Konu nedir?
Ha boşverin gitsinSitede değil arkadaşlar dışarıdan .
Bu tarz konulara cok kiziyorum. Kim dalga gectiyse yonetime bildirirsiniz olur biter. bunun icin konu acmaya degmez ki.
Edit; disaridan birileri dalga gecmis siz dua istediniz diye. E bizim sucumuz nedir tam olarak?
Napabiliriz peki tam olarak?Acımla alay edilmesi
Sitede değil arkadaşlar dışarıdan .
Peki, o zaman sizinle alay eden insanlari hayatinizdan cikarin. Ne diyebiliriz ki baskaSizle ilgili bir sıkıntı yok ayrıca ben zaten bu sitedeki herkese teşekkür ederim derdimde yanımda oldukları için .
Napabiliriz peki tam olarak?
Benim sizlere güvenerek ve inanarak burada konu açmamla dalga geçiliyor . Allah razı olsun ben anneme bak sitede senin için dua ediyorlar dediğimde çok mutlu oluyordu o bile bana yeter .
Annene de ki.. Ellerinden öpüyorum ve sağlığına kavuşması için tüm kalbimle iyi dileklerimi sunuyorum. Gülmeyi, gülümsemeyi, mücadele etmeyi hiç bırakmasın. İyileştiğini duymak için sabırsızlanıyorum :) Çok çok sevgiler tüm kalbimle :)
bende siz öyle çıkışınca heralde iyidir diye düşündüm :/ yanlış anlamışım mekanı cennet olsunVefat etti annem benim .
bende siz öyle çıkışınca heralde iyidir diye düşündüm :/ yanlış anlamışım mekanı cennet olsun
Sitede değil arkadaşlar dışarıdan .
sen allaha havale et gözünle görmesende allah herşeyi görüyor ,
mekanı cennet olsun annenın canım, allah rahmeteylesin.
aslında kendini tam ifade edemedin.Zaten mune'dan rica ettim konumu kapatmasını .
aslında kendini tam ifade edemedin.
ilk yazdıkların da karışık biraz.
biraz daha detaylıca anlatabilseydin daha iyi olurdu aslında.
böyle büyük bir acıyla dalga geçebilenler kim mesela yazmandın.
ne dediler ne yaptılar yazmadın.
bunları paylaşmak istermisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?