• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son noktayı koydum

Çok büyük bir hata yapıyorsun arkadasım..
Sen eger sevdigin adamın hislerinden emin olsaydın nisanlanı bırakıcaktın..
Ona güvendigin an nisanlını felan gözün görmezdi..

Çok büyük bir hata yapıyorsun arkadasım..
Sen eger sevdigin adamın hislerinden emin olsaydın nisanlanı bırakıcaktın..
Ona güvendigin an nisanlını felan gözün görmezdi..

öyle korkak biriyim ki dediğiniz gibi olsaydı da bırakıp sevdiğim insana gidemezdim
üzerimde ki psikolojik baskı beni yedi bitirdi

Mutlu musun?
Kalbin onun yanında nasıl atıyor?
Seni öptüğünde, sana dokundugunde ne hissediyosun?

evet yüzümü güldürüyor
canım sıkkın olduğunda o yanımda olsun istiyorum bana iyi geliyor
ama en ufak bir hatasına tahhammül edemiyorum diğer taraftanda bana neler etti dediğim adamı unutamıyorum

Son düzenleme:
evet yüzümü güldürüyor
canım sıkkın olduğunda o yanımda olsun istiyorum bana iyi geliyor
ama en ufak bir hatasına tahhammül edemiyorum diğer taraftanda bana neler etti dediğim adamı unutamıyorum

Arkadasım simdi diger adamı gecsene.. :)
Nisanlın sana dokununca ne hissediyosun?
İğreniyor musun tiksiniyor musun?
Yoksa ona tamamen teslim olabilir misin?

İlle birini tercih etmek zorunda mısın? Bence hayır. Sevdiğin insanla beraber olamıyorsun çünkü anlaşamıyorsunuz, tamam, anlaşılır bir şey, haklısın. İyi de sevmediğin biriyle olmanın mantıklı bir nedeni var mı? Hata yapıyorsun. Ayrıca o adama da yazık ve büyük haksızlık. Onun da sevilmeye hakkı var. Sonunda her şeyi anlattım, kurtuldum diyorsun ama aslında bir şeyler anlatman gereken kişi, sevdiğin adam değil, hayatında olan adam.

Son düzenleme:
Konu içeriği nedeniyle "Aşk acısı çekenler" başlığına taşındı.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

evlilik kolay bişey değil ki. evlendiğin adamla bir ömrü beraber, pes etmeden geçirebilecek misin ? aynı yastığa baş koyabilecek misin ? ve daha birçok soru var. insan sevdiği insana zor katlanıyo bazen sen sevmediğin bi adamla bir ömür kötü günde iyi günde bir olabilecek misin ? hakkında hayırlısı...

genel de sorulan sevdiğin mi seni seven mi?
sorusunun cevabını vermişsin..mantıklı davraNmışsın..ama o seni seven adama Haksızlık diye düşünüyorum..ama belki seni mutlu edip bigün kendine aşık etmeyi bAşarabilir..
neyse hakkında hayırlısı olsun..

umarım doğru bi karardır pişmanlık duymassın mutlu olursun mutluluklar ....

tamam sana acı verenle birlikte olma
ama tutup da sevmediğin insanla da nişanlanma yani
ortası yok mu bu işin yavrum?

Back
X