• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

son noktadayım

Daha yeni evlisiniz zaten, herhangi bir sorunda yokmuş. Bu kadar üzmeyin kendinizi.
Hiçbir sorunu olmadığı halde senelerce sadece takıntı yaptıkları için çocuk sahibi olamayanlar var.
Siz biraz akışına bırakın bu kadar takmayın kafanıza.
İnşallah rabbim size de bir bebek nasip eder.

inşallah olur canım ne diyelim, normal yoldan olmazsada bunun tedavisi var aşılaması var artık herşey mümkün nerdeyse, kendine bu kadar yüklenme

Allah aşkına 7 aylık evli olup ne çabuk son noktaya geldiniz.
Her şey güzel, sorunsuz bir evliliğiniz var.
Kendinizi niye bu kadar sıkıyorsunuz.
Bu mutlu günlerinizin tadını çıkarın.
7 yıl bekleyen bebek sahibi olamayanlar ne yapsın.
7 ay nedir yahu..Allah en yakın zamanda size de nasip etsin inşallah..
Ama kendinize dert arıyorsunuz gibime geldi kusura bakmayın:ssz:
Sabır sabır sabır..atmak istiyorum kendimi ne yaa 7 ayda..
:50:
bugun böyle oldum kedime söz vermiştim pozitif olucam diye bugun tutamadım kendimi gözyaşlarımı
ama kendime gelmemi sağladınız sağolun
şimdi olmaması değilde ya ömrümüz boyunca hiç olmaz korkusuda çok fazla var bende

bugun böyle oldum kedime söz vermiştim pozitif olucam diye bugun tutamadım kendimi gözyaşlarımı
ama kendime gelmemi sağladınız sağolun
şimdi olmaması değilde ya ömrümüz boyunca hiç olmaz korkusuda çok fazla var bende

cinselliği etlileyen faktörleri biliyorsunuz değil mi?

sinir stres sıkıntı kuruntu vs. sağlıklı yumurta ve sperm gerekli.

eğer ki siz bu şekilde ve özellikle korku ile sürdürürseniz hem kendinizi hem eşinizi içten içe çürütürsünüz.

biraz tadını çıkarın herşeyin.

insanların 13 yıl çocuğu olmuyor.:ssz::ssz: düşünün ..kimisi hasta oluyor bebeğin olmaz diyorlar hamile kalıyor.Allah'tan ümit kesilmez. O "ol "derse olur.:16:

haklsınız zaten evlenmeden önce bebek düşünmüyordum
ne zaman doktora gittik prolaktin var dedi ozamandan beri deli gibi istiyorum
dediğim gibi ben böyle biri değildim hayatımda hiç ümitsiz olmadım
hiç bir zaman başkalarının istediğini yapmadım
kimin ne dediğini düşünmedim
ama bebek bilmiyorum çok farklı
eşim çok çok fazla istiyor zaten ben üzülmeyeyim diyede hastalığım çıktığından beri belli etmiyor bu beni daha çok üzüyor
ama bugun beni aramaması daha çok sinirlendirdi
normalde sürekli arardı ki sesin kötü dediği halde aramıyor
​

3 yıl tedavi düşük kürtaj ne varsa yaşadım hiç kendimi bi yerlerden atmayı düşünmedim..
prolaktin yüksekliği hastalık değildir..eşinin karşısında hastayım ona çocuk veremiyorum diye ezilme...
ayrıca prolaktini tetikleyen en büyük etken stres üzüntüdür..
benle birlikte evlenenlerin bazıları 2.ye hamile.çok şükür Allah nasip etti..
ama şu hamile kaldı bende yok diyerek ancak kendine zarar verirsin..
prlk.için dostinex kullanıyosun büyük ihtimal..düştüğü aylarda yumurta takibi yaptır Dr.unda..
daha çok yeni evliliğin Allah nasip eder inş..üzülme

