- 8 Temmuz 2018
- 167
- 188
- 23
Severek. Ama sevgiden cok guven onemliymis. Iliskimizin en basinda bi seyleri yakaladigim sevgilime verdigi sozler,yalvarmalar sonrasi sans vermistim. Ama uzerinden aylar gecmesine ragmen atamadim bunu uzerimden.. bi kez sarsilmistim cunku. Denedim.. cok sevdim. cok guzel zamanlar gecirdik ama aklimi surekli kurcalayan dusunceler agir basti. Az oncede arkadasiyla disarda oldugunu soyledi.. bastan yol yapti resmen internetim bitti mekanin wifisine baglandim ama kopuyo bazen ulasamazsan merak etme filan. sonra cidden ulasamadim. merak edip aradim,mesgule verdi. mesaj atti arkadasiyla bi sey konusuyomus.. sonra yazarmis. acip bi 'suan bi sey konusuyoruz canim, merak etme haber veririm demek bu kadar zor muydu ? zormus onun icin. guvenden bahsediyosun geri kazanmak istiyorum diyosun ama ufacik bi seye bile tenezzulun yok dedim. simdi olmasa ilerde daha cok sorun yasayacaktim diye dusundum. bitirdim. ve buna ragmen aramaya bile gerek duymadi.. bastan bi seyler ters gidince duzelmiyormus bunu anladim. icimi dokecek kimsem yok buraya yazmak istedim,okuyanlara tesekkurler.