• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son kullanma tarihi geçti galiba bu evliliğin :(

ben de arkadaslara katılıyorum. cocukların velayetini sana bırakıcam diye kandırın onu o da bu durumu nasılsa o gerızekalı o... ile paylasacak ve buyuk ihtimal bi kavgaya tutusacaklar. cocukların velayetini elbette vermeyın ama en azından bi süre onu korkutun. ayrıca lütfen ama lütfen o.... kıza da tazmınat davası acın. sakın gücüm yok,uğrasamam demeyin. hakkınızı arayın. onlara psikolojık baskı uygulayın. cunku bunu sımdı yapmazsanız ılerde pişman olabılırsınız. umarım en kısa zamanda toparlanır ve kendinize cok güzel bi hayat kurarsınız

cok uzuldum yazdıklarınıı okuyunca...bunca verılen emegın karsılıgı bu olmamalıydı dıye dusunuyorum
allah sorsun ne dıyelım...cocuklarını sakın ama sakın o adama bırakmayın ve alabılecegınız ne varsa alın
onlar sızın ve cocugunuzun hakkı 2 yıl kandırmıs sızı bunun cezası agır olmalı
elınızden gelenı ardınıza koymayın derım haketmıs koca musvettesı

Okudukça sinirlerim tepeme çıktı.:95:

Şimdi forumda olmasak o senin beyni iki bacak arasına düşmüş kocana da, belli ki üniversite harçlığını çıkarmak için kendine "en iyi iş"i bulmuş ahlaksız kıza da,iyi yere dükkan açtıklarını zanneden o f...'nin ailesine de bir güzel söverdim ama neyse.

Sen niye öleceksin onu anlamadım?Asıl şimdi yaşamalısın, ölüp çocuklarını o ahlaksızların eline mi bırakıcaksın?Yoksa sessiz sedasız aralarından çekilip yuvan yıkan(eşini kaybetmene falan üzülmüyorum, gerçekte öyle olmasa da mutlu olduğunu sandığın bir yuvan vardı), çocuklarını babasız bırakan o iki ahlaksıza ödül mü vereceksin?

Adam planını programını yapmış, ohhh miss."Sen nafakanı al kenara çekil,çocukları da başıma sarma, ben evde donla dolaşan, çatlaksız göbekli, kendi soyunan, beni de bir güzel soyup yoluk kaza çevirmeye niyetli genç metresimle evleneyim":28:
Sen şimdi adamın sana biçtiği hayata kolayca razı olup onların mutluluklarını mı izleyeceksin(hoş onlar sittin sene iflah olmazlar)?

Hayır, bence razı olmayacaksın.Razı olmuş gibi görünüp alttan alttan delillerini toplayacaksın.O kocanın metresine ev açtığını ispatlayacaksın, gerekirse parayı(tercihen kocanın parasını) bastırıp hafiye bile takacaksın peşlerine.Şöyle tuttuğunu koparan bir avukat bulacaksın, dünyayı o ikisine de zindan edecek.Hem kadından ahlaksızlığı için, hem de kocandan seni aldattığı, çocuklarını babasız bıraktığı için çatır çatır,alabileceğin en yüklü tazminatı alacaksın,Kocanın sana söylediği iki kuruş nafaka da neymiş ki?

Kocanın parasının olmadığını,üstüne bir de bu işten zararlı çıkacağını anlayan o metrescik de arkasına bakmadan kaçacak, tabi adaletten ne kadar kaçabilirse.:27:

Lütfen lütfen, sana biçilen bu mutsuzluğa razı olma, o ahlaksızlarıın ceza almamalarına, kendi pis dünyalarında mutlu olduklarını sanmalarına göz yumma, çoluğunun çocuğunun rızkına acı ve onlarla her türlü yasal yoldan mücadele et.:113:

cok dogru yazmissiniz konu sahibi arkadasim aynen bunlari yapmaniz gerek,aglamayi birakin ayaga kalkmanin zamani geldide gecti bile,böyle oturarak onlarin mululuguna mutluluk katmayin

bu üniversiteli kizin hicmi göbegi catlamicak,evlenince cocuklari olunca karini catlinca nolcak ? adam yine catlaksizmi aricak ? bu kiz kendi cocuklari olunca yaninda donlami gezcek ? ne kadar sinirlendim yaaa ne insanlar var

ALLAH cc yarına bırakır
ama yanına bırakmaz ......

hiç kimsenin hemde RABBİM yar ve yardımcın olsun
sakın ha çocuklarını bırakma tabi
emin ol RABBİM onların cezasını verir hemde öyle bi verirki...............

Okudukça sinirlerim tepeme çıktı.:95:

Şimdi forumda olmasak o senin beyni iki bacak arasına düşmüş kocana da, belli ki üniversite harçlığını çıkarmak için kendine "en iyi iş"i bulmuş ahlaksız kıza da,iyi yere dükkan açtıklarını zanneden o f...'nin ailesine de bir güzel söverdim ama neyse.

