- 16 Mayıs 2009
- 3.990
- 4.319
- 333
- 40
Kızlar meraba :) ilk tüp bebek denememde 2. kontrolümü de oldum 6 yumurtam var 1 tanesi 17 mm diğer 5 tanesi 11-14 mm arası değişiyor. Aslında o önde giden de diğerlerine yakın olsa daha iyiymiş öbürleri küçük diye dr biraz daha büyütelim artık en büyük olan 24 mm olabilir ama olsun dedi. 2 gün daha yumurta geliştirici iğne ve çatlatma önleyici iğne yapıcam. Perşembe sabah 9da kontrol var büyük ihtimal cumartesi toplarız yumurtaları dedi. Sonra da gelsin bebişler :) inş Allahım nasip eder de hayırlısıyla ikizim olur minişlerim olur :) Allahım isteyen herkese anneliği tatdırır yavrularına kavuşturur inşallaaaahhhhh
Kızlar bir şeyi merak ediyorum son kontroldeki yumurta sayısı ile yumurta toplanınca elde edilen yumurta sayısı aynı mı oluyor? Boş çıkan yumurtaları sormuyorum Sormak istediğim kontrol sırasında saklanan yumoşlar oluyor mu acep ? :)
Kızlar bir şeyi merak ediyorum son kontroldeki yumurta sayısı ile yumurta toplanınca elde edilen yumurta sayısı aynı mı oluyor? Boş çıkan yumurtaları sormuyorum Sormak istediğim kontrol sırasında saklanan yumoşlar oluyor mu acep ? :)