• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

son noktaya geldik

Msscat

Cheers.
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2018
167
188
23
Severek. Ama sevgiden cok guven onemliymis. Iliskimizin en basinda bi seyleri yakaladigim sevgilime verdigi sozler,yalvarmalar sonrasi sans vermistim. Ama uzerinden aylar gecmesine ragmen atamadim bunu uzerimden.. bi kez sarsilmistim cunku. Denedim.. cok sevdim. cok guzel zamanlar gecirdik ama aklimi surekli kurcalayan dusunceler agir basti. Az oncede arkadasiyla disarda oldugunu soyledi.. bastan yol yapti resmen internetim bitti mekanin wifisine baglandim ama kopuyo bazen ulasamazsan merak etme filan. sonra cidden ulasamadim. merak edip aradim,mesgule verdi. mesaj atti arkadasiyla bi sey konusuyomus.. sonra yazarmis. acip bi 'suan bi sey konusuyoruz canim, merak etme haber veririm demek bu kadar zor muydu ? zormus onun icin. guvenden bahsediyosun geri kazanmak istiyorum diyosun ama ufacik bi seye bile tenezzulun yok dedim. simdi olmasa ilerde daha cok sorun yasayacaktim diye dusundum. bitirdim. ve buna ragmen aramaya bile gerek duymadi.. bastan bi seyler ters gidince duzelmiyormus bunu anladim. icimi dokecek kimsem yok buraya yazmak istedim,okuyanlara tesekkurler.

Başta güveniniz sarsılmasa bunu önemsemezdiniz belki. Değmezmiş duruma bakılırsa. Adam geri dönmemiş bile. Yaşadığınız güzel günler size kalsın. Önünüze bakın. Güvenmediğiniz bir adamla yola çıkmayın kesinlikle.

Başta güveniniz sarsılmasa bunu önemsemezdiniz belki. Değmezmiş duruma bakılırsa. Adam geri dönmemiş bile. Yaşadığınız güzel günler size kalsın. Önünüze bakın. Güvenmediğiniz bir adamla yola çıkmayın kesinlikle.

Evet bir kez insanin icine ates dusunce en ufak seyden huylanir oluyorsunuz.. Boyle oldugunu bildigi halde bi alo demeye dege gormedi. Saatlerce konussun istememistim oysa cok mu zor acsa ben seni sonra ariycam dese kapatsa yine yeterdi.. uzgunum ama daha cok uzulecektim biliyorum. tesekkur ederim yorumunuz icin.

Ya sanirim ben asiri öküzüm. Hic anlamiyorum bu muhabbetlerden. O an yazsa nolur yazmasa nolur haber verse nolur vermese nolur yani. Guven sarsilacak kadar, son noktaya geldik ah vah diyecek kadar ne var simdi burada? Tek anlamayan benim sanirim

Öncesinde ne yaşadınız anlamadım ama bir kaç saat ulaşamadınız diye ilişkiniz mi bitiyor?
Ne yaptığını düşünüyorsunuz?

Kocan değil bişey değil, anlaşamıyor san, guvenmiyorsan bas tekneyi önüne bak.

Fazla detaycısın sanırım. Oyun konusunda da, bu konuda da seni haksız buldum. Belki açıklama yapmaktan yorulmuştur o yüzden aramamıştır diye düşündüm.

Öncesinde ne yaşadınız anlamadım ama bir kaç saat ulaşamadınız diye ilişkiniz mi bitiyor?
Ne yaptığını düşünüyorsunuz?

Oncesinde henuz adi konmus bir iliskimiz yoktu sadece hoslanma vardi flortlesme tarzinda konusuyorduk. Tesadufen instagram mesajlarini gordum cinsel icerikli konusmalar yapmis ve tek biri degil 5-6 kisiye ayni anda yazdigi seyleri gordum.. sonrasinda hepsini sildi engelledi sacma donemdeydim artik sen varsin vs dedi sifresine kadar verdi. ama guvenim geri gelmedi bu olanlardan sonra.

Oncesinde henuz adi konmus bir iliskimiz yoktu sadece hoslanma vardi flortlesme tarzinda konusuyorduk. Tesadufen instagram mesajlarini gordum cinsel icerikli konusmalar yapmis ve tek biri degil 5-6 kisiye ayni anda yazdigi seyleri gordum.. sonrasinda hepsini sildi engelledi sacma donemdeydim artik sen varsin vs dedi sifresine kadar verdi. ama guvenim geri gelmedi bu olanlardan sonra.

E madem aşamadınız ilişkiye neden başladınız, neden devam ettiniz?
Adamın su an bir şey yapıp yapmamasının önemi Yok zaten. Ayrılın siz.

Fazla detaycısın sanırım. Oyun konusunda da, bu konuda da seni haksız buldum. Belki açıklama yapmaktan yorulmuştur o yüzden aramamıştır diye düşündüm.

Biraz fazla sorgulayan biriyim.. bir de en bastan yanlisini gordugum icin iyice hassaslastim. guvenim olmadigi icin hem onu hem kendimi yipratmaya basladim bu yuzden bitmesinin daha iyi olacagini dusundum

E madem aşamadınız ilişkiye neden başladınız, neden devam ettiniz?
Adamın su an bir şey yapıp yapmamasının önemi Yok zaten. Ayrılın siz.

Henuz adi konmus bir seyimiz olmadigi icin sanirim biraz tolerans gosterdim. Zamanla bunu asabilirim aramizdaki bag guclendikce dedim ama olmadi bir taraftan beni hep sorgulamaya iten his devam etti. Dediginiz gibi artik bir sey yapmiyor bile olsa ayrilmak mantikli geldi cunku sorguladikca hem onu hem kendimi yipratiyorum

Back
X