Sen niye öleceksin onu anlamadım?Asıl şimdi yaşamalısın, ölüp çocuklarını o ahlaksızların eline mi bırakıcaksın?Yoksa sessiz sedasız aralarından çekilip yuvan yıkan(eşini kaybetmene falan üzülmüyorum, gerçekte öyle olmasa da mutlu olduğunu sandığın bir yuvan vardı), çocuklarını babasız bırakan o iki ahlaksıza ödül mü vereceksin?

Adam planını programını yapmış, ohhh miss."Sen nafakanı al kenara çekil,çocukları da başıma sarma, ben evde donla dolaşan, çatlaksız göbekli, kendi soyunan, beni de bir güzel soyup yoluk kaza çevirmeye niyetli genç metresimle evleneyim":28:
Sen şimdi adamın sana biçtiği hayata kolayca razı olup onların mutluluklarını mı izleyeceksin(hoş onlar sittin sene iflah olmazlar)?

Hayır, bence razı olmayacaksın.Razı olmuş gibi görünüp alttan alttan delillerini toplayacaksın.O kocanın metresine ev açtığını ispatlayacaksın, gerekirse parayı(tercihen kocanın parasını) bastırıp hafiye bile takacaksın peşlerine.Şöyle tuttuğunu koparan bir avukat bulacaksın, dünyayı o ikisine de zindan edecek.Hem kadından ahlaksızlığı için, hem de kocandan seni aldattığı, çocuklarını babasız bıraktığı için çatır çatır,alabileceğin en yüklü tazminatı alacaksın,Kocanın sana söylediği iki kuruş nafaka da neymiş ki?

Kocanın parasının olmadığını,üstüne bir de bu işten zararlı çıkacağını anlayan o metrescik de arkasına bakmadan kaçacak, tabi adaletten ne kadar kaçabilirse.:27:

Lütfen lütfen, sana biçilen bu mutsuzluğa razı olma, o ahlaksızlarıın ceza almamalarına, kendi pis dünyalarında mutlu olduklarını sanmalarına göz yumma, çoluğunun çocuğunun rızkına acı ve onlarla her türlü yasal yoldan mücadele et.:113:

evet haklısın beter olsunlar ......

para icin cnm dogru dedin .duyduguma gore kızın aılesıde biliyo işin icindeler ve kabul ediyolar. hatta 1 kez buraya gelıp o evde kızlarıyla kalmıslar .durumları maddı olarak bozuk hos ahlakları da bozuk ya neyse... resmen parası var dıye 3 yavruya acımadan yamadılar kızlarını kocamın basına .bu benımkı gorun bakın, bosanırız bunu soyup donuna kdr elınden alır o aıle. esımın aılesıde anlatmaya calıstı kullanıldıgını ama kımseyı dınlemıyo bu adam buyulenmıs gıbı

Yazdım ama yine eklemek istedim; eşinize boşanma ve tazminat davası açınca o kadıncığıda ekleyin..
Kesinlikle eşinizle birlikte kadınında mahkemelerde sürünmesi şart.

O kadınla eşinizin birlikte olduğuna dair kanıtlarınız olsun elinizde mutlaka.

Allah'a havale olsunlar.Ölmek istiyorum sözünü acınızdan söylüyorsunuz..
Üç çocuk annesisiniz siz ve eminim ki en yakın zamanda çok güçlü bir şekilde devam edeceksiniz hayatınıza..

Allah sabır versin kardeşim..

noldu acaba ya :/ kadıncağız kendi derdiyle uğraşmaktan vakit bulamıyor muhakkak ama insan da merak etmeden duramıyor. Allah büyük inşallah hiç bir yapılan karşılıksız kalmayacak

uzun zaman sonra yeniden merhaba. merak eden arkadaslar simdi cok iyiyim ne oldugunu anlatacak olursam o kiz o asifte evi kendi ustune yaptirip sevgili kocamin kicina tekmeyi basmis bulunmakta simdi o evde yasiti sevgilisiyle yasiyor. gorun bakin uckuru derdine dusmus bir erkegi kullanarak bu yasta asla sahip olamayacagi bir eve sahip oldu tilki kiz ama hic acimiyorum benim akilsiz kocam haketti bunlari simdi kapimda kopek gibi ama ben kabul etmiyorum simdide. burnu surtsun hatasini iyice bi anlasin bakalim demi. kizlar rahat olun allah herseyin cezasini bu dunyada veriyo artk oteki tarafa kalmiyo bile..

uzun zaman sonra yeniden merhaba. merak eden arkadaslar simdi cok iyiyim ne oldugunu anlatacak olursam o kiz o asifte evi kendi ustune yaptirip sevgili kocamin kicina tekmeyi basmis bulunmakta simdi o evde yasiti sevgilisiyle yasiyor. gorun bakin uckuru derdine dusmus bir erkegi kullanarak bu yasta asla sahip olamayacagi bir eve sahip oldu tilki kiz ama hic acimiyorum benim akilsiz kocam haketti bunlari simdi kapimda kopek gibi ama ben kabul etmiyorum simdide. burnu surtsun hatasini iyice bi anlasin bakalim demi. kizlar rahat olun allah herseyin cezasini bu dunyada veriyo artk oteki tarafa kalmiyo bile..