7.5 ayda bu kadar sıkıntıya değer mi ?
Yaşlarınız çok mu büyük acaba merak ettim ?
Benim yengem 2 tane düşük yaptı assın öldürsün ozaman kendini. Abim intihar etsin.
Çok yanlış yapıyorsunuz .
Hem olmuyorsa ne olacak çocuğu olmayan milyonlarlarca kadın var.
Benimde prolaktinim yüksek benim de olmayacak belki de .
Bende deli gibi çocuk isterim , sevgilimden ayrılıyordum bu ihtimal yüzünden. Bu hakkı elinden nasıl alırım dedim.
Bana dediği Allah nasip etmiyorsa vardır bir hayır ne yapalım olmuyorsa olmaz.
Her işte bir hayır vardır , hayırlı olanı dileyin.
7.5 ayda bu kadar harap olmuşsanız vay halinize.
Güçlü olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
3 yıl tedavi düşük kürtaj ne varsa yaşadım hiç kendimi bi yerlerden atmayı düşünmedim..
prolaktin yüksekliği hastalık değildir..eşinin karşısında hastayım ona çocuk veremiyorum diye ezilme...
ayrıca prolaktini tetikleyen en büyük etken stres üzüntüdür..
benle birlikte evlenenlerin bazıları 2.ye hamile.çok şükür Allah nasip etti..
ama şu hamile kaldı bende yok diyerek ancak kendine zarar verirsin..
prlk.için dostinex kullanıyosun büyük ihtimal..düştüğü aylarda yumurta takibi yaptır Dr.unda..
daha çok yeni evliliğin Allah nasip eder inş..üzülme
teşekkğr ediyorum sayenizde topladım biraz kendimi
bu ay yumurta takibine başlayacağız adetimden sonra

7.5 ayda bu kadar sıkıntıya değer mi ?
Yaşlarınız çok mu büyük acaba merak ettim ?
Benim yengem 2 tane düşük yaptı assın öldürsün ozaman kendini. Abim intihar etsin.
Çok yanlış yapıyorsunuz .
Hem olmuyorsa ne olacak çocuğu olmayan milyonlarlarca kadın var.
Benimde prolaktinim yüksek benim de olmayacak belki de .
Bende deli gibi çocuk isterim , sevgilimden ayrılıyordum bu ihtimal yüzünden. Bu hakkı elinden nasıl alırım dedim.
Bana dediği Allah nasip etmiyorsa vardır bir hayır ne yapalım olmuyorsa olmaz.
Her işte bir hayır vardır , hayırlı olanı dileyin.
7.5 ayda bu kadar harap olmuşsanız vay halinize.
Güçlü olun.
bu prolaktinden beri sanki hiç çocuğum olmayacakmış gibi geliyor bu kadar harap etmem ondan
belki onların çocukları okula başlayacak benim hala olmayacak hep bu düşünceler var kafamda

arkadaşlar merhaba ağlayarak yazıyorum yanlış bişe yazarsam şimdiden özürdiliyorum
benim bebeğim olmuyor
daha 7 bucuk yalık evliyim çok erken acele etme diyceksiniz ama inanın dayanamıyorum artık
herkesin tek tek hamilelik haberini almak bitiryo beni
öyle kıskanç bi insan değilimdir
ümitsiz hiç değilim
ama bu bebek meselesi beni çok üzüyor
prolaktin sorunum vardı tedavi oldum hala olmuyor bebeğimiz
eşime karşı kendimi eksikli hissediyorum
tüm arkadaşlarının eşleri hamile
bugun yine öğrendik birininkini
dayanamıyorum artık tutamıyorum kendimi atmak istiyorum biyerleden çok bunladım

son zamanlarda okudugum en kötü konu diyebilirim.hayatta insanlar en çok kimlerden çekiyorlar biliyor musunuz: çocuklarından.o yuzden neden hayırlısı demiyorsunuz, demeye şükretmeye kendinizi zorlamıyorsunuz.bu kadar hırs yapmak hiç iyiye delalet değil bilesiniz.

arkadaşlar merhaba ağlayarak yazıyorum yanlış bişe yazarsam şimdiden özürdiliyorum
benim bebeğim olmuyor
daha 7 bucuk yalık evliyim çok erken acele etme diyceksiniz ama inanın dayanamıyorum artık
ümitsiz hiç değilim

kendini şimdiden böyle bırakırsan işin zor,allaha güven inşallah anne olmayı nasip eder sanada.hem niye eşine karşı ezik hissediyorsunki senin elinde olan birşey değil ki.
inşallah en kısa zamanda istediğine kavuşursun ama birde yıllarca çocuğu olmayanları düşün canım.11 yıl dile kolay:43::43:

Acilen bi'uğraş bul kendine ve şu psikolojiden kurtul.
Bizler hep kendimize yapıyoruz çevremizdekiler evlenir yaşımız daha genç olmasına rağmen evde kaldık diye bunalımdan bunalıma koşarız. Evleniriz millet erkenden pat pat doğurur bu sefer de ay benim neden olmuyo deriz. Sanırım dışarıya değil de biraz olsun kendi hayatımıza odaklanmalıyız.

