- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
24 yaşında. Boşanmak istiyor ama kararsızabla kaç yaşında?
boşansın ne yapacak sürekli hırpalanmak istemiyorsa.
24 yaşında. Boşanmak istiyor ama kararsız
Ben 22 yaşındayım ama abla demeye alıştım ona küçüklükten:) Ben evli değilim nişan attim iyi de yaptımsen kaç yaşındasın 24 yaşındaki ablaysa?
evliyim deme :)
boşansın daha hayatının başında, ömür boyu dayak yiyerek yaşamaya gücü varsa bilemem.
Yok kalacakmis ama evi kapatmayı düşünüyorlar ondan bu husus olmuş.. Blöf yapmak değil aslında ama ciddi adım attığında pişman olursam diye korkuyor..Abla pek abla gibi değil. Neden tek kalamıyor? Yada neden eşinin gittiği yere gitmiyor?
Bağırmasını, itip kakmasını da blöf yapıp geri adım atarak engelleyemez. 1 kere resti çekip gitmesi lazım. Ne olacaksa olsun demeyi bilmesi gerekiyor.
Durum tam olarak bu.. ama öfke kontrolü de cok önemli değil mi ? Hic utanmiyor ofkelenince balkona çıkıp bagirmışlıği dahi varBen doğrudan ayrılsın demeyeceğim . Çünkü iyiyken melek dediğine göre adam demek ki öfkesini kontrol edemiyor . Bu bir sorun ve her insanda olabilir .
Eğer adam bunun bir sorun olduğunu düşünüyorsa terapi Alıp düzelsin .
Ayrıl demek kolay hiç tanımadığın insanlara karsı ama bazen de gerçekçi olmak gerekiyor .
Eşi yardım almayi kabul etmiyormus..boşansın demek ne kolay insanlara ya ...
evliliğini bitirmek istemiyorsa eşinin yardım alması şart..
bir daha hırpalarsa polisi alsın , o zaman nasıl yardım alıyor görür.Eşi yardım almayi kabul etmiyormus..
Yok üye değil o konuyu bende biraz hatırlıyorum benziyor ama tayin yeri farklı.Ablan buraya üye mi geçen bu tayinle ilgili konu açan üye vardı aklıma o geldi . Eşi Irak sınırına tayini çıkmıştı filan bu o mu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?