Son kontroldeki yumoş sayısı ile yumurta toplama sonrası yumoş sayısı aynı mı?

huriye048

Üçüncü meleğimi bekliyorum
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2009
3.990
4.319
333
40
Kızlar meraba :) ilk tüp bebek denememde 2. kontrolümü de oldum 6 yumurtam var 1 tanesi 17 mm diğer 5 tanesi 11-14 mm arası değişiyor. Aslında o önde giden de diğerlerine yakın olsa daha iyiymiş öbürleri küçük diye dr biraz daha büyütelim artık en büyük olan 24 mm olabilir ama olsun dedi. 2 gün daha yumurta geliştirici iğne ve çatlatma önleyici iğne yapıcam. Perşembe sabah 9da kontrol var büyük ihtimal cumartesi toplarız yumurtaları dedi. Sonra da gelsin bebişler :) inş Allahım nasip eder de hayırlısıyla ikizim olur minişlerim olur :) Allahım isteyen herkese anneliği tatdırır yavrularına kavuşturur inşallaaaahhhhh

Kızlar bir şeyi merak ediyorum son kontroldeki yumurta sayısı ile yumurta toplanınca elde edilen yumurta sayısı aynı mı oluyor? Boş çıkan yumurtaları sormuyorum Sormak istediğim kontrol sırasında saklanan yumoşlar oluyor mu acep ? :)

İnş canım ya inş öyle olur. İnş kaliteli yumoş ve embriyolarımız olur

Kızlar bilgilendirmek için yazıyorum toplama öncesi 6 yumoş vardı ama işlemde 11 yumoş toplandı. Yani daha fazla yumoş çıktı ve burdan gördüğüm kadarıyla çoğu kişinin hep daha fazla çıkmış gerçekten.

bana her iki taraftan ort 10 ustu olur gibi demislerdi.26 tane toplandi.10 tanesi 5. ve 6.gune kadar gidip donduruldu.

Benim de 8er 9ar yumos sayilmisti 17 18 gibi toplam 24 tane toplandi evet sonuc olarak fazla yumos cikiyor genelde hayrlisi

Ay çok umutlandim bakalim benim de cuma ya da pazartesi toplayabiliriz dedi doktor hadi hayirlisi :rolleyes:

Merhaba kızlar benim 42 tane toplandı. 32 tanesi dollenmis bugün emriyo gelişimin 3 günü muhtemelen perşembe transfer olcak bana dua edin.ilk denemem negatif. Birde ohss olma ihtimalim var inşallah olmamisimdir.

Merhaba kızlar benim 42 tane toplandı. 32 tanesi dollenmis bugün emriyo gelişimin 3 günü muhtemelen perşembe transfer olcak bana dua edin.ilk denemem negatif. Birde ohss olma ihtimalim var inşallah olmamisimdir.
Ama yani moralini bozmada canim.42 yumrta toplanmis hemen transfer bana hic mantikli gelmedi ohss olman yuksek ihtimal ama insallh olmazsin benm 24 yumrtm vardi dr direk erteledi riske neden atilsinki Allah yardimcin olsn

Ama yani moralini bozmada canim.42 yumrta toplanmis hemen transfer bana hic mantikli gelmedi ohss olman yuksek ihtimal ama insallh olmazsin benm 24 yumrtm vardi dr direk erteledi riske neden atilsinki Allah yardimcin olsn
Pazartsi gttgmde çok az sıvı birikime gözüküyor dedi.persembe günü muayne edip ona göre yerleşme olacak dedi.ilk tup denememde de ohss oldum ama sonucu negatif alınca 3 gün sonra oldu.

Pazartsi gttgmde çok az sıvı birikime gözüküyor dedi.persembe günü muayne edip ona göre yerleşme olacak dedi.ilk tup denememde de ohss oldum ama sonucu negatif alınca 3 gün sonra oldu.
İste pozitifle yani gebelikle bide artiyo daha cok diye biliyorum da drlar daha iyi bilir insallh tutunur bebegin kucaginada alirsin hayrlisiyla

Canim senin utrasonda kaç görünüyordu toplamada kaç çikti yani arada fark var mi?

Tekrar merhaba kizlar, dün sabah opu işlemim yapildi. Son ulrasonda 10 tane çikan yumurtam 13 tane toplandi. 11 tanesini işleme almişlar çok umutluyum :KK37:

Back
X