• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son kullanma tarihi geçti galiba bu evliliğin :(

İlahi adalet.:49: Hamdolsun kimsenin yaptığı yanına kar kalmıyor.

Bu arada kocan tabi geri döner. Çoluğun çocuğun rızkını çatlaksız göbeklilere yedirip sonra bir tarafını tuta tuta geri dönmek zorunda kalınca rahatlamıştır herhalde. Ama akıl fikir sahibi olabilmiş midir, orası meçhul bence.

Son düzenleme:
Dönmemelisiniz ona,burnu sürtseydi ayrıyken sürterdi zaten,kız ondan ayrılınca değil!! ..eşiniz de o para ve o akıl varken,para avcısı lolitatalar eksik olmaz hayatında,yolunuza bakın..

Son düzenleme:
Konuyu basindan sonuna kadar okudum neler hissettigini cok iyi anliyorum
Kocan olacak o adam sonuna kadar hak etmis birak daha beter olsun
Karisini ve cocuklarini catlaksiz bir kadin ugruna ezip gecen bir adamin burnunun daha cooook sürtmesi lazim
Bence cocuklarina harca enerjini kocani dusunmemeye calis
Sana yasattiklarindan sonra icinde ona karsi ne kadar sevgi kaldi bilenem ama senin guvenini sarsmis bir kere kopekler gibi pismanim dese kapinda yatsa bile sen onu affettikten aradan bir sure gectikten sonra pürüzsüz bir kadina gonul vermeyecegi ne malum
Akil ve mantiginin yerine uckurunun pesinden giden bir adamdan ne kadar koca ve baba olur sizce
Allah yardimcin olsun dogru yolu gostersin

kocanı affedecekmiş gibi yapıp, ne var ne yok üstüne geçirmeye çalış. sana güvenemiyorum. kendimi güvende hissetmem lazım falan de. sana ancak böyle inanabilirim falan...

sonra da ikinci tekmeyi sen bas.

nasıl mutlu oldum o adamın genç sevgilisinden yediği kazığa :46:

evde çocuklar ses gürültü, kadın çocuklarla ilgilenecek adamlar gezecek klasik aile tablosu pes etmeyin hanımlar giyinin kuşanın bırakın çocukları aneannelere babannelere bırakmayın eşleri yalnız başına.

Back
X