son konu

politician

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014
941
64
53
35
İstanbul
Kızlar merhaba
İnşallah bu son konum olacak bugün..size son kez fikir soruyorum..lütfen bana yardımcı olun..
Ben 3 yıldır biriyle beraberim.Onun durumu bize göre kötü,sevgilimden cok benim mesleğim daha iyi daha doğrusu bölüm olarak..o beni cok istedi biz uzaktan ilişki yaşıyoruz..ben ondan önce cok üzüldüm önceki ilişkimde ve önyargılarım vardı cokca..
Sigara alkol falan istemeyen biriyim ama sevgilim sigara kullanıyor alkolü olmasa da olur olarak görüyor..
Ben okulumu uzattım cünkü takıntılarım ileri boyuttaydı..okula devam edemedim ve uzattım..bu süre içinde kafam hep sevgilimle mesguldü napıyo napacak eski sevgilisi su bu derken kendi hayatımı yasayamadım nerdeyse..
Sevgilimden hiçbi zaman paramı sevgimi saklamadım,ama onun durumu iyi olmadıgı için hep ben bi şeyler yapıyor gibi oldum...o daha cok manevi seyler yapmaya calıstı..
ben inanılmaz kıskanclık yapıyodun ve sevgilim hayatını normal yasayabilmek için yalan söyledi bana 1 2 kere..Buraya yanıma geldiğinde ders calısalım ders ders ders sürekli ders ki biz 2.5 aydır falan görüşemiyoduk kpssye hazırlanıyor o..
Bana ilgi göstermemesi falan artık canımı sıkıyor ve bence benden parasını da saklıyor..su anda arkadaslarıyla denize gittiler ben de cıldırdım..
Ve ben su an yanlıs bi şey yapmak istemiyorum ama ayrılmayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım?

Tatlım bu ayrılık senin hayatını toparlayacaksa,çok acı çekmeyeksen,daha doğru bir yolda ilerleyeceksen olumlu gibi görünüyor.Hele ki para saklamak falan ne bileyim bana biraz çıkarcılık gibi geldi.En doğru kararı kendin için sen verebilirsin.Yaşın da genç anladığım kadarıyla seni mutlu edebilecek bir insan mutlaka çıkar karşına

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayrılık sebebi olarak neyi önce tutalım ? Sigara ve alkol kullanıyor olmasını mı..
Yoksa sadece bir düşünceden ibaret olan ''para saklama'' olayını mı .. ?

Bence bu nedenlerin bir tanesi bile sizin ilişkinizde ki olumsuzlukları yansıtan şeyler değil..
Sorumsuzluk , vurdumduymazlık , başına buyrukluk ve çabalamamak ..
İşte bunlar sizin ilişkinizin bitmesine sebep olacak şeyler..

Ne kadar uzakta olsa da görüşmek için çabalaması gerekti..
Parası olmayabilir , ama erkek adam ne işe girse günlükte çalışsa yanına gelmek için iki günlük harçlığını çıkarabilecek bir güce sahipti.Yaptı mı yapmadı mı orasını bilemem..

Adam sizi takmıyor bu açıkça ortada..

Bence bitirin gitsin..

bence fakirse ayrıl yada calıskan biriyse kpss de iyi bir puan alırda iyi bir yerde calısırsa olabilir ama olmassa bence boswer hadi evlendiniz diyelim ilerde ask bitecek geçim sıkıntısı falan filan bunları şimdiden düşünerek adım atmalısın hayatını karartma sonra

Haklısınız bu senden önce daha rahat görüşebiliyorduk fakat bu sene kpss olayı cıktı..hem parası hem de kpss derdi bi de işi birazcık engel oldu bize o ise onu cok bunaltmamdan dolayı inatla yapmamaya basladı içimden gelmiyor sen bemi zorladıkca demeye basladı..
Mesela gelme parasını ben vermek istiyodum o ise dönüşü ve yanımdayken harcadıklarımızı ödüyordu falan ama ben her seyini kontrol etmeye basladım

Şimdi annenle konustuk cok ağladım cünkü...çocuk uzaktan sana nasıl istediğin ilgiyi göstersin kızım onu da biraz rahat bırak falan dedi bilmiyorum ben mi abartıyorum..
Para saklama olayı da su sevgilim parasını idareli kullanmaya alısmıs ben ise tam tersiyim..mesela param kalmadı diyor aonra kredi kartıyla test kitabı alıyor ben de ee paran yoktu nasıl aldın diyorum o da karttan aldım işte nakitim yok çünkü diyor..bunun gibi şeyler..

Off bubları düşünürken utanıyorum ama napacagımı bilemiyorum teşekkür ederim.

Adam denize gidiyo diye mi ayrilacaksin, para sakladigini hayal ettigin icin mi yoksa kpssye yogun calistigi icin mi

Ben anlamadım paraları o ödüyormuş zaten sen sadece gelişi veriyormuşsun ? Her şeyini kontrol etmeye başladım derken ne demek istiyorsun ? :26:

Adam denize gidiyo diye mi ayrilacaksin, para sakladigini hayal ettigin icin mi yoksa kpssye yogun calistigi icin mi

Benim içimdeki sevgi canavarı doymuyor..şimdi annem bile kızdı bana rahat bırak su cocugu diye...
Ben yanıma geldiğinde sahilde ders calısalım demiştim o da ben yatamamki çimlere demişti ve gitmemiştik şimdi denize gidiyor diye dellendim..
sadece 1 2 saatliğine gittiler bu arada...
sanırım okulum aklıma geldikçe ona patlıyorum inanın cok kötüyüm

Ben anlamadım paraları o ödüyormuş zaten sen sadece gelişi veriyormuşsun ? Her şeyini kontrol etmeye başladım derken ne demek istiyorsun ? :26:

Mesela mail hesabı bende kayıtlı internetten kitap alıyolar arkadaslarıyla hemen bana mail geliyor tabi ben de hemen arıyorum hani paran yoktı senin de cart curt bir sürü kavga cıkarıyorum..mesela en yakın arkadaslarımla bile konusurken kontrol ediyorum nasıl konusuyor napıyor falan diye..cok utanıyorum bunları yazmaya ama yapıyorum işte

Sinavi bekliyo galiba, kpssden sonra senden ayrilir bu

Sen cok bunaltmissin o da cok sogumus. Yani seni sevdigini vs sanmiyorum hareketlerine bakarak. Ama su an sinav oldugu icin ayrilikla ugrasmak istemiyodur gibi geldi
Doğru söylüyorsunuz aslında yüz kere söyledim ben ayrılmak istemiyorum senden senle evlenmek istiyorum diyor her defasında sadece bu konuları acma diyor..
Ama belki de gercekten sınavı bekliyodur...
Cok tesekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…