- Konu Sahibi PembePanter
-
Tatlım heep 0.100 çıkıyorsa durduk yere yükselmez
heralde adet günün geçince bir daha yaptır Rabbimin izniye
hamilesindir inşallahsen şimdiden dikkat et canım kendine
benim ilk gebeliğimde bebeğin kalp atımını duyana kadar
ilişki yasak demişti gerçi hiç duyamadık kalp atımını ama hayırlısı
dikkat et kendine tatlım
öncelikleteşekkür ederim cevap verdiğin için :) inşallah hakkımızda hayırlısını versin bakalım beklemekten başka çaremiz yok senin adınada uzuldum alah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Rica ederim canım benim herşeyin hayırlısı
Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize
inşallah canım allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu benim ikinci olucak allah izin verirse
ayy niye okadar erken yaptırdın insan çıldırıyor stresten :))))
bekle canım zor ama beklee adet günü tekrarlatırsın testi
tatlım ya bilinçli olarak özellikle yaptırmadım zaten rutin kan değerlerime baktırıyordum bhcg bakabilirmisiniz günüme çok var ama nasılsa kan alıyorsunuz dedim ok dedi dr öle oldu..sen nasılsın bugün dr gidicektin naptın
gittim canım kan verdim yarın alıcam sonucu doktor gebelik yoksa doğum kontrol kullan bir sene dedi düzene gir dedi ben gebelikten öncede böyle olduğumu söyleyincede yumurtalıkların gebelik öncesi durumuna dönmüş dedi tekrar bebek düşündüğümde yine ilaç kullanmam gerekliymiş bende karar verdim testten sonra adet söktürücü alıp yasmine başlıyacağım 1 sene olmasada 6-8 ay kadar kullanmak istiyorum
SONUCUNUZ NOLDU ÇOK MERAK ETTİM ŞUAN BENDE AYNI DURUMU YAŞIYORUM REGL GÜNÜNE DE 5 GÜN VAR SABIRSIZLANDIM İYİCE İNŞ OLMUŞTUR BEBİŞİNİZ :)6 mart son regli kan değerim 2.00 çıktı !!! kızlar ortalama reglime sekiz gün var sizce bu kan değeri yükselirmi? yükselen varmı genelde 0.100 çıkardı bu değer ilk defa çıktı bende bilemedim.gerçi gerginlik ve stres baya var regli olucam gibi de geliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?