son konu

Cok saolun sabah sabah cok güzel moral oldu bana :) Bazen öyle bi an geliyor ki düşmanım gibi görüyorum onu..
Dün de öyle gördüm,denizde olunca beni sevmekten vazgececek gibi arkadaslarıyla zaman gecirince beni unutucak gibi geliyor...
Oysaki ben daha fazla gezerim o bi şey demez..
Dün bi de karı kız kesmeye gitceksiniz heralde falan dedim ya.. Zaten artık kötü bi sey söylememek için telefonu hemen kapatıyor ama geri arıyorum. Hırsımı alamıyorum
Teşekkürler tekrardan

Bence sorun sizde dgsmenz gerekiyor..diyelm ayrldnz yeni iliskinzde de aynisini yapicksnz..hatta ilerde cocugunuza harclik werdgnzde yine hesap sorucksnz naptin nerde yedin nie onu aldin vb.
Bu durumda birakn eşinizi cocuklariniz bile uzaklasir sizdn..untmayn ki herkes bi birey..nasil ki 4 aylik bi cocuga bile sewmediqi biseyi yediremiyorsak insanlara her istediklerimizi yaptiramayiz maalesef..
Ben evliym esimin 3bin tl maasi var hc bi maddi skntmz yok ben bile kendmi kpss ye adapte ettm kazandm kazandm gözüyle bakiyorm..cnkü kpss deniln şey ya gercktn bianda alip war ediyor sizi yada bianda alip yok..
Eger arkadasiniz ders calisirken onun moralini bozuyorsanz kendi kisisel daha dogrusu bencilce isteklerinz icin bu gercekten kul hakki böyle bi vebalin altina grmek cok ama cok tehlikeli..
Bir dgeride ewlendk eşim maaşini kuruşuna kadr aciklyodu şunu aldm şu kadar kaldi vb. para yetmedyse nerden bulcaz napcz falan diyodu..
Biqün aldm karsima bak ben ayda bi kere yemegi yetştiremesem yada yapamasam ne dersn?
-dişardan söylerz cnm nlck ddi
-peki ya 30 gün boynca yetstrmesem ddm
-bu yetistirememk dgl sorumsuzluktr ddi
Ayni fikirdeyiz ltfn maaşini 30 gün boyunca nasil idare edicegn fikrini bna anlatp her yaptgn masrafi bna yansitma bu senin sorumlulugun benimki ev islri vs. Ddm
Smdi aylik harclgmi birakr gerisine karismam elektrk su kira öder tel faturam fazla gelse bile muhbbti olmz..
Gelelm sadede..fazla sorumluluk altnda olmak insani mahvediyo bunaltiyo..ben anca ev ici sorumlulugu halledebiliyorm bide esimin dusunmesi gereknlerle ugrasirsam kafam kazan olur mtlu olamam..
Onun icin ltfn herkesn sorumlulugunu kendne özel birakn yksa bukadar yükün altnda hep siz ezilirsinz kendinize de bu firsati werin birakn napiyosa yapsn maasyla gercektn hesap sormayn aldgi bi kitap icin bile..

1500 kere okudum yazdıklarınızı,söylediklerinizi yapmak zorundayım..
Tesekkür ederim...

Rica ederim. Muhtemelen dediklerimi yapmayacaksın, ben de dinlemedim kimseyi. Bu kadar benziyorsak sen de dinlemezsin bence. Yaşayıp görmek en iyisi, daha güçlü oluyor insan

Cok teşekkürler cok güzel yazmışsınız..
Hele o verdiğiniz örnek cok hosuma gitti:)
ben cevremdeki herkesin sorumluluklarıyla ugrasırım ve bu da kafayı yememe neden oluyor...Dün annemle konustuk,o da sizin gibi şeyler söyledi kızım bu kadar sıkma dedi
Arkadaslarım ve hatta sevgilim de söyler saka yollu da olsa çocukların seni sevmicek onu da sıkacaksın çünkü diye..
Cok tesekkür ederim tekrardan

Rica ederim. Muhtemelen dediklerimi yapmayacaksın, ben de dinlemedim kimseyi. Bu kadar benziyorsak sen de dinlemezsin bence. Yaşayıp görmek en iyisi, daha güçlü oluyor insan

:) cevremdeki herkesi kontrol etmeye calıştıgım için sevgilimde de aynı seyi yaptıgımı görüyorum...Dün annem kızım beni bile itiyosun yanından her dediğime kızıyorsun dedi.
Tesekkür ederim..

