Hakkınızda hayırlısı olsun canımMerhabalar canlar
Umarım bu topik uğurlu gelir hepimize❤ başlıktan anlıycağınız üzere tedavi sürecine başlamış bulunuyorum. Son klomen tedavisini olacağım şayet negatif olursa tüp bebek yolculuğu beni bekliyor olacak. Çok heyecanlı bir süreç olacağı kesin. Benim gibi klomen tedavisine başlıyacak, başlayan, vede süreci benimle aynı olan arkadaşları buraya bekliyorum. Beraber yol alalım süreç hakkında bir birimize bilgi alışverişinde bulunalım istiyorum. BİSİMİLLAHİRAHMANİRAHİM diyerek açıyorum rabbim utandırmasın
MavişimHakkınızda hayırlısı olsun canımRabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın
Amin inşallah fülüzüm sağolasınKuzummm Rabbim yardımcınız olsun insAllah şu minnak köfteye biran önce kucagina almayı nasip etsin bizde sevelim
Sağolasın perişim amin inşallahHayırlı olsun fistigimmRabbim emeklerinizin karşılığını versin senin gibi melekler nasip etsin yuvanıza
Hadi hayırlı olsun inşallah ugrastirmadan sağlıkla gelir❤Merhabalar canlar
Umarım bu topik uğurlu gelir hepimize❤ başlıktan anlıycağınız üzere tedavi sürecine başlamış bulunuyorum. Son klomen tedavisini olacağım şayet negatif olursa tüp bebek yolculuğu beni bekliyor olacak. Çok heyecanlı bir süreç olacağı kesin. Benim gibi klomen tedavisine başlıyacak, başlayan, vede süreci benimle aynı olan arkadaşları buraya bekliyorum. Beraber yol alalım süreç hakkında bir birimize bilgi alışverişinde bulunalım istiyorum. BİSİMİLLAHİRAHMANİRAHİM diyerek açıyorum rabbim utandırmasın
Canım ayşom Allah razı olsun çok aminEvva mmmmmmmm, güzel kalpli arkadaşım. inşallah klomenle mutlu sonuçlar alırsın Ezan okunuyor şu an burada, bu ezanların yüzü suyu hürmetine yüce rabbim en kısa zamanda, daha fazla aratmadan seni evladına kavuştursun Hayırlı olsun.
Teşekkür ederim canım benim amin inşallahHadi hayırlı olsun inşallah ugrastirmadan sağlıkla gelir❤
Canım cennam çok teşekkür ederim amin inşallahGüzel kuzum ,insallah her şey o güzel kalbin, ve yüzün gibi çok güzel olsun
Rica ederim bitanemCanım cennam çok teşekkür ederim amin inşallah
Çok teşekkür ederim amin inşallahİnşallah hayırlı haberlerinizide alırız. Bende femara ile başladım dün
İnşallah hakkımızda güzelini eylesin rabbim yazarım tabi bende ilk defa aşılama deneyeceğim Allahim aratmasın hepimizi biran önce bizede nasip etsin anne olmayı insallahÇok teşekkür ederim amin inşallahumarım sende güzel haberler alırsın
Ben adeti bekliyorum 1 gün geçikti test yaptım ama negatif 3. Günü hormon testi vericem ve başlıycam ardındangelişmeleri burdan yazabilirsin istersen bende henüz başlamadım aktif olamadı topik o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?