• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

son noktadayım

prensesim10

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
165
2
0
Balıkesir
arkadaşlar merhaba ağlayarak yazıyorum yanlış bişe yazarsam şimdiden özürdiliyorum
benim bebeğim olmuyor
daha 7 bucuk yalık evliyim çok erken acele etme diyceksiniz ama inanın dayanamıyorum artık
herkesin tek tek hamilelik haberini almak bitiryo beni
öyle kıskanç bi insan değilimdir
ümitsiz hiç değilim
ama bu bebek meselesi beni çok üzüyor
prolaktin sorunum vardı tedavi oldum hala olmuyor bebeğimiz
eşime karşı kendimi eksikli hissediyorum
tüm arkadaşlarının eşleri hamile
bugun yine öğrendik birininkini
dayanamıyorum artık tutamıyorum kendimi atmak istiyorum biyerleden çok bunladım

eşim işteydi telefonda konuştuk mesela bugun
arkadaşının eşi bana mesaj atmıştı hamileyim diye eşime söyledim
moralimde bozuktu
3 saat oldu hala aramadı iyimisin diye
benim yüümden oda baba olamıyor ve sanırım artık banada kızgın

3 senelık evlıyım 1,5 sene bız korunduk korunmayı bıraktıktan 7 ay sonra hamıle kalabıldım
bence doktora gorunmuşsen bı sıkıntıda yoksa daha fazla kafana takma cunku strestende olamıyor

eşini sıkmış olabilirmisin bu takıntınla, 7 ay evet erken ama istiyosun madem inşallah tez zamanda olur belki eşinde bi sorun vardır

herşeyin hayırlısı ama hiç doktora gittiniz mi. doktorlar her nekadar 1 sene bekleyin diyorsada belki bir takım tetkikler yaparlar,ne bilkeyim prolaktin hormonunu dengeleyici bir ilaç filan verirler

3 senelık evlıyım 1,5 sene bız korunduk korunmayı bıraktıktan 7 ay sonra hamıle kalabıldım
bence doktora gorunmuşsen bı sıkıntıda yoksa daha fazla kafana takma cunku strestende olamıyor
takmayayım diyorum ama olmuyor işte takıyorum mutlaka aklımdan hiç çıkmyor
çevremiz hamielerle dolu bitek ben kaldım

Bunu saplantı haline getirirseniz ve rahat olarak ilişkide yaşayamazsanız bu tetikler...

Lütfen yapmayın bunu ne kendinize ne eşinize.

Sıkıntı ve stres de çok önemli faktör bilirsiniz.:31:

7 ay erken değil mi dertlenmek için .ne bileyim insanlar yııllarca uğraşıyor olmuyor onlar ne yapsın . bilmiyorum bence büyütme seninde olur .

7.5 yil evli olsan anlardim ama 7.5 ay daha cok erken bence. Once evliliginin oturmasini bekle. Baskalarinin hayatina gore yonlendirme hayatini.

Son düzenleme:
bu sterste olacağı varsada olmaz
kendini kasma rahat bırak
rabbim kimbilir ne zaman nasip edecek
bizde 2 yıldır korunmuyoruz hiç bir sorun yok 2 ay önce hamile kaldım herşey o kadar güzeldiki
inanamamıştım hayal gibi geliyordu maalesef boş gebelikmiş
illa hamile kalayım diye strese sokmma kendini hayırlısını sağlıklı sıhhatlisini iste

7.5 yil evli olsan anlardim ama 7.5 ay daha cok erken bence. Once evliliginin oturmasini bekle. Baskalarinin hayatina gore yonlendirme hayatini.
haklsınız zaten evlenmeden önce bebek düşünmüyordum
ne zaman doktora gittik prolaktin var dedi ozamandan beri deli gibi istiyorum
dediğim gibi ben böyle biri değildim hayatımda hiç ümitsiz olmadım
hiç bir zaman başkalarının istediğini yapmadım
kimin ne dediğini düşünmedim
ama bebek bilmiyorum çok farklı
eşim çok çok fazla istiyor zaten ben üzülmeyeyim diyede hastalığım çıktığından beri belli etmiyor bu beni daha çok üzüyor
ama bugun beni aramaması daha çok sinirlendirdi
normalde sürekli arardı ki sesin kötü dediği halde aramıyor
​

arkadaşların da dediği gibi stres de etkiliyordur muhtemelen sen isyan etme dua et hayırlısını iste Rabbim bir gün verir ama hayırsız verir ille de olsun dersen

bu sterste olacağı varsada olmaz
kendini kasma rahat bırak
rabbim kimbilir ne zaman nasip edecek
bizde 2 yıldır korunmuyoruz hiç bir sorun yok 2 ay önce hamile kaldım herşey o kadar güzeldiki
inanamamıştım hayal gibi geliyordu maalesef boş gebelikmiş
illa hamile kalayım diye strese sokmma kendini hayırlısını sağlıklı sıhhatlisini iste
hep öyle dua ediyorum zaten
ama tüm arkadaşlarımız hamile olmayan yok
kiminle bi araya gelsek bi yerlere gitsek ortamda hep tekim
iyice stres oldum artık durum böyle olunca

bende 9 aylık evliyim eşim 10 senedir hayatımda yaşımda 27 bi dolu arkadaşım ya hamile ya doğurdu,bende istiyorum özeniyorum ama ne biliyim bunun bide maddi yönü var herşeyi ayarladınız mı yoksa sadece bizimde olsun isteği mi, bilmiyorum ki benmi çok detaycıyım

Allah aşkına 7 aylık evli olup ne çabuk son noktaya geldiniz.
Her şey güzel, sorunsuz bir evliliğiniz var.
Kendinizi niye bu kadar sıkıyorsunuz.
Bu mutlu günlerinizin tadını çıkarın.
7 yıl bekleyen bebek sahibi olamayanlar ne yapsın.
7 ay nedir yahu..Allah en yakın zamanda size de nasip etsin inşallah..
Ama kendinize dert arıyorsunuz gibime geldi kusura bakmayın:ssz:
Sabır sabır sabır..atmak istiyorum kendimi ne yaa 7 ayda..
:50:

bende 9 aylık evliyim eşim 10 senedir hayatımda yaşımda 27 bi dolu arkadaşım ya hamile ya doğurdu,bende istiyorum özeniyorum ama ne biliyim bunun bide maddi yönü var herşeyi ayarladınız mı yoksa sadece bizimde olsun isteği mi, bilmiyorum ki benmi çok detaycıyım

çok şükür bi sıkıntımız yok maddi yönden.benimde eşim 6 senedir hayatımda eşim 30 yaşında
belkide o çok istiyo diye böyle oldum bilemiyorum

Back
X