Kızlar sevgilim arıyor ama acmıyorum..doğru mu yapıyorum su an bilmiyorum..
İnstagramdan arkadasını buldum bugün bi yere gitmişler yemek yemeye masada rakı var, o da içti mi bilmiyorum..
Sizce arada tek tük içmesi kötü bi şey mi?

Alkole bu kadr kariysan alkol almayan birini bul ozaman.
Ben hayatmda icmedim icmemde.
İlk tanistigm insanlara bunu sorar alkol alirsa birakirdm yani hassasim bana gore alkol olmamali bnim fikrim ama bazilarina gore dogal sayginduyarim..esime demstim asla icmedim hic isim olmaz zaten kokusi midemi bulandirior demisti.3 yillk gecmisim war icmedi.Yanindemem oki en basta ictigni biliosan kabul etcem degistrmek olmaz. beni az cok taniosn.sende kendi gecmisimo goruorum.Senin gbi kiskanctim bende dusum adamin 101 oynamasina bile izin wermezdm orda biriyle sohnet edecek diye.simdi yemn ederimko.cok rahatim.ha yine huyszm yine deliyim ama kiskanmiorum

Cevremdeki herkes içiyor...İçmeyen biriyle hiç karşılaşmadım acıkcası hatta ben içmiyorum diye bana yobaz muamelesi yapıyorlardı neyae sevgilime asık oldum fakat içki içen biriyle evlenmek istemiyorum demiştim o da irademi ozamana kadar toparlicam ve bırakcam diyodu sonra ben hemen bırak demeye basladım 1,5 sene falan içmemişti sonra kpss ayagına babasının kaybı üzerine tekrardan basladı...tek tük içiyor su an ama eski sevgilim cok içerdi ve ben şimdiki sevgilimde onu görüyorun içki içince o..

Adam denize gidiyo diye mi ayrilacaksin, para sakladigini hayal ettigin icin mi yoksa kpssye yogun calistigi icin mi

Bence para sakladığı için ayrılmalı. Nasılsa bölümü daha iyi ilerde sıkıntı olur.

Arkadaşım siz evli misiniz para saklıyor diye dert yanıyorsun. Kafasını dağıtmak için, canı çektiği için arkadaşlarıyla bi yere gidemeyecek mi? İzin kağıdı mı isteyecek sizden. Siz bölümüm daha iyi demişsiniz ama işler öyle yürümüyor o iş bulur siz bulamazsanız sizin bölümün daha iyi olmasının ne anlamı var.

Son yazdıklarınızda haklısınız bu sene o atandıgında ben hala okuyor olacagım evet..Bunu dusundukce kendimden daha da nefret ediyorum ve ona yüklenmek istiyorum..
İçki içmesine taklıyorum su an mesela,benim cevremde de herkes kullanıyor alkol yani ayrılsam ilerde yine içen biri çıkacak cıkmicak diye bi şey yok..
kafam allak bullak oldu..Ders calısıyorum,biraz unutuyorum ama işte..

Kızlar kimseyle konusamıyorum bu konuyu ve içimde büyüdükçe büyüyor lütfen canımı acıtacak da olsa bi şeyler yazın konusmaya ihtiyacım var..

Neden son konu? Önceki konularından birini hatırladığım için cevabı merak ettim. Umarım onunla bağlantılı değildir.

Neden son konu? Önceki konularından birini hatırladığım için cevabı merak ettim. Umarım onunla bağlantılı değildir.

Cünkü genelde dalga geciyorlar benle..ya da benim ne demek istediğimi anlamak istemeyip kendilerine göre cevap veriyolar zaten hassasım kafama takıyorum ama bi yandan da konusmaya cok ihtiyacım var..

tabi ki de ayrılmalısın, fedakarlık yapan bence kadın olmamalı erkekler bunu her daim çok güzel kullanıyolar.

Cünkü genelde dalga geciyorlar benle..ya da benim ne demek istediğimi anlamak istemeyip kendilerine göre cevap veriyolar zaten hassasım kafama takıyorum ama bi yandan da konusmaya cok ihtiyacım var..

Sen bakma dalga geçenlere falan. Konu açmak herkes gibi hakkın, istediğini de danışabilirsin. Ben de çok açarım konu. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…