumsuzlukları annesine babasına anlatmış babası da hayatta gitmem demiş istemeye...ama biliyorum gene de ne olur ne biter.benim de biraz çenemi tutmam lazım galiba kabul ediyorum,yok yere çok laf söyledim napayım çok kıskanıyorum onu hep ziyarete gidicem,yalnız bırakmıcam.şimdilik kimseler bilmicek görüştüğümüzü,ilerde Allah Kerim...Ağlaştık ettik ama anladım gerçekten seviyormus beni,ben de anladım bu kez daha fazla

sizlerle bunu paylaşmak istedim,aradım mutluyum.ne olur sevdiginizi yok yere kırmayın bu seferki cidden çok acı benimki...

herkese sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…