son rica

Bu tarz konulara cok kiziyorum. Kim dalga gectiyse yonetime bildirirsiniz olur biter. bunun icin konu acmaya degmez ki.

Edit; disaridan birileri dalga gecmis siz dua istediniz diye. E bizim sucumuz nedir tam olarak?

Sitede değil arkadaşlar dışarıdan .
Ha boşverin gitsin
Kimliğinizi açıklamayın kimseye
Sonuçta burda neler paylaşıyoruz
Belki de tanışıyoruz dışarda

Ayrıca burası çok da etkili bence, dua ediliyor iyi niyetle yaklaşan çok oluyor, derdine derman olamasak da birlikte üzülüyoruz destek olunuyor, küçümsememek lazım

Bu tarz konulara cok kiziyorum. Kim dalga gectiyse yonetime bildirirsiniz olur biter. bunun icin konu acmaya degmez ki.

Edit; disaridan birileri dalga gecmis siz dua istediniz diye. E bizim sucumuz nedir tam olarak?

Sizle ilgili bir sıkıntı yok ayrıca ben zaten bu sitedeki herkese teşekkür ederim derdimde yanımda oldukları için .

Sitede değil arkadaşlar dışarıdan .

Aman sen onu bunu ne takiyorsun. Ben soylemem disardaki arkadaslarima burda konu actigimi.

Burada konu acarkende dusunurum. Dalga gecenlerde oluyor, yardim edenlerde. Suzgec seklinde suzeceksin onlari.

Bu arada basin sagolsun.

Başınız sağolsun, Allah mekanını cennet etsin.

Duayı eden insanlar kanlı-canlı insanlar neticede siz robotlardan dua istemediniz, boş konuşmasınlar bilmeden cahil cühela sürüsü. Allah'a şifa ya da herhangi bir dua edilmesini istemenin herhangi bir internet ortamı yoktur zaten bu şekilde bir yobazlığı sevmiyorum benim bile sinirimi bozdular daha sizi tanımadan.

Benim sizlere güvenerek ve inanarak burada konu açmamla dalga geçiliyor . Allah razı olsun ben anneme bak sitede senin için dua ediyorlar dediğimde çok mutlu oluyordu o bile bana yeter .

Annene de ki.. Ellerinden öpüyorum ve sağlığına kavuşması için tüm kalbimle iyi dileklerimi sunuyorum. Gülmeyi, gülümsemeyi, mücadele etmeyi hiç bırakmasın. İyileştiğini duymak için sabırsızlanıyorum :) Çok çok sevgiler tüm kalbimle :)

Vefat etti annem benim .

sen allaha havale et gözünle görmesende allah herşeyi görüyor ,

mekanı cennet olsun annenın canım, allah rahmeteylesin.

Kadınlar kulübü kimseyi hedefine almasın aldık mı çileden çıkarırız adam mı

Zaten mune'dan rica ettim konumu kapatmasını .
aslında kendini tam ifade edemedin.
ilk yazdıkların da karışık biraz.
biraz daha detaylıca anlatabilseydin daha iyi olurdu aslında.
böyle büyük bir acıyla dalga geçebilenler kim mesela yazmandın.
ne dediler ne yaptılar yazmadın.
bunları paylaşmak istermisin?

Yok istemiyorum sadece Allaha havale ediyorum konuyu kapattım ben kendi içimde . Ama yinede paylaşmak istedim ne görmek istiyorum , ne de bir haber almak istiyorum onlardan .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…