• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son kullanma tarihi geçti galiba bu evliliğin :(

onun karnında catlaklar yok senın gıbı vucudu puruzsuz her daim bakımlı esofmanla sortla degil ic camasırıyla evde geziniyo

yuh yani bu kadarına da pes!! allah böyle insanları bildiği gibi yapsın. ben sana bi şey diyim mi anladığım kadarıyla eşinin durumu fena değil o kız da bu yüzden kocana yapışmış kene gibi. kusura bakma da 20 yaşındaki kız 35 yaşındaki adama niye baksın? yani tamam 35 yaş büyük bi yaş değil ben de 28 yaşındayım da erkekler 30dan sonra 35ten sonra ne hale geliyor hepimiz görüyoruz. bu kızın derdi para.

ben sana tavsiye verecek durumda değilim ama ben olsam ne mi yapardım; ölürdüm de o adamı boşamazdım. sürüm sürüm süründürürdüm ikisini de. boşanmak için adamın donuna kadar isterdim, çocuklara nafaka bakıcı parası, ev araba, neye gücü yetiyorsa almaya çalışırdım. o karı zaten zoru gördü mü cehennem olup gider demişti dersiniz, baktı paracıklar gidiyor. çocuklar için de bilemiyorum sen bak demek korkutur mu onları, adamın durumu varsa bakıcı falan tutabilir. ayrıca da tüm şehre rezil ederdim ikisini. dimdik durup o adamla o kadının yaptıklarını bir bir anlatırdım hatta bu söylediklerini bile. hele ki esnafsa rezil rüsva olacaktır.

canım benim allah dasana sabır versin, güç kuvvet dayanma azmi versin. çocuklarının sana ihtiyacı var nolursun kendine iyi bak onlar için ayakta kal. ilahi adalete de inan. bu dünyada ya da öbür tarafta cezalarını bulacaklar.

madem adamın durumu başkalarına ev açacak kadar iyi sende sana sürekli çocuk bakımında yardımcı olacak birini tut. arada sırada çıkar kafanı dağıtır gezer tozarsın. kendine zaman ayırırsın. boşanma dilekçende bunuda özellikle belirtirsin nafak dışında ne koparabilirsen iste bencede ( tabi boşanacaksan)

adamdaki pişkinliğe ahlaksızlığa bak erkek bozuntusu

aslında araştırıp kızın ailesine söyleceksin sen okumaya gelmişsin kızın burda ....... lık yapıyo diye

Son düzenleme:
aynısı bizim akrabımızın basına geldi

kadın inat etti bosanmadı... evlenemesinler diye

ama naptıysa da kendine yaptı, kac yıl oldu kızı o zaman bebekti simdi okula basladı adam hala donmedi evine

kadıncagızda ince hastalıga yakalandı

aman diyim kendinden odun verme ne yaparsan kendine yaparsın o ahlaksızlara hiç bir şey olmuyor!

Allahlarından bulsunlar.....

aynısı bizim akrabımızın basına geldi

kadın inat etti bosanmadı... evlenemesinler diye

ama naptıysa da kendine yaptı, kac yıl oldu kızı o zaman bebekti simdi okula basladı adam hala donmedi evine

kadıncagızda ince hastalıga yakalandı

aman diyim kendinden odun verme ne yaparsan kendine yaparsın o ahlaksızlara hiç bir şey olmuyor!

Allahlarından bulsunlar.....

bencede boşanmamak çözüm değil gizli gizli ne haltlar yemiş eşi bilirken daha neler yapar kim bilir.
ama hata olarak gördüğü bu evliliğide hiç olmamış gibi tüm yükü kadının üzerine de atıpda gidemesin bence madii olarak değil manevi olarak sorumluluğunu yüklensin. çocuklar sende kalsın deyip sanki tek başına yapılmış yada babasının evinden getirmiş gibi davranmasın. çocukları alsın ama tüm tatillerde hatta onların özel günlerinde bile başına atsın nefes aldırmasın.
ayyy kk kızları bana çok kızacaklar ama bu kadın en fazla 30 yaşındadır hayatını çocuklara adayıp eve kapanarak neden hayatını geçirsin ki o orda zevkü sefa sürerken.

