son regli kan değerim 2.00 çıktı !!!

PembePanter

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2007
1.565
16
116
41
Muğla
6 mart son regli kan değerim 2.00 çıktı !!! kızlar ortalama reglime sekiz gün var sizce bu kan değeri yükselirmi? yükselen varmı genelde 0.100 çıkardı bu değer ilk defa çıktı bende bilemedim.gerçi gerginlik ve stres baya var regli olucam gibi de geliyor..

Tatlım heep 0.100 çıkıyorsa durduk yere yükselmez
heralde adet günün geçince bir daha yaptır Rabbimin izniye
hamilesindir inşallah sen şimdiden dikkat et canım kendine
benim ilk gebeliğimde bebeğin kalp atımını duyana kadar
ilişki yasak demişti gerçi hiç duyamadık kalp atımını ama hayırlısı
dikkat et kendine tatlım

öncelikleteşekkür ederim cevap verdiğin için :) inşallah hakkımızda hayırlısını versin bakalım beklemekten başka çaremiz yok senin adınada uzuldum alah kimsenin kucağını boş bırakmasın

öncelikleteşekkür ederim cevap verdiğin için :) inşallah hakkımızda hayırlısını versin bakalım beklemekten başka çaremiz yok senin adınada uzuldum alah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Rica ederim canım benim herşeyin hayırlısı
Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize

inşallah canım allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu benim ikinci olucak allah izin verirse

Rabbim size bağışlasın inşallah canım meleğinizi
ben bebeğimi kucağıma alamadım ama hayırlısı
inşallah bir daha olacaktır Rabbimin izniyle

bende baktırmıştım birkere adetime 1 hafta kala 1.90 larda bişey çıkmıştı. ama sonra adet olmuştum tam zamanında. bence 2 gün sonra tekrar yapın kan testini.

ayy niye okadar erken yaptırdın insan çıldırıyor stresten :))))
bekle canım zor ama beklee adet günü tekrarlatırsın testi

ayy niye okadar erken yaptırdın insan çıldırıyor stresten :))))
bekle canım zor ama beklee adet günü tekrarlatırsın testi

tatlım ya bilinçli olarak özellikle yaptırmadım zaten rutin kan değerlerime baktırıyordum bhcg bakabilirmisiniz günüme çok var ama nasılsa kan alıyorsunuz dedim ok dedi dr öle oldu..sen nasılsın bugün dr gidicektin naptın

arkadaslar herkese merhaba. bir sorum olacak size.ben 4 aylık evliyim. eşim yurtdışında çalışacak bir süre ve bu ay yanımdaydı. 27 günde bir adet oluyorum yumurtalıklarımda 2.5 cm lik kistler var ve adetimin 12. günü korunmasız ilişki yasadık, eşim geri döndü. gebe kalmak istemiyorum. benim için çok sıkıntılı olacak. risk var mı sizce? hiç bir belirti falan yok bu arada. adetime 6 gün kaldı

Bir kaç gün daha bekleyip kan testi yaptırırsan
çıkabilir belki tatlım benim adetime 4 gün kala kan da çıkmıştı
adet gününe kadar bekle eğer günün geçerse bir daha yaptır
istersen hakkında hayırlısı olsun canım

gittim canım kan verdim yarın alıcam sonucu doktor gebelik yoksa doğum kontrol kullan bir sene dedi düzene gir dedi ben gebelikten öncede böyle olduğumu söyleyincede yumurtalıkların gebelik öncesi durumuna dönmüş dedi tekrar bebek düşündüğümde yine ilaç kullanmam gerekliymiş bende karar verdim testten sonra adet söktürücü alıp yasmine başlıyacağım 1 sene olmasada 6-8 ay kadar kullanmak istiyorum

anladım canım hakkında hayırlısı olsun siz zeten hemen istemiyordunuz çocuk bu korunma ve düzene girme süresi iyi gelicek size.

SONUCUNUZ NOLDU ÇOK MERAK ETTİM ŞUAN BENDE AYNI DURUMU YAŞIYORUM REGL GÜNÜNE DE 5 GÜN VAR SABIRSIZLANDIM İYİCE İNŞ OLMUŞTUR BEBİŞİNİZ :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…