- Konu Sahibi neyazsamki
Ben onu hiç hatırlamıyorum ya , ama 5+2 kese gördük 6+2 de benim bebekte vardır kalp atışında normal karından ultrasonda.Siz yolk sac i kaçıncı haftada gördünüz acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben onu hiç hatırlamıyorum ya , ama 5+2 kese gördük 6+2 de benim bebekte vardır kalp atışında normal karından ultrasonda.Siz yolk sac i kaçıncı haftada gördünüz acaba
Betamı bilmiyorum kan bakılmamıstı ama kesem 9 mmdi bende de yolksac görülmedi sizim kese kaç mm cıktıEvet gittim kese boyu yeri şekli gayet güzel ama yolk sac gözükmedi benimde 5+5de sizin gittignde beta hcgnz kaçtı
O anki stresten sormayı unuttum Çarşamba 8.4mm di ama ekranı gösterdi bariz bir büyüme vardı kaç mm bilmiyorumBetamı bilmiyorum kan bakılmamıstı ama kesem 9 mmdi bende de yolksac görülmedi sizim kese kaç mm cıktı
Off umarom ikimizde güzel haberler alırız bende dün gittim 5+3 kesem 9.6 mm olmus ama hala yolksac yoktu domtor daha erken endişeye gerek yok dedi ama bilmiyorumO anki stresten sormayı unuttum Çarşamba 8.4mm di ama ekranı gösterdi bariz bir büyüme vardı kaç mm bilmiyorum
İnşallah Ne güzel doktorunuz olumlu konuşmuş benim ki hiç olumlu değildi negatifi daha çok dillendirdi boş gebelik olabilir dediOff umarom ikimizde güzel haberler alırız bende dün gittim 5+3 kesem 9.6 mm olmus ama hala yolksac yoktu domtor daha erken endişeye gerek yok dedi ama bilmiyorum
Benim bundan önceki boş gebelikti o yüzden cok korkuyorum tekrar aynısı olacak diyeİnşallah Ne güzel doktorunuz olumlu konuşmuş benim ki hiç olumlu değildi negatifi daha çok dillendirdi boş gebelik olabilir dedi![]()
İnşallah olmaz benim 4senenin sonunda ilk gebeliğim aşılama tedavisi tuttu ama bende şuan boş gebelikten korkuyorumBenim bundan önceki boş gebelikti o yüzden cok korkuyorum tekrar aynısı olacak diye
İnsallah dolar kesemizin ici ben pazartesi tekrar gidicem senin hic usg foton var mı atar mısınİnşallah olmaz benim 4senenin sonunda ilk gebeliğim aşılama tedavisi tuttu ama bende şuan boş gebelikten korkuyorum
İnşallah bu carsmaba gününün ultrason kağıdı bu gününkini almayı unuttum ama buna göre bariz büyümüştüİnsallah dolar kesemizin ici ben pazartesi tekrar gidicem senin hic usg foton var mı atar mısın
Benimkimde dün böyleydiİnşallah bu carsmaba gününün ultrason kağıdı bu gününkini almayı unuttum ama buna göre bariz büyümüştü
Şekli için bişey dediler miBenimkimde dün böyleydi
Yok niye kiŞekli için bişey dediler mi