arkadasım kusura bakmada sevmediğin adamla silah zoruylamı nişanlandın madem sevmiyodun nişanda neyin nesi
tabiki hayır
ama o insana umut verdim, ailesine, aileme umut verdim şimdi hepsini nasıl ortada bırakayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadasım kusura bakmada sevmediğin adamla silah zoruylamı nişanlandın madem sevmiyodun nişanda neyin nesi
çok yanlış yaptı çok ağlattı beni çok üzdü ama hala neden vazgeçemiyorum bilemiyorum
dedim ya ona artık bitti benden sana yar olmaz diye içim nasıl yanıyor anlatamam
belki sadece takıntıdır ona duyduğun his hayatında başkası olduğu için o sana imkansız geliyodur o yüzden vazgeçemiyosundur bilemiyorum ama üzüldüm açıkcası sen hayırlısı neyse onu dile üzme kendini artık...
tabiki hayır
ama o insana umut verdim, ailesine, aileme umut verdim şimdi hepsini nasıl ortada bırakayım
bence polyannacılıgı bırak gercekçi ol baskalarının mutlulugu için yasama önce kendi mutlulugun umut verdin diye illa evlenecek haln yok farzet ki anlasamadın ve ayrıldın ...ve evlendıkten sonrada sevemezsen hayatın cekılmez olur
birini tercih etmek zorunda değildin,ikisinindende vazgeç bence:97:
Hep bu sekilde degil midir... biz severiz ama sevilmeyiz. seviliriz ama sevmeyiz.Neden mi?Genellikle kendimize aci cektirmeyi severiz,imkansiza ulasinca basimiz tavana degecek sanariz...oysa kacan kovalaniyor mu be bacimmmm
seviyorum ama ona güvenemiyorum
ailemde istemiyor
karma karışık bir haldeyim
düğüm düğüm... çözülmüyorum
keşke vazgeçebilsem ama olmaz
her şey dört dörtlük görünüyor
neden,niçin,niye... diye beni mahvederler
sen aslında bi kızın yapması gereken şeyi yapmışsın ne kadar sevsende aileni ezip geçmemişsin ne bilim bende bu duyguyu uyandırdın bide ne kadar sevsende mantıgını kullanmışsın çok yanlış yaptı demişsin bence bu kararından pişman olmazsın yani inşallah diyelim..şöyle düşün nişanlandıgın sevmediğin adamı reddettin sevdiğin adamı seçtin ailenin istemediği adamı.onla evlendin kaçtın vs..ve bu kişi sana zamanında bi çok yanlış yapan kişi kendin söylüyosun..arkanda gözü yaşlı onca insanı bırakmış olucaktın.ama şimdi mantıklı bi karar verip seni üzen adamı bıraktın hangisinde pişman olma olasılıgın yüksek sence? bi arkadas once kendi mutlulugunu düşün demiş dogru tabiki düşünceksin ama başkaları mutsuz olurken annen arkandan aglarken babanın yuregı sızlarken sen rahat uyuyabilirmiydin??
Bu adamlayken onu özlersiniz o adamlayken de bu adami özlersiniz.Ne istediginizi iyi bileceksiniz.Gecmise sunger cekmeyi beceremezseniz 3 insaninda hayati yanacak. Yasanmis 2 olay>1.si kadin mahallesindeki cocukluk askini cok seviyor bi sekilde de cikmayi ayarliyor ama adamin bunla evlenmeye niyeti yok.Yakisikli,hor davranan,capkin,bickin birisi..Universiteden sonra bunu eli yuzu duzgun bir avukat istiyor kalbinde o adam varken mantik evliligi yapiyor ve avukatla evleniyor.Evine ben ziyarete gittim.Adam bir dedigini iki etmiyor,sefkatli,saygili,gorgulu ama bu adamin olmadigi zaman diliminde bana acildi ve dediki...Onu unutamiyorum onu istiyorum onu sayikliyorum tv'DEona benzeyen bir artist var onu seyrederken hep onu dusluyorum v.s...bu adamla evli ama kalbi ona ait degil ikinci olay ise
Mutlu olmak için senin sevdiğin değil seni seveni seçeceksin derler...ama gönül gider hep imkansızı seçer..kim acı çektirdiyse..kim ağlattıysa onu sever..bu aşk böyle mantıksız bişey işte..sana tavsiyem ilerde "keşke" dememen için bir kez daha düşün!
tabi ki uyuyamam ailem olmadan yapamam
onu seçersem herkesi karşıma alacaktım ve onun beni her yönüyle çepeçevre sarıp sarmalayacağından, gerektiğinde eşim, gerektiğinde anam babam olacağından emin değilim o yüzden seve seve vazgeçmek zorundayım.
bu şekilde devam etmem herkese haksızlık olacaktı bende bir şeçim yaptım ama yine de korkuyorum
çevre için kendini feda ediyorsun ama şimdi en büyük yanlışı yaptın işte!!!