Başta güveniniz sarsılmasa bunu önemsemezdiniz belki. Değmezmiş duruma bakılırsa. Adam geri dönmemiş bile. Yaşadığınız güzel günler size kalsın. Önünüze bakın. Güvenmediğiniz bir adamla yola çıkmayın kesinlikle.
Aynen baştan belli etmiş , şimdi düzelmeyen evlenince öldürsen düzelmez ..
Geri dönmek isteyecektir , sende buraya yazdıklarını oku , pişman olma
Yani okuyun bakın buradaki konulara .. inanın değişmiyorlar , hatta daha üzerine katanlar oluyor ...Galiba nasil baslarsa oyle gidiyor.. bir kez bozulunca duzelmiyor.
Öncesinde ne yaşadınız anlamadım ama bir kaç saat ulaşamadınız diye ilişkiniz mi bitiyor?
Ne yaptığını düşünüyorsunuz?
Oncesinde henuz adi konmus bir iliskimiz yoktu sadece hoslanma vardi flortlesme tarzinda konusuyorduk. Tesadufen instagram mesajlarini gordum cinsel icerikli konusmalar yapmis ve tek biri degil 5-6 kisiye ayni anda yazdigi seyleri gordum.. sonrasinda hepsini sildi engelledi sacma donemdeydim artik sen varsin vs dedi sifresine kadar verdi. ama guvenim geri gelmedi bu olanlardan sonra.
Fazla detaycısın sanırım. Oyun konusunda da, bu konuda da seni haksız buldum. Belki açıklama yapmaktan yorulmuştur o yüzden aramamıştır diye düşündüm.
E madem aşamadınız ilişkiye neden başladınız, neden devam ettiniz?
Adamın su an bir şey yapıp yapmamasının önemi Yok zaten. Ayrılın siz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?