7 ay gerçekten çok çok erken. Birazcık eşinle başbaşa olmanın tadını çıkarın sonrasında Allah'ın izniyle bi'melek katılır aranıza.
Ama unutma ki sen böyle stres yaptıkça olacağı varsa da erteliyorsun.
Bizim komşu genç evlenmiş 30 yaşlarında 11 yıllık falan evliydi ve çocuğum olmuyor diye üzülüyodu yaşından çok seneye bakıyodu hep. Herkes konuştu yaşın erken olur olur diye diye okadar tedaviden sonra olmayan çocuk "aman olmazsa napayım" dediği an doğal yolla oldu:31:

Oyüzden 7 ayda bu kadar streslenmen senin bünyene çok zarar. Biraz uzaklaşın bu düşünceden stresi bırak "çocuk yapalım" mantığıyla bile birliktelik olunca olmuyo.
Allah sana da isteyen herkese de tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inş güzel haberlerini de yazarsın buraya:16:

benim bebeğim olmuyor
ümitsiz hiç değilim

İnanın takmayın desekte takıcaksınız...Ama hayırlısını isteyin..1 senelik evliyim biri kürtaj biri düşük..Ne büyük acı dmi :( Psikolojm çokmüş durumda artık..Diyorumki benmde bi kaç ay geç olsaydı ama sağlıklı olsaydı..Bende sonra evlenen kuzenim olsunarkadşlarım olsun hamile..Ama sonra isyan etmiyorum diyorumki Allahım hayırlısını versin..Bide hamile olup ilk bana haber verenler var..Çok üzülüyorum aslında çok..

daha yeni evlisin takma bu kadar, sen takıntılı olduğun için eşin sana kızıyor gibi geliyor bence. Kızma hakkı mı var? hayır. Kendini eksik hissetmen gerekli mi? hayır. Eşin seninle bunun için mi evlendi? Bunun cevabı da hayırsa dert etme. Kısmetinde varsa olur.:40:

son zamanlarda okudugum en kötü konu diyebilirim.hayatta insanlar en çok kimlerden çekiyorlar biliyor musunuz: çocuklarından.o yuzden neden hayırlısı demiyorsunuz, demeye şükretmeye kendinizi zorlamıyorsunuz.bu kadar hırs yapmak hiç iyiye delalet değil bilesiniz.

bi çocuğu olan bide olmayan pişman demişler abla :1:

Ah arkadaşım ne desem seni rahatlatsam bilemedim.
Seni çok iyi anlıyorum inanki..
Hamile kaldım dünyalar benim oldu ve 5.ayımda bebeğim öldü..
Kelimeler kifayetsiz acısı sabit evlat acısının..
Bende acele ediyordum bebek için ama rabbim verdi ama geri aldı.
Sakın yanlış anlaşılmasın isyan değil sitem bile etmiyorum.
3 ay oldu kaybedeli tam bu ay korunmayı bırakıcaktık başka sorunlar çıktı tedavi olucam bi rahatsızlığım var ertelemek zorunda kaldık..
Tekrar olurmu, olursa bebeğim yaşarmı, doğarmı, ömrü uzun sağlıklı olurmu ,hayırlı olurmu diye bi dolu soru aklıma geliyor ve geldiği anda savuşturuyorum. Afedersiniz ben bi tarafımı yırtsamda olcakla ölceğe çare yok.. Ben kendimi rabbime teslim ettim bana herşeyin hayırlısını ver Allahım dedim köşeme çekildim..
Demekki zamanı değil hala ne diyim.. Üstelik 29 yaşımdayım benden 1.5 sene sonra evlenen arkadaşım bile hamile hatta 2 ay önce evlenen arkadaşım bile hamile hatta karşı masamda oturuyor ama onun hamileliğiyle oyalanıyorum. İsimler bakıyoruz, ciciler bakıyoruz ne alsak diye yemeklerine dikkat ettiriyorum ne bileyim hoşumada gidiyor. Başkalarının hamileliğiyle kendini üzme.. Eşimin yengesiyle aynı anda hamile kalmıştık ikimizinde oğlu olacaktı ama benimki öldü..ben şimdi içimden geldi diye ona beşiğini ben alıcam dedim çünkü heves ediyorum birilerine bişey almak yapmak hoşuma gidiyor saçma gelicek ama oğlumun hediyesi diyorum. birine sadaka bile versem oğlum veriyor diye düşünüyorum..

Hayatta herzaman beterin beteri vardır bol bol dua et eşinle güzel vakit geçir gez dolaş süslen püslen kafanı dağıt..

Eşim diyorki senle hayatımız kadayıf gibi ama çocuğumuz olursa kaymaklı kadayıf olur üzmeyelim kendimizi hayat zaten zor dahada zorlaştırmayalım diyor ve bende katılıyorum eşime..

Sende öyle düşün canım benim..

canim anneminde ilk bebegi 8 ay sonar olmus yani abim oda 2 yasina 3 gun kala cennete melek olmus gitmis annem ve babam uzuntuden 6 yil cocuklari olmamis gitmedikleri dr denemedikleri bitki kalmamis birgun baska bir dr onermis arkadasi annemle babam gidip butun kontroller olmus tek sebebi stress ve annemin diliyle annelige hazirim demesiymis dr oyle demis once beynini dinlerdir sonar vucudunu sonra gor bak bebegin olacak ve tam 6 yil sonra ablam arkadan ben ve sonrasi hatta annem hep espiri yapardi olmadi korktum olmayacak diye oldu bidaha kalacam korkusu bu nedir arkadas kadinin derdi hic bitmiyor olur olur merak etme gec olsun hayirli saglikli evlatlar olsun

Ah arkadaşım ne desem seni rahatlatsam bilemedim.
Seni çok iyi anlıyorum inanki..
Hamile kaldım dünyalar benim oldu ve 5.ayımda bebeğim öldü..
Kelimeler kifayetsiz acısı sabit evlat acısının..
Bende acele ediyordum bebek için ama rabbim verdi ama geri aldı.
Sakın yanlış anlaşılmasın isyan değil sitem bile etmiyorum.
3 ay oldu kaybedeli tam bu ay korunmayı bırakıcaktık başka sorunlar çıktı tedavi olucam bi rahatsızlığım var ertelemek zorunda kaldık..
Tekrar olurmu, olursa bebeğim yaşarmı, doğarmı, ömrü uzun sağlıklı olurmu ,hayırlı olurmu diye bi dolu soru aklıma geliyor ve geldiği anda savuşturuyorum. Afedersiniz ben bi tarafımı yırtsamda olcakla ölceğe çare yok.. Ben kendimi rabbime teslim ettim bana herşeyin hayırlısını ver Allahım dedim köşeme çekildim..
Demekki zamanı değil hala ne diyim.. Üstelik 29 yaşımdayım benden 1.5 sene sonra evlenen arkadaşım bile hamile hatta 2 ay önce evlenen arkadaşım bile hamile hatta karşı masamda oturuyor ama onun hamileliğiyle oyalanıyorum. İsimler bakıyoruz, ciciler bakıyoruz ne alsak diye yemeklerine dikkat ettiriyorum ne bileyim hoşumada gidiyor. Başkalarının hamileliğiyle kendini üzme.. Eşimin yengesiyle aynı anda hamile kalmıştık ikimizinde oğlu olacaktı ama benimki öldü..ben şimdi içimden geldi diye ona beşiğini ben alıcam dedim çünkü heves ediyorum birilerine bişey almak yapmak hoşuma gidiyor saçma gelicek ama oğlumun hediyesi diyorum. birine sadaka bile versem oğlum veriyor diye düşünüyorum..

Hayatta herzaman beterin beteri vardır bol bol dua et eşinle güzel vakit geçir gez dolaş süslen püslen kafanı dağıt..

Eşim diyorki senle hayatımız kadayıf gibi ama çocuğumuz olursa kaymaklı kadayıf olur üzmeyelim kendimizi hayat zaten zor dahada zorlaştırmayalım diyor ve bende katılıyorum eşime..

Sende öyle düşün canım benim..
sonunda beni anlayan biri çıktı.aynı sorular benimde kafamda.acaba hayırsız olcakta ondanmı olmuyo diyorum.sonra düşünyorum ya ömür boyu olmazsa yalnız yaşlanırsak diyorum.aynen bizimde şu an tek eksiğimiz bi bebek.
bende arkadaşlarım için heveslenyorum ama an geliyo eşim baba olamıyo diye içimden birşeyler koparıyorlar.o hamilelik haberini aldığım arkadaşım geçen bizdelerdi daha bebek düşünyoruz dedi inan her duamda kendimle birlikte onada dua ettim.çok şükür oldu onun.kıskanıyorum asla Allah hayırlı evlatlar versin ama özenyorum belkide bilemiyorum.
Allah sanada hayırlı sağlıklı evlatlar versin canım inan hep dua edicem sanada

Back
X