:53::53::46::46::46:

ıyı olmuş valla

merhaba cnm ben az cok konuyu okudum kocanın ılgısızlıgınden bahsetmıssın ve galıba esın senı aldatmıs :(sen ona 3tane evlat vermıssın sacını supurge etmıssın onun ıcın uzulmussun bunun karsılıgında senı aldatmıs ve daıresını bıle o aldattıgı kadının ustune yapmıs allah ıslah etsın boylelerıne hıc uzulmuyorum evde gul gıbı karın durrurken gıt elın o...la 3tane evladının hakkını ye ıc sonra tekmeyı yıyınce gelsın senın yanına affetme sakın cnm dahda pısman olsun cok sınırlendım suan cumlelerı bıle toparlayamıyorum sınırden

cnm okudum sımdı konunun tamamını o kocanın allah belasını versın evde gul gıbı karısı varken elın o...buldugu bı karnında catlak olmayısımı evde ıc camasırıylamı gezmesı sapıklıgın danıskası afedersın ama 3cocuktan sonra ınsanın vucudu purussuz olamıyo malesefkı allah ıslah etsın kart zamparayı

konunun hepsini okumasamda bazı yorumları okudum ama inan içime oturdu üzüldüm resmen bi adama 3 çocuk veriyosun ama o senin karnındaki çatlaklardan ve ahlak yoksunu sevgilisinin evde iç çamaşırları ile nasıl dolaştğından bahsetmiş ama cezasını da bulmuş sanırım hayat böyle kimsenin yaptığı yanına kalmıyor

:) Purusuz gobegiyle kocanizin aldigi evde keyfine bakiyor demek ki.....esiniz dahada beter olsun sizde keyfini cikartin...konunuzu okumustum icim acimisti...
kimsenin yüzü cildi göbeği ömür oyu aynı kalmıyor ama arkadaşın eşi nedense bunu idrak edememiş yazık!!!!!bence de beter olsun

Son düzenleme:
Sakin kabul edeyim deme, adam seni sevmedigini baskasina asik oldugunu soylemis sanmam ki akillansin. Bu kiz buna tkmeyi basti fakat simdi sana geri donmek istiyor cunku aci cekiyor. Geri kabul etsen artik seni sevmedigi icin yarin birgun baska bir kiz bulacak. Bu olaylar hep tekrarlanacak. Kizin niyeti birseyler koparmakmis zaten salakligina doymasin kocan ohhh evinide almis... Sende tekmeyi bas nafakani herseyi al ortada dimdizlak kalsin bence.

Son düzenleme:
Moralinizi bozmak istemem ama bizimde çevremizde bir öğretmen bayan vardı.Eşi de doktor.Kadıncağız ikiz doğum yaptı.Haliyle zamanını hep çocuklarla ilgilenmekle geçirir oldu.Ama bu arada adam ne yaptı.Gitmiş eşinden daha genç ve çok güzel bir doktor bayanla arkadaşlığa başlamış.Bayan doktor da 6 ay evli kalmış boşanmış eşinden,çocuğu yokmuş.Bunlar bir iki senedir beraberlermiş.Öğretmen bayan bunları daha yeni bu sene öğrendi ve boşandılar.Üstelik de bu dedğim çift çok mutlu parmakla gösterilen,herkesin imrendiği bir çiftti.Yaklaşık 8 senelik de evliydiler.Onun için dikkatli olun derim.Erkek milletine hiç güven yok malesef.Çok rahat merhametsiz ve vefasız olabiliyorlar.

miss bayıldım cevabına..

gerçekten zor bir durummus.. cok üzüldüm gercekten ama düşününce üzülmesi gereken o..

senin gibi evine bağlı eşine değer veren,onu 3 cocuk babası yapan, eşinin ailesine saygıda kusur etmeyen bir kadına sırf güzel diye baska bir kadını tercih etti.. kusura bakma canım ama o adamda pek akıl yokmus ki akılsızlığını da anlamıs ama emin ol kimse kendine yakısmayan bir seyi yapmaz ki bunu kendine yakıstırıp yapmıssa yine yapar yeterki onu kandıracak biri cıksın.. ne kadar utanmazmıski gelip senden af dileyebiliyor hala..

dilerim senin ve cocukların için her sey cok güzel olur...

Back
X