Hayatta her seyin oldugu gibi ozellikle cocuğun hayırlısını istemek lazım. Kolay degil dünyaya bir canlı getiriyorsunuz hamur gibi siz sekillendiriyorsunuz. Allah isteyen herkese versin ama hayırlısı ise.
Ben evlenir evlenmez cok istedim cocuğum olsun. O kadar da simarigimki ; yaz cocugu olacak ben oyle istiyorum zaten ben hemen hamile kalırım , doğururum falan. Neyime güveniyorsam? 3 at sonra hamile kaldım Nisan sonunda dogum tamam diyorum tam istedigim zaman. Öğrendikten 10 gun sonra kaybettim bebeğimi.
Olur dedim, ilk gebelik aksilikte. Sonra yine ya cocugu olacak ya elimi cabuk tuttum. Yine hamile kaldım. Tamam dedim tam benim burcumdan istedigin gibi. Bu sefer kalp atışını da duyduk. Sadece biraz daha fazla kaldı meleğim. Sonra yine aynı hüsran. Kürtaj.
Üzülüyorum ama yine güçlüyum. Ama hamileliğe cesaretim yok. 6 aylık evlilikte iki düşük iki kürtaj. Esinle ciddi sorunlar. Senin psikolojin iyi degil. 1 sene ara verecem dedim. Bu arada Dr lara gidiyorum hic sorun yok.
Tam planladığım gibi 1 sene sonra yine hamilelik. İstedigim anda hamile kalıyorum. Ama sonu? Yine Ağustos doğumlu olacak yine istedigim gibi. Ama sonuc? Aynı. 3. Kayıp 3. Düşük. Ben de kendimi atsaydım bi yerlerden.
Bıraktım artık. Neyse o süreçte tedavi ameliyatlar falan. Ama hamilelik istemiyorum. Bir süre sonra annelik duygusu depresti. Hemen hamile kalıyorum ya hadi dedik. Bu sefer tık yok. 6-7 ay oldu hamile kalamıyorum Dr a gidiyorum her ay nolur aşılama
tup bebek bi seyler yapın. Hayır diye. Beyinde ne varsa aşağı yansır kendini rahat bırak olacak.
İnanmiyorum. Kocamla ozel hayatımda bitme noktasında . Adam artık gorev olarak görüyor benim psikolojim altüst. Aldığım hamilelik haberleri üzüyor.
Ve ben de kocama artık boşanalım bile demeye başladım . Kızdı bana. Bana sadece rahat ol , bu ısı sadece gorev olarak görme dedi.
O ara islerim cok yoğunlaştı. Alsam 10 dan önce eve gelemiyorum. Cok yogun geçiyor. Artık cocuk aklımda bile degil . Yumurtlama zamanı falan bile tutmuyorum
Sonra sat imda bi gariplik hissettim. Hadi bi test yapayım nasıl olsa yine yoktur dedim. Bu arada her ay yapıyordum mutlaka:) çift çizgi:) aylardır istedigim ama bir o kdr da korktuğum son.
Sonra... Hep yaz cocugu isteyen ve illa benim burcumdan olsun diyen ben; Kasım da doğacak cocuğa hamile kaldım. Hic beklendiğim anda meleğim sürprizle geldi . Yine cok kotu bi hamilelik geçirdim ama kızımı kucağıma aldım şükürler olsun. Ama bir kış cocugu
Cok acı da olsa sunu anladım; hayat senin planlarıyla gitmiyor Rabbim isterse veriyor.
Ha bu arada delice istedigim cok sevdigim kızımın hayatı ne kadr değiştirdiğini, esler arasında ne kadar degisiklik yarattığını gordum. Erkeğin tabi kendi fikri ben de evlenir evlenmez istemiştim ama su donem benim icin en guzel zamanmış. Evliliğimin ilk aylarında bu durumu kaldiramzmisim.