para icin cnm dogru dedin .duyduguma gore kızın aılesıde biliyo işin icindeler ve kabul ediyolar. hatta 1 kez buraya gelıp o evde kızlarıyla kalmıslar .durumları maddı olarak bozuk hos ahlakları da bozuk ya neyse... resmen parası var dıye 3 yavruya acımadan yamadılar kızlarını kocamın basına .bu benımkı gorun bakın, bosanırız bunu soyup donuna kdr elınden alır o aıle. esımın aılesıde anlatmaya calıstı kullanıldıgını ama kımseyı dınlemıyo bu adam buyulenmıs gıbı

kız yatılı ailesinden uzakta burda okuyomus il yurtta kalıyomus sonrasında esımın aılesı ve ben arastırdıkca ogrendıkkı serefsı kocam ev acmıs kıza altına araba cekmıs 2 yıldır ben evde 3 bebekle kafayı yerken o sevgılısının evıne gıdıyomu meger haftada 5 gun ask yuvasına bogazım dugum dugum 2 haftada 5 kılo verdim bısey yıyemiyorum ılaclarla zor ayakta duruyorum

Elin kızı üç çocuklu adamı napsın? Geçinmek için yoluyodur kocanızı

Aynısı bizim komşunun başına geldi.Kıza ev açtı,arabba,eşya v.s.... Bi de adam bulup kızı Ankara*ya memurluğa yerleştirdi. Sonra kız başkasını bulup evlendi

Adam kafayı yedi,intihar etti.Hala borç ödüyorlar. Kocanızın parası bitmeden boşanıp bazı malları üstünüze yapın.Kurtarın kendinizi

kızlar ben bu konuyu 1.5 yıl once acmıstım ben azmettım o kıloları 6 ayda verdım normale dondum ama 2 hafta once ogrendıgım gercekle dunya basıma yıkıldı megerse serefsız kocamın ilişkisi varmıs kendi 35 20 yaslarında bir kızla nasıl anladım bı erkek arkadasının adıyla kaydetmıs telefonuna kızın numarasını bı gun uyuyakaldı tabi tlfnu sessizde sadece ekran ısıgı yanıp sonuyo dikkatimi cekti actım acmamala dırek bı kız alo dedı ben ses etmedim alo askım konusamıyomusun musaıt degılmısın dedi ben de askın uyuyo karısına bana soyle ne soylıceksen dedım ses etmedi orda oldugunu bılıyorum kımsın sen konussana dedim bisey demedi tlfnu kapadı. hemen esımı uyandırdım dedım sevgılın aradı afalladı ne dıyosun sen ne sevgılısı dedi dedim fatih iste arkadasının adıyla kaydettıgın numaradan bı kız askım konusamıyomusun dedi dedim daha fazla inkar edemedi basını one egdı cıkıp gıttı ailesını aradım anlattım ogullarıyla konusmuslar ilişki 2 yıldır devam ediyomus ve ciddilermiş. sonra bıara esım ugradı eve esyalarını topladı gitti bana gereken nafakayı verip cocukları zor durumda bırakmıcanı onların benle yasamasını ıstedıgını kendıde bız bosanır bosanmaz o kızla evlencegını cok asık oldugunu ve vazgecemedıgını soyledı kız universite 2 de. ben 3 kucuk cocukla naparım şimdi onların hali ne olur

inanın okurkrn ağladım. çok üzüldüm.. ne denir bilemiyorum, bu durumda.. allah sana önce sabır va dayanma gücü versin. hele ki 3 tane yavrun var, allah onları sana bağışlasın.. onlar sana yoldaş, dert ortağı olup acını hafifletirler inşallah.. o pislik herifi ve onun gibi nankörleri allah bildiği gibi yapsın.. başkaşeyler dememk için zor tutuyorm kendimi.. o kız da eğer bile bile yaptıysa allahından bulsun.. yuva yıkanın yuvası mı olurmuş...:2:

ben bugün biraz ters tarafımdan kalktım galiba..
yorumlarım acımasızca oluyor gibi. sen bana takılma.
çocuklarına sıkı sıkı sarıl anladığım kadarıyla bundan sonra gücünü onlardan alabileceksin ancak. ama dediğim gibi mutlaka bir yardımcı tuttur kendine. ve eve kapanma kendin için bişeyler yap.
o adamdan ne alabiliyorsan al koy kapının önüne. eşinin ailesinede güvenme. evlenmeye kalksınlar bak nasıl değişip canım cicim olurlar. "aman oğlumuz mutlu olsun da" demeye başlarlar.allah yardımcın olsun arkadaşım.

Son düzenleme:
Ben de aynı olayı yaşadım ve boşanalı 2 ay oldu..2 çocuğum var,onların peşinde koşdururken kendimi bırakmışım,sevgili eski eşim de hemen kendine yeni bir genç sevgiili bulmuş..
Ortak yaşadığımızı evi ve yüklü bir nafaka,tazminat aldım..

