zeymuran0 Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Haziran 2008 7.376 6.264 248 31 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi house34 #41 house34 .!.: Yok istemiyorum sadece Allaha havale ediyorum konuyu kapattım ben kendi içimde . Ama yinede paylaşmak istedim ne görmek istiyorum , ne de bir haber almak istiyorum onlardan . Genişletmek için tıkla... peki sen bilirsin. konu açtığına göre yazmak istersin düye düşünmüştüm. sen öyle genel olarak yazmak istemişssin demek ki..
house34 .!.: Yok istemiyorum sadece Allaha havale ediyorum konuyu kapattım ben kendi içimde . Ama yinede paylaşmak istedim ne görmek istiyorum , ne de bir haber almak istiyorum onlardan . Genişletmek için tıkla... peki sen bilirsin. konu açtığına göre yazmak istersin düye düşünmüştüm. sen öyle genel olarak yazmak istemişssin demek ki..
house34 Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Nisan 2014 2.618 1.970 108 31 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi house34 #42 zeymuran0 .!.: peki sen bilirsin. konu açtığına göre yazmak istersin düye düşünmüştüm. sen öyle genel olarak yazmak istemişssin demek ki.. Genişletmek için tıkla... Evet acıyı kullanmak , acıyla alay etmek bunlar kötü şeyler . İnsanı en büyük boşluğundan yakalayıp , yaralamak istemek .
zeymuran0 .!.: peki sen bilirsin. konu açtığına göre yazmak istersin düye düşünmüştüm. sen öyle genel olarak yazmak istemişssin demek ki.. Genişletmek için tıkla... Evet acıyı kullanmak , acıyla alay etmek bunlar kötü şeyler . İnsanı en büyük boşluğundan yakalayıp , yaralamak istemek .