Son kısmet açıcı

Ay aynı ben ya. Burdaki bir kaç kişinin de konusuna yazdım belki hatırlayan çıkar. Çevremdekilerin evlendi çoluğu çocuğu oldu. Benimse uzun zamandır beğenen bir kişi bile çıkmadı. Karşıma çıksnlar da ciddi değildi.
Biriyle tanıştım yakın zamanda. Yazlığa gideceğimi söyledim. Hemen yalnız mı gidiyosun demeler ben de geleyim demeler. Görüşmeyi kestim. Elin adamını yazlığa götürcem yedirip içirip eğleyeceğim. Niyet farklı anlatabiliyor muyum?
Çok üzülüyorum...

Allah gönlünüze göre verir inşallah bende 28 yaşındayım çevrem pek yok olanlar da bekar hatta yaşları da benden büyük. Hakkınızda hayırlısını isteyin 29 yaşında sizde evlenmiş boşanmış ya da evlilikte sorunlari olan biri olabilirdiniz bence güzel bir evlilik sizi bekliyordur bu kadar beklemenizin bir hayrı ve güzelliği olduğuna inanıyorum ben. 😇
Amin inşallah 🥰 :)
Aplam bana da bir el atar mısın bee 🧿😁
abla sana zahmett 🙏🏻🤲🤙🤝💁🏻‍♀️🫲🫱
Ahahah erkek olup etkilenmem gerek karşındakinden 😅
Keşke erkek üye çıksaydın da şu kısmet açan sihirli flörtünden nasibimi alsaydım :rolleyes:
Ahahah etkilenmem gerek karşımdekinden
Bu arada, nasipse gelir yemenden nasip değilse ne gelir elden😊 zamanı gelince, en güzeli en içine sineni olacak ❤️ Onları sana Allah yazmamış, kul ne etsin :KK66:
Aminn 🥰
45 yaşında bir abim var hâlâ evlenemedi, yanlış anlamazsanız numarasını versem bir selam verseniz kendisine. Başka umudumuz kalmadı.
😂 yaşı çok büyük

Aaa ben kaçırdım kim ki o canım yengem😂

Söyle yengemmmmm hoşgeldin kuzum 😊😊 tmm cnm khve yapiorm

DF423B3B-F579-4F1C-92A9-7C517BA6B818.webp

Back
X