Siz de alın,sakın gurur yapmayın.
O çatlaksız ,genç sevgiliye de tazminat davası açabilirsiniz,ben yapmadım ama yapın ya da en azından yapmayı düşündüğümüzü söyleyin,gözleri korksun biraz..
Bu günler çok zor biliyorum iyaşadım ama inanın geçiyor ..

Bir an bile pişman olmadım boşandığım için,aslanlar gibi ayakdayım ve yavrularımla mutluyum..

Şimdi geri dönmek için uğraşıyor eski eşim ama artık çok geç..

Boşanır boşanmaz genç sevgilisi terketmiş.:)

Ben de aynı olayı yaşadım ve boşanalı 2 ay oldu..2 çocuğum var,onların peşinde koşdururken kendimi bırakmışım,sevgili eski eşim de hemen kendine yeni bir genç sevgiili bulmuş..
Ortak yaşadığımızı evi ve yüklü bir nafaka,tazminat aldım..

Siz de alın,sakın gurur yapmayın.
O çatlaksız ,genç sevgiliye de tazminat davası açabilirsiniz,ben yapmadım ama yapın ya da en azından yapmayı düşündüğümüzü söyleyin,gözleri korksun biraz..
Bu günler çok zor biliyorum iyaşadım ama inanın geçiyor ..

Bir an bile pişman olmadım boşandığım için,aslanlar gibi ayakdayım ve yavrularımla mutluyum..

Şimdi geri dönmek için uğraşıyor eski eşim ama artık çok geç..

Boşanır boşanmaz genç sevgilisi terketmiş.:)

bosuna dememisler, tilkinin donup dolasacagi yer kurkcu dukkanidir diye..sakin taviz vermeyin.onlarinki para bitti, ask bitti olmus..guzel yapmissiniz.maddi olarak kendini garantiledin mi is biter zaten..

madem adamın durumu başkalarına ev açacak kadar iyi sende sana sürekli çocuk bakımında yardımcı olacak birini tut. arada sırada çıkar kafanı dağıtır gezer tozarsın. kendine zaman ayırırsın. boşanma dilekçende bunuda özellikle belirtirsin nafak dışında ne koparabilirsen iste bencede ( tabi boşanacaksan)

cok dogru soylediniz..kendinizi sakin salmayin, uzuntulere gem vurupda yiyip bitirmeyin kendinizi..cocuklariniz vede kendiniz icin cok guclu olmalisiniz.cocuklarada bakici tutturup kendinize hobiler(ebru vs. guzel sanatlar egitimi) yada isiniz mesleginiz varsa ona yonelin.butun gun ucuz cocukalardan insanda akil kalmaz, sesden yaramazlikdan.eve kapanmayin sakin, daha cok bunalima girersiniz..birgun gelir esiniz mutlaka size geri donmeye calisir o zamanda kapiyi siz gosterirsiniz ona.esinizin ailesinede guvenmeyin okadar.onlarin ogullari nede olsa sizde elkizisiniz.yeni gelinleri olacaklada iyi gecinmek isteyeceklerdir, nede olsa ogullari kolay vazgecemezler ondan..

Son düzenleme:
Canım o o.... ve pek nezih ailesi kocanı donuna kadar soymadan, sen davanı aç, hem de kocanın parasıyla en iyi boşanma avukatını tut, donuna kadar al.Kendini düşünmüyorsan çoluk çocuğunun rızkını düşün.Yoksa o kadın senin boşanmanı bile beklemeden kocanı dımdızlak ediverir ruhun duymaz.

Not: Kadına da dava açabilirsin, aynı şekilde tazminat alabilirsin.Ama önce avukatla konuş,kimsenin haberi olmasın, delillerini topla.

kızlar ben bu konuyu 1.5 yıl once acmıstım ben azmettım o kıloları 6 ayda verdım normale dondum ama 2 hafta once ogrendıgım gercekle dunya basıma yıkıldı megerse serefsız kocamın ilişkisi varmıs kendi 35 20 yaslarında bir kızla nasıl anladım bı erkek arkadasının adıyla kaydetmıs telefonuna kızın numarasını bı gun uyuyakaldı tabi tlfnu sessizde sadece ekran ısıgı yanıp sonuyo dikkatimi cekti actım acmamala dırek bı kız alo dedı ben ses etmedim alo askım konusamıyomusun musaıt degılmısın dedi ben de askın uyuyo karısına bana soyle ne soylıceksen dedım ses etmedi orda oldugunu bılıyorum kımsın sen konussana dedim bisey demedi tlfnu kapadı. hemen esımı uyandırdım dedım sevgılın aradı afalladı ne dıyosun sen ne sevgılısı dedi dedim fatih iste arkadasının adıyla kaydettıgın numaradan bı kız askım konusamıyomusun dedi dedim daha fazla inkar edemedi basını one egdı cıkıp gıttı ailesını aradım anlattım ogullarıyla konusmuslar ilişki 2 yıldır devam ediyomus ve ciddilermiş. sonra bıara esım ugradı eve esyalarını topladı gitti bana gereken nafakayı verip cocukları zor durumda bırakmıcanı onların benle yasamasını ıstedıgını kendıde bız bosanır bosanmaz o kızla evlencegını cok asık oldugunu ve vazgecemedıgını soyledı kız universite 2 de. ben 3 kucuk cocukla naparım şimdi onların hali ne olur

canım ya çok üzüldüm şok oldum resmen allah yardımcın olsun..o pisliğide ıslah etsin..aç davanı neyi var neyi yok al ...
allahım ne aç gözlü şu erkek milleti yarabbim ya..
yuva yıkanın yuvası olmaz canım sen çocuklarına sarıl allaha havale et gerisi gelir..

Okudukça sinirlerim tepeme çıktı.:95:

Şimdi forumda olmasak o senin beyni iki bacak arasına düşmüş kocana da, belli ki üniversite harçlığını çıkarmak için kendine "en iyi iş"i bulmuş ahlaksız kıza da,iyi yere dükkan açtıklarını zanneden o f...'nin ailesine de bir güzel söverdim ama neyse.

Sen niye öleceksin onu anlamadım?Asıl şimdi yaşamalısın, ölüp çocuklarını o ahlaksızların eline mi bırakıcaksın?Yoksa sessiz sedasız aralarından çekilip yuvan yıkan(eşini kaybetmene falan üzülmüyorum, gerçekte öyle olmasa da mutlu olduğunu sandığın bir yuvan vardı), çocuklarını babasız bırakan o iki ahlaksıza ödül mü vereceksin?

Adam planını programını yapmış, ohhh miss."Sen nafakanı al kenara çekil,çocukları da başıma sarma, ben evde donla dolaşan, çatlaksız göbekli, kendi soyunan, beni de bir güzel soyup yoluk kaza çevirmeye niyetli genç metresimle evleneyim":28:
Sen şimdi adamın sana biçtiği hayata kolayca razı olup onların mutluluklarını mı izleyeceksin(hoş onlar sittin sene iflah olmazlar)?

Hayır, bence razı olmayacaksın.Razı olmuş gibi görünüp alttan alttan delillerini toplayacaksın.O kocanın metresine ev açtığını ispatlayacaksın, gerekirse parayı(tercihen kocanın parasını) bastırıp hafiye bile takacaksın peşlerine.Şöyle tuttuğunu koparan bir avukat bulacaksın, dünyayı o ikisine de zindan edecek.Hem kadından ahlaksızlığı için, hem de kocandan seni aldattığı, çocuklarını babasız bıraktığı için çatır çatır,alabileceğin en yüklü tazminatı alacaksın,Kocanın sana söylediği iki kuruş nafaka da neymiş ki?

Kocanın parasının olmadığını,üstüne bir de bu işten zararlı çıkacağını anlayan o metrescik de arkasına bakmadan kaçacak, tabi adaletten ne kadar kaçabilirse.:27:

Lütfen lütfen, sana biçilen bu mutsuzluğa razı olma, o ahlaksızlarıın ceza almamalarına, kendi pis dünyalarında mutlu olduklarını sanmalarına göz yumma, çoluğunun çocuğunun rızkına acı ve onlarla her türlü yasal yoldan mücadele et.:113:

Son düzenleme:

inan bu gece yarısında dizlerimde salladığım kızımla, konunu okurken dayanamadım... hiç mi vicdan yok bu insanlar da.öbür dünya da zaten çekecek de dilerim allahtan bu dünyada da çeksinler... inan diyecek bir şeyim yok.. seninle kilonla yok çocuklarla hiç alakası yokbu işin sakın kendini suçlama.. pis ahlaksız beyni belden aşağı çalışan mahluklar ikisi de pisliklerinde boğulur inşaallah.. insana zorla ağzını bozduruyorlar.. canım sana da allahtan sabır direnme gücü diliyorum.. ne denir ki bu durumda? umarım arkadaşların dediği gibi parasını yersin de o aşüfte de bırakır onu boynuzlayarak hem de... aman allahım neler diyorum ben... ama sinirlerim çok bozuldu... senin için dua edeceğim... elimizden ne gelir ki... allah var, adaletini göstereceğine yüzde yüz inanıyorum, bu biraz rahatlatıyor insanı...

ömür boyu çatlaksız olacağı garantimiymiş beyinsiz eşinizin çok sewgili üniwersiteli sewgilisi????bu ne saçmalık yaa hangi kadın war ki 3 çocuk doğurupta çatlaksız manken gibi kalabilen???allah aşkına böyle absürt mantıkdışı gerekçelerle canınızı sıkmaya çalışan koca sandığınız yaratık için hiç kendiniizi üzüp harap etmeyin...öyle bi mantık yok yaa..iyi o zaman sizde ewlendiğinizdeki eşinizi isteyin aynı o zamanki gibi fit kalmasını öyle sadakat dolu olmasını isteyin olmuyorsa başka bir sewgili bulun..kısasa kısas yani...
bende arkadaşlarıma katılıyorum kesinlikle o rahatı wermeyin eşinizle sewgilinizin ellerine gerekiyorsa donuna kadar alın...hatta war ya aldığınız parayla çatlaklarınızı tedawi ettirip full bakım atıp çıkın kuş beyinlinin karşısına;gözünü seweyim kadının gücünün...biz istersek herşeyi başarabilirz...böyle bi adamı fık diye boğabilirim yemin ederim....

ben kilo aldım catlaklarım var selulıtım var 52 kiloydum evlendiğimde şimdi 70 kabus gıbi ama o da aynı değil saç sakal birbirine karışmıs mağara adamı su an ve 80 klodan 105 kiloya cıktı yani evlendiğim de kı ucgen vucutlu saçlarını diken fon saçlarna fon cekeceğim diye benden cok ayna karsınında duran sureklı gomlek gıyen(şimdi absurt tısortler giyiyo gomleklerı olmuyo ustune:))adam yok karsımda herkes değişir sen değiştinde eşin değişmedimi yani hiç mi değişmedi evlendiğindekının aynıısmı yani eğer hakikaten oyleyse hıc değişmediyse acilen dikkati kendi uerine cekenın bır yolunu bul derim

Okudukça sinirlerim tepeme çıktı.:95:

Şimdi forumda olmasak o senin beyni iki bacak arasına düşmüş kocana da, belli ki üniversite harçlığını çıkarmak için kendine "en iyi iş"i bulmuş ahlaksız kıza da,iyi yere dükkan açtıklarını zanneden o f...'nin ailesine de bir güzel söverdim ama neyse.

Sen niye öleceksin onu anlamadım?Asıl şimdi yaşamalısın, ölüp çocuklarını o ahlaksızların eline mi bırakıcaksın?Yoksa sessiz sedasız aralarından çekilip yuvan yıkan(eşini kaybetmene falan üzülmüyorum, gerçekte öyle olmasa da mutlu olduğunu sandığın bir yuvan vardı), çocuklarını babasız bırakan o iki ahlaksıza ödül mü vereceksin?

Adam planını programını yapmış, ohhh miss."Sen nafakanı al kenara çekil,çocukları da başıma sarma, ben evde donla dolaşan, çatlaksız göbekli, kendi soyunan, beni de bir güzel soyup yoluk kaza çevirmeye niyetli genç metresimle evleneyim":28:
Sen şimdi adamın sana biçtiği hayata kolayca razı olup onların mutluluklarını mı izleyeceksin(hoş onlar sittin sene iflah olmazlar)?

Hayır, bence razı olmayacaksın.Razı olmuş gibi görünüp alttan alttan delillerini toplayacaksın.O kocanın metresine ev açtığını ispatlayacaksın, gerekirse parayı(tercihen kocanın parasını) bastırıp hafiye bile takacaksın peşlerine.Şöyle tuttuğunu koparan bir avukat bulacaksın, dünyayı o ikisine de zindan edecek.Hem kadından ahlaksızlığı için, hem de kocandan seni aldattığı, çocuklarını babasız bıraktığı için çatır çatır,alabileceğin en yüklü tazminatı alacaksın,Kocanın sana söylediği iki kuruş nafaka da neymiş ki?

Kocanın parasının olmadığını,üstüne bir de bu işten zararlı çıkacağını anlayan o metrescik de arkasına bakmadan kaçacak, tabi adaletten ne kadar kaçabilirse.:27:

Lütfen lütfen, sana biçilen bu mutsuzluğa razı olma, o ahlaksızlarıın ceza almamalarına, kendi pis dünyalarında mutlu olduklarını sanmalarına göz yumma, çoluğunun çocuğunun rızkına acı ve onlarla her türlü yasal yoldan mücadele et.:113:

size aynen katılıyorum yaptıkları yanına kar kalmasın